Komentari na vest

Mašina je podmazana i radi na velikom broju obrtaja: Liverpul dao 18 komada na pet pripremnih utakmica (VIDEO)

D

Dajbrepare!

pre 9 meseci

Odma da kazem da navijam za Liverpul ali sanse nemaju pored City, kako samo prosipaju bodove njima je max u top 4. Mislim da ce Arsenal biti veca konkurencija City nego Liverpul... Videcemo...
M

Mr007

pre 9 meseci

Vape za stoperom i defanzivnim vezistom. Klupa je ocajna.
Y

YNWA

pre 9 meseci

ima dobrih a ima i losih stvari,dobra je da su ofanzivno bas dobri,i da ce se ko tesko odbranit od napada Liverpool-a,lose je sto furi mnogo pozadi,ima dosta promaje u odbrani ,tacno hvali dva Box to Box igraca,tipa Cuamemi,a valjao bi jedan stoper za rotaciju... McAllister , Soboslai odlicna pojacanja,Luis Diaz majstor !
G

GogiLFC

pre 9 meseci

"hvali: ili fali?? Bice i odbrana mnogo bolja samo da dodje taj zadnji vezni konacno!
S

Skafiskàfnjak

pre 9 meseci

Na moju zalost, daleko je Liverpul od titule, jer im je odbrana grozna. Dovoljno je reci da je ovi njemci nisu nikom dali gola za citave pripreme, a evo Liverpulu i oni daju. Opet je Trent-Arnold u odbrani igrac manje, sto se vidjelo protiv Bajerna, kad se Gnabri izivljavao nad njim.
G

Gostica

pre 9 meseci

Naslov kao da su im u najmanju ruku protivnici bili klubovi iz završnice Lige Prvaka, au kako sam se prevario što sam ušao da pročitam ovu glupost od kolumne, mašina je podmazana ali joj curi ulje na sve strane, Grojter Firt ti da 4 gola ? Kaiserslautern ti uvali 2 ? Šta će da se desi kada se Liverpul sudari sa mašinama koje su također podmazane ali kojima ulje ne curi ? Odbrana im opasno škripi, i moraju se utegnuti ako misle bilo kakvu konkurenciju predstavljati Sitiju, Arsenalu, Junajtedu i Njukaslu, katastrofa.
d

drama

pre 9 meseci

Tekst je jasan, lepo pise s kim su igrali, koji su to klubovi, kakvog renomea i realna procena sta bi Liverpul mogao naredne sezone.
R

Roma Novi Pazar

pre 9 meseci

Slaba klupa,ne mogu do trofeja. A i osim Van Dajka koji je u padu forme nemaju kvalitetnog stopera.
z

zaljubljen u mariju

pre 9 meseci

Jeste Liverpul dao 18 golova ali je zato primio 10. Supalj je pozadi jos uvek, potreban je stoper a mozda i 2 i jedan zadnji vezni trkac-mesar
I

IME GOSTA

pre 9 meseci

Napiši komentar
r

rsczz

pre 9 meseci

Liverpul osvaja Premier ligu ove godine uvjeren sam u to.