Komentari na vest

Mašinski inženjer Antonio Ridiger i demontaža modela Haland

y

ykxly

pre 12 meseci

Po naslovima bi rekao da je Real pobedio Siti sa 1:1 na svom terenu...
B

Bnm

pre 12 meseci

REKOH JA LAKO JE PUNITI BORNMUT, FULAM, MAJNC I TAKO TE LEVE KLUBOVE. KAD JE GUSTO NEMA GA NIGDE. PA I SRBIJA JE ZAUSTAVILA TOG HALANDA IAKO IMAMO RASPALU ODBRANU. PREVARA OD IGRACA KOJA SE CESTO POVREDJUJE!!!!
O

Omaewa

pre 12 meseci

Kolko ne poznavanja fudbala, najmanje je uradio Ridiger, sredina terena je najviše zatvarala Halanda, da je bio samo Ridiger ne bi ovaj imao problem
A

Azzu

pre 12 meseci

Pricamo o Rudigeru ? Najodvratniji igrac koji postoji, nakon onoga starta nad KDB u finalu lige prvaka opet sinoc uradio isto Gundoganu. Nadam se da ce Walker da ga doceka pa da Rudiger bude van terena bar godinu dana.
M

Ma da...

pre 12 meseci

Lepo su ovde stručnjaci objasnili. Ukratko, Haland je prevara, Gvardiola je prevara, a Siti je plastika. Eto. Stvarno se nadam da će stručnjaci da batale to što već rade za leba beloga i da preuzmu fudbal u svoje ruke. Pa da nam svima svane!
@

@ma da

pre 12 meseci

Ipak si ti ovde najveci strucnjak...igrao si fudbal ali na Soniju...
D

Druže

pre 12 meseci

Daleko od toga da sam stručnjak, ali čitam mnogo stručnije ljude od mene koji pišu o fudbalu. Znaš ono, čitaš, gledaš, pratiš. Internet nije samo tiktok, možeš mnogooo da naučiš samo prvo treba da priznaš sebi da ne znaš baš sve. A to je problem sa nabeđenim klincima...
@

@druze

pre 12 meseci

Ja konkretno nisam njegov fan, iako statistika govori da je on klasa .. Siti je masina, pazljivo selektirana ekipa i zaista smatram da on ima sjajnu realizaciju ali da je sa loptom u nogama na dalje od 20m porpuno bezopasan i bezidejan. U ovoj masineriji bi i Kejn postigao isto toliko golova..
N

Nestrucan

pre 12 meseci

Nevezano za krajnji ishod dvomeca, Haaland-a nikad nisam video da dominira protiv ozbiljnih stopera... 3-5 golova po utakmici protiv fenjerasa je O.K. ako se uzme u obzir broj sansi koje City stvara po utakmici... Covek ne daje golove ni iz cega!! Apsolutno je zaustavljiv! Samo je stvar u tome sto City melje mrsu, ne dobija ih 1-0!
K

Kilimandzaro

pre 12 meseci

Samo je najbolji strelac PL i najbolji strelac Ls, sve sami stručnjaci u komentarima
@

@ Nestrucan

pre 12 meseci

Drug, dobro ti je "ime" kojim si pisao komentar. Iskren si.
Y

YNWA

pre 12 meseci

bojim se da ce ova demontaza u revans da izadje na nos i Rudigeru a i ovome sto je napisao ovo !
I

Istine radi...

pre 12 meseci

Sredinom prvog polivremena laktom namerno udario Gundogana i nikom nista???Lepo se videlo na ponovljenom snimku ali ni var ni sudija nista.Da je dobio karton bar zuti pitanje je kako bi igrao u nastavku.
x

xx

pre 12 meseci

Jeli igrao Benzema?
4

44

pre 12 meseci

Bio je posmatrac meca
i

igrao je ..

pre 12 meseci

...daleko vise nego Haland! Od Halanda je cak bio primetniji i njegov otac dok se glupirao u lozi pa dobio simiku...
P

Prcko33

pre 12 meseci

Novinaru koji je pisao tekst samo da kazem da Alaba ninje spomenut, a sinoc je bio za klasu bolji od Rudigera! Ako ste vec nekoga izdvojili , onda je pravednije Alabu spomenuti , co'ek je odigrao doktorski, Rudigeru svaka cast bio je dobar ali i odgovaraju mu igraci kao Haland !
z

zmi zmi

pre 12 meseci

Imace I Haland I Benzema dobar dan u revansu.
Г

Гоша

pre 12 meseci

Сви дувају Халанда у небеса, добар играч и постиже доста голова све то стоји, али кад је битно и густо НЕМА ГА НИГДЕ.
e

ejrj

pre 12 meseci

O nekon demontazi mozemo da pricano tek kad se zavrsi i druga utakmica... Ako ga zaustavi i u drugoj utakmici znacice da zna sa njim, ako ne onda jucerasnju utakmicu mozemo ubrajati samo u Halandove lose dane .
@

@ej

pre 12 meseci

A ako u drugoj Haland postigne gol, onda cemo racunati da je to samo Ridigerov los dan...
k

kerkk

pre 12 meseci

Pa ocigledno vam je bitno samo da osporite Halanda. A vase poznavanje fudbala se oslikava u tome da osporavate nekog ko je dao preko 50. golova u sezoni, i oborio rekord po broju postignutih golova u jednoj od najjacih liga sveta u svojoj prvoj sezoni. Kao sto rekoh osporavanje nekog takvog vise govori o znanju onih koji ga osporavaju nego o igracu.
@

@kerk

pre 12 meseci

Bitno da se ti razumes u fudbal...igrao si ga u parkicu. U ovoj masineriji Sitija i onaj nesrecni Veghorst bi postigao bar 25 golova ..
a

aa

pre 12 meseci

Pa genijalcu ako bi dao 25. golova znacilo bi da je dao 26. manje od Halanda sad, sto ce reci da Haland ipak nesto zna. Kao sto covek rece ipak ste vi veliko strucnjaci, pa osporavate covela koji je dao 50 golova za jednu sezonu i preko 100 za vrlo kratku karijeru.
@

@aa

pre 12 meseci

Jel moguce da nemas kapacitet makar toliki da razumes zasto sam uzeo nesretnog Veghorsta kao primer??? On koji daje gol na svakih 15-20 utakmica bi postigao bar 25 golova, (a sad da ti pojasnim, posto vidim da se mucis) sto dalje implicira da bi igraci poput Kejna ili Benzeme postigli minimum isto kao i Haland, ako ne i vise! Jel sad kapiras? Pazljivo procitaj, ako opet ne razumes uprosticu jos vise!
P

Pera genije

pre 12 meseci

Ko malo bolje prati fudbal može da se seti kako je na primer Stefan Mitrović odučio tog Halanda od fudbala, naravno kad su igrale reprzentacije Norveške i Srbije. Pa zašto onda ne bi mogao Ridiger? Ipak je on igrač Reala koji se sinoć sigurno nije našao na tom mestu slučajno. Kada igraju takve ekipe na ovom nivou ne može se očekivati da će se neko baš naigrati pa makar bio i Haland.
f

fore

pre 12 meseci

Odradio je tu posao ostatak tima, posebno po bekovima. Ako krila Sitija probiju lako i dođu u situaciju da ga traže u 16, jako ga je teško sačuvati. Po sredini vrhunski štoperi znaju da ga sačuvaju, ali bekovi su pre svega ključni u čuvanju Halanda, iako ga ne čuvaju direktno oni.
s

sg018

pre 12 meseci

ako ste malo bolje gledali, videli biste da je Haland bio udvojen od stoperskog tandema Reala, a Valverde i Kros su se vracali blize svojim stoperima kako bi ih oslobodili cuvanja prostora. Zadatak im je bio samp Haland
e

ebh

pre 12 meseci

tako je bilo i sa joskom gvardiolom nakon prve utakmice sa lajpcigom, pa vidim kako ga je utisao na etihadu, 5 golova mu je dao pred ocima, haland ne moze da da gol ako ga sitijevi igraci ignorisu 70 minuta. grilis i bernardo nisu bili ni za k sinoc. ni de brujneovi krosevi nisu padali gde treba, ali da ga je zabio kad treba, jeste
@

@ebh

pre 12 meseci

Grilis i Bernardo su sinoc odigrali daleko bolje nego Haland...
V

Vrbas

pre 12 meseci

Secam se pre par godina kad su igrali Roma i Barselona. Stoperi Rome bili Manolasi i Ridiger. Ridiger bio slaba tacka odbrane. Barselona terala Romu da loptu daju Ridigeru da on organizuje napade. I vrsila pritisak na Manolasa. Na kraju ovaj zavrsi u Olimpijakosu, a drugi jedan od najboljih stopera sveta.
N

Nekotu

pre 12 meseci

Jeste bilo batinanja sinoc finog, sve u svemu dobra tekma..
g

gaizka

pre 12 meseci

Ovakvi tekstovi su se pisali i na početku sezone posle Liverpula, i posle prve utakmice protiv Gvardiola.. opet će ih Haland utišati.
@

@gaizka

pre 12 meseci

Smesno je porediti Gvardiola i kvalitet ostatka odbrambenih igraca jednog Lajpciga sa jedne strane...i kvalitet Rudigerovih saigraca u odbrani Reala..