Adam Marušić (©Reuters)
Adam Marušić (©Reuters)

Marušić srušio Udineze i sad čeka povišicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.03.21. | 08:50

U toku pregovori oko novog ugovora

Prolazi polako četvrta godina otkako je Adam Marušić igrač Lacija, a kako stvari stoje biće ih još.

Crnogorski reprezentativac je pregrmeo malu krizu kada nije imao veliku minutažu na Olimpiju, ali je uspeo da se izbori za svoje mesto pod suncem i ove sezone ponovo igra sjajno u dresu Nebeskoplavih.

Izabrane vesti

Skupio je Marušić čak 36 nastupa za Lacija od početka takmičarske godine, na kojima je postigao dva gola, a za pet je asistirao. Njegov poslednji pogodak je bio prethodnog vikenda, na gostovanju Udinezeu, što je bio ujedno i jedini gol na utakmici – 1:0.

S obzirom na te sjajne igre, kao i zbog činjenice da Adamu ugovor ističe u leto 2022. godine, Lacio je počeo pregovore sa nekadašnjim fudbalerom Voždovca i njegovim agentom oko produžetka saradnje, piše Korijere delo Sport.

Prema saznanjima ovog lista, pregovori su počeli i pre meča sa Udinezeom i idu u dobrom pravcu. Marušićeva sadašnja godišnja plata u Rimu je 800.000 evra, a on se nada da će ubuduće imati dvostruko više.

Marušić je igrač kakvog bi svaki klub poželeo, jer je pravi univerzalac. Karijeru je gradio kao krilo, dok je u Laciju postao krilni bek i to može da pokrije obe strane, čak mu možda i više leži leva, jer onda u trku ulazi u sredinu terena odakle može i da šutira, postiže golove ili da asistira. U svakom slučaju, Nebeskoplavi su mu poslali jasan signal da žele da ga zadrže i dalje od juna 2022.


tagovi

Adam MarušićLacioSerija A

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara