Mateo Garsija na treningu Arisa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.06.20. | 20:48

Argentinac u društvu predesednika Teodorosa Karipidisa i menadžera Alehandra Bartola

Proslavljena šampionska titula sa Crvenom zvezdom, pa pravac Solun! Mateo Garsija je danas prisustvovao poslednjem treningu Arisa pred meč meč polufinala grčkog kupa sa AEK-om. On je posmatrao trening iz lože, zajedno sa predsednikom svog bivšeg kluba Teodorosom Karipidisom i svojim menažerom Alehandrom Bartolom.

Iako se u grčkim medijima navodi da je u pitanju bila podrška bivšim saigračima pred sutrašnji meč, ali prisustvo njegovog menadžera i prvog čoveka kluba direktno upućuje na to da je jedna od tema razgovora bio i njegov eventualni povratak u Solun. Aris je čak i slao ponudu od 1.200.000 evra za Garsiju, što je naišlo na negativan odgovor od strane čelnika srpskog šampiona. Crvena zvezda je tražila 1.500.000 evra i 30 posto od naredne prodaje. Veruje se da bi sve moglo da bude jasnije u narednim danima.

Izabrane vesti

Sa druge strane, portal SFINA piše da je sportski direktor AEK-a Ilija Ivić juče bio u Beogradu i na sto stavio zvaničnu ponudu svog kluba za Argentinca. Na taj način, atinski klub je započeo zvanične pregovore sa crveno-belima oko kupovine igrača koji je pažnju javnosti skrenuo upravo partijama u grčkom prvenstvu.

Mateo Garsija je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta nakon otvorene bitke sa Olimpijakosom za 2.200.000 evra, a potom i bio jedan od junaka dvojema sa Jang Bojsom. Ipak, Argentinac je kasnije pao u drugi plan, ostao bez samopouzdanja i mesta u timu, pa nije isključeno da ovog leta promeni sredinu. Povratak u Grčku deluje kao najrealnija opcija.



tagovi

Mateo Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara