Komentari na vest

Matić: Zvezda uz uloženih 50 miliona nije mogla protiv Lajpciga, Fjorentina bolja od Nemaca

S

Studentski centar

pre 7 meseci

KOJIH MORE 50.MIL HAHA STA PRICA OVAJ,NA POJACANJA U FK ULOZENO OKO 13.MIL I TO JE TO,IGOKEA U KK POTROSILA PREKO 3O.MIL A TO NIKO NE SPOMINJE!
:

:) :)

pre 7 meseci

Svaka čast kako si odučio Bahara od fudbala!!! Sledeći je Duljaj za vikend!!!
х

хахахахахах

pre 7 meseci

Ма јашта стручњак је он велики.
T

Trenercina !

pre 7 meseci

Jako zanimljiva opservacija. Naravno, to sto je Fiorentina dobila 5 komada za poluvreme na Marakani, to nema veze. Pa, pobogu bile su pripreme. Kao da na pripremema nemas ambiciju, ponos, tradiciju koju predstavljas... A da ovaj osvedoceni strucnjak recimo dodje na Marakanu sa fudbalskim stavom kao Fiorentina, dobio bi 8 komada. Mislim da dodje da igra fudbal. Naravno, ovo ne vazi za njihovo bunjiste na Brdu, tamo bi i Lajpcig imao probleme shodno stanju terena.
!

!!!!!

pre 7 meseci

opet ovaj o Zvezdi !
B

Bijeljina RS

pre 7 meseci

Naravno da ovaj samo o CZ. To je i razlog zasto veceras igrao evropsku utakmici sa 2. timom posto je od duha koji lebdi iznad Ljutice Bogdana dosla naredba da je prece cuvati glavne igrace i pokusati za koji dan uzeti bodove ili bod Partizanu na stadionu JNA,nego rizikovati povrede najboljih igraca i dovesti CZ ponovo u problem.
n

nickcdn

pre 7 meseci

Да није рекао истину о висини уложеног новца, неби ти сметао.
@

@Bijeljina

pre 7 meseci

Vi iz Bosne i dalje mislite da se svet vrti oko zvezde i partizana, zato jedino vi i dolazite da ih gledate, ostali ste u nekom davnom vremenu
@

@бјељина

pre 7 meseci

Какав си ти прдоња. Па Чукарички је победио Звезду и поред духа. Шта ти пишеш и докле иде безобразлук људи ко што си ти? Да не буде само да од духа не успе да добије Партизан овако квалитетним фудбалом. Хахахахаахаххахаха
N

Nešto...

pre 7 meseci

...ozbiljno nije u redu u Čukaričkom, teraju trenera sa stažom i dovode početnika i to baš u trenutku kada su ostvarili najveći uspeh i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja!!! Još puste čoveka da lupeta gluposti po medijima!!!
V

Vuk Č

pre 7 meseci

Sa ovim čovekom nešto nije u redu. To što bruka sebe to je njegov problem no on bruka i klub u kom radi.
I

IQminus200

pre 7 meseci

Momentalno da se ostaviš fudbala ako "misliš" da je fiorentina bolja od lajpciga Pa zvezda je čak i dobro izdržala. Tvoj Čukarički bi primio 7-8 komada! A koliko ste ono beše primili od te bolje ekipe? 6? Oke...
U

Ufur

pre 7 meseci

Ovde nije problem da li on ima fudbalsko znanje ili trenersko. To je sigurno da nema. Poenta je da on nema ni visok koeficijent inteligencije, a takvih je mnogo u nasem fudbalu. Zbog toga fudbal i propada, ubacuju se betonligaski neinteligentni igraci i treneri u fudbal, a pravi talenti sklanjaju jer svojom pamecu smetaju. Rezultat tog delovanja su ovakve baljezgarije i sramote koje priredjuje provincijalski klub Cukaricki.
И

Искрени

pre 7 meseci

На чему је овај ?
Č

Čičak traka

pre 7 meseci

Pada nam koeficijent? Stvarno? Ajde! Pa u namontiranoj ligi gde se od bolesnika na vlasti već godinama besomučno uništava i gazi Partizan i gde se montira evropa vošama, nišlijama, čukama i kojekakim fudbalskim vrzinama koji ni za super ligu nemaju adekvatne uslove ni infrastrukturu, terene, novac, organizacioni level... samo neke kumovsko-burazersko-partijske šeme a ni F od fudbala tu nema... i onda kad treba da izađeš na megdan jednoj Fiorentini ko da ideš pred streljački odred. Od svih 5 predstavnika u Evropi do sada, nakon kvalifikacija i odigrana 3 kola, samo jedna pobeda i to Partizana u kvalifikacijama. Neće se ništa promeniti ni nakon 4. kola a sumnjam da će i do poslednjeg, eventualno Zvezda ako uzme bod u Bernu ali što se tiče pobeda to je to, da se ne zanosimo.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Nemoj se zanositi možda vas opet nakanta Sabah.
G

Gost59

pre 7 meseci

Mislim da ste brzo svi zaboravili da jr partizan na penale prošao tim iz Azerbejdžana koji postoji 6 godina, a onda izgubili 5:0 i 1:0 od klinaca koji su trenutno 5 na tabeli u danskoj… Partizan bi prolazio isto kao Tsc i Čukarički i spominjati kako Partizan ima jedinu pobedu od svih srpskih predstavnika je u najmanju ruku ponižavajuće.
1

156

pre 7 meseci

Nenade mi sledece godine igramo play off za Lš a gde cete vi igrati mzd u ligi evrope hahaha Napred Partizan🖤🤍💪💪
а

апартхејд

pre 7 meseci

Муке по глодарима, глава 7.
д

дође и Тигар звани Кан

pre 7 meseci

чудесна шума је то...
D

Dekica

pre 7 meseci

Dobij TSC, pa onda pricaj ko je kakav...
Z

Zijani

pre 7 meseci

Kao kad bi Ninberg zavideo što Bajern ima veći budzet,svašta.Fiorentina nikako nije bolja od Lajpciga mi ih napunili 5komada ma idi bre
r

realno85

pre 7 meseci

jel moguce da ovaj poredi lajpcig i fjorentinu? de se ti uhvati jsl i probaj nekoga da pobedis.
1

1983

pre 7 meseci

Bravo vidi se da se razumes u fudbal
И

Искрени

pre 7 meseci

Ко Мара у криви к....
S

Srbija 1991

pre 7 meseci

Cuka ce danas biti cukana od strane ljubicastih. Barem ce oboriti rekord kako najgora ekipa koja je ucestvolala u evropi.
а

аассдд

pre 7 meseci

дуго суперлига није имала тренера који даје овако дебилне и смешне изјаве из недеље у недељу
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Naši treneri se uzdaju u boga? Valjda bi trebali u znanje prvo da se pouzdaju.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

On mrtav ladan reče da su bolji od Juventusa.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Šta ćeš kad u Evropi se igra fudbal,a ne hrkljuš.
C

Cikotic33

pre 7 meseci

Ovakav alibi ima samo student koji ide na ispit a knjigu nije pipnuo.
a

al je ovo

pre 7 meseci

crvene zabolelo...auuuu sto iznapadase coveka.
d

daaaaaa

pre 7 meseci

jee srece pa da beogradski seoski klub ne igra u grupnoj fazi....i to ne scojom zaslugom,nego zaslugom tih sto su ulosili 50 miliona,jer cuka nije uzela bod da to sebi omoguci...jeste ulozila je zvezda 50 miliona u tim,al za 10 godina....a ta fiorentina je naprasena na marakani nedavno sa 5 0 i da nismo stali mogli smo datinjos toliko,i toliko o tvom poznavanju fudbala
X

Xyz

pre 7 meseci

Ulozila je 50 miliona al drzavnih para, dok Cuka ulaze iskljucivo svoj novac.
н

нс бој

pre 7 meseci

Глупа изјава,алиби тренер.Боље да си рекао распродали смо све од прошле сезоне што смо могли и узели смо још лову од улаза у групе.Имаћемо јак буџет следећих 4 године,значи бићемо стабилни,а сада смо слабији него прошле године.
k

konjarnik republika

pre 7 meseci

Matiću,gledaj svoje dvorište.Nemoj da se blamiraš i baviš C.Zvezdom.Nemoj da iznosiš statističke podatke,a gubiš utakmice 6:0,3:0...Nema tebi sreće,ni Bog ti ne može pomoći.Zalutao si u trenerske vode,unistio si klub.Tebi nisu zadovoljni ni igrači koji igraju,ni oni koji ne igraju,jer znaju da ih vodi neznalica.Pozivaš navijače u Leskovcu da podrže igrače,pa onda izvedi najbolji tim a ne decu za izlog i prodaju.
D

Don Vito Corleone@konjarnik republika

pre 7 meseci

@konjarnik republika – slažem se da Matić treba da gleda svoja posla, a ne da se bavi Zvezdom, međutim i on je u neku ruku frustriran, jer setio se čovek da su onako lako odrali Zvezdu u prvenstvu i dali joj tri laka komada, a srpski Bajern je uložio 50 milki, a nikakvog pomaka! Pitam se, pitam za koju svrhu su dovedeni onih sedam (7) “kapitalaca” iz Afrike?! Šta oni rade u Zvezdi?! Kakva je njihova uloga u Zvezdi, a dovedeni su kao “pojačanja” za Evropu! Mi smo i dalje prikovani za dno tabele kao i prošle godine u LE! UPRAVA NAPOLJE!
з

ззтдуептпвчсжн

pre 7 meseci

Човек који каже да су се добро држали до првог гола а првио гол пао у 6-ом минуту опет нешто лупетара, али добро, будалама се не замера
M

MANOL0

pre 7 meseci

Pa i ten hag rece sinoc da je mancester imao tokom utakmice 10 najboljih minuta od pocetka sezone pa ih resio kopenhagen
I

IZDRŽI ČUKA!

pre 7 meseci

Sad je spremio taktiku i motivisao ekipu da izdrže punih deset minuta, uzda se i u sreću i u loš dan protivnika, al stvarno nisu imali sreće da izvuku Juve, Inter ili Napoli nego baš Fiorentinu, bedak... Tim jadnim momcima treba kvalitetniji trener, a podrška će doći uz bolje igre i veće zalaganje...
S

SilverSurfer

pre 7 meseci

Hoće da kaže kako su oni pobedili ekipu u koju je uloženo 50 miliona evra. To je poruka. Sve ovo ostalo je samo maska da ne bi bilo previše očigledno.
d

d. g.

pre 7 meseci

Fiorentina je najbolji tim na svetu u tvojoj glavi. Osrednji italijanski tim dve klase ispod Lajpciga.
S

Srbadin Ostrog

pre 7 meseci

Na stranu sto ovaj nema pojma, Ali sta vi bre stvarno verujete da ovi neki u Zvezdi igraju za 200-300 k ?! U Zvezdi ima 6 igraca koji uzimaju MELEON godisnje !
1

12345m12345

pre 7 meseci

da, neki igraju za 200-300k i da, neki uzimaju po milion godisnje ali takvih je malo... poenta?
p

pfc

pre 7 meseci

A doktorova provizija? Dobro su se resili motike, koliko bese obestecenje, 2,5miliona?
m

mogli

pre 7 meseci

Stvarno ne razem zasto ljudi imaju potrebu da se brukaju... Mislim mogu i ja da kazem da je sindjjelic bolji od bajerna, al ipak preskocim tu mudru misao. Bas je tim iz sredine tabele italijanske lige bolji od vicesampiona nemacke.. Al eto, valjda misli da ce tako da opravda pola tuceta golova u mrezi a ne kapira da se tako samo zakopava..
B

Bum 92

pre 7 meseci

Toliko o tome koliko si ti veliki trener... Vezu decko nemas, leipzig je 3 klase bolji od fiorentine.... Nemas, ali bukvalno, pojma
S

Stručnjak iz L

pre 7 meseci

Čovek se uključio u pljuvanje Zvezde, valjda tako treba. Lupiš, ostaneš živ, dobiješ nekoliko pluseva, zadatak si ispunio. Nasledio znalca, a koliko on ume videće se pre njegove smene. Mora neko da odgovori šarlatanu.
Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Ko je bre ovaj strucnjak ?
T

Tuga

pre 7 meseci

Od kako postoje grupne faze evropskih takmicenja, gora ekipa od Cukarickog nije se u njima pojavila. Jako tužno ,ali istinito.
B

Bravisumus

pre 7 meseci

Je l to neki virus u svlacionici Cukarickog pa su bez sedmorice? Da li ce biti spremni za vikend, zna li se sta?
5

50

pre 7 meseci

MELEONA smo ulozili Maticu, zato ste vi bez ulaganja mogli protiv nas, i sta cemo sad? Verovatno mozete i protiv viole.

Bojank91

pre 7 meseci

auuuuu, bez blama
M

Mop

pre 7 meseci

Ma kako da ne!!! Ne lupaj covece. Cukaricki je najveca prevara srpskog fudbala u Evropi
F

Fata morgana

pre 7 meseci

Kakvih crnih 50 miliiona evra i u koga?
G

GostGostuje

pre 7 meseci

50 mil ???
Б

Бск

pre 7 meseci

Органски не подносим близанце и све клубове које је основала црвена власт, али овај лик нашао неком нешто да прича!? Ћути бре тамо, ни лиценцу тренерску немаш. Не сећам се једне екипе, у групној фази неког европског такмичења, која је била толики немоћна и подређена колико је овај мртви Чукарички ака Трговачки.
S

SašaAlek

pre 7 meseci

Matiću,trebalo bi da stojiš u stavu mirno,kada govoriš o Crvenoj zvezdi.Fiorentina je za Lajpcig,tu gde je i sada.Liga ispod.Sram te bilo.Na proleće ćeš,ako ostaneš u Čukaričkom,biti akter katastrofe tima koji treniraš na stadionu Rajko Mitić.
G

Grajkula

pre 7 meseci

Ipak, dve lige ispod!
p

pero7

pre 7 meseci

a koji nivo je Majmc..koji je pobedio lajpcig..a bori se za opstanak..ili se racunaaju samo prijateljsks
S

Sinatra

pre 7 meseci

Fiorentina bolja od Lajpciga 🤣
D

Drndo

pre 7 meseci

Brojao suteve protiv njih i Juventusa.Cak i kornere prebrojao 🤣🤣🤣 . Mati draga, nezainteresovani su da igraju protiv timova protiv Cuke,Balkanija,Red Linkolsa,Samroka,Rige,Zrinjskog,Vaduza,Zalgirisa itd.Veca im motivacija svoje prvenstvo. Lozis se kao grobari kada su pobedili polurezervni tim Mancestera sa 0:1 pa se tripovali da nesto znaju a ustvari ove bolela ona stvar za LE
u

unpamozzart

pre 7 meseci

Jel to ovaj mag hoće da dokaže da je Čukarički bolji od Juventusa? I samo kad bi ponovio prvih 6 minuta igre, možda bi igrao i Ligu šampiona. E pa zato nam je fudbal tu gde jeste. Sve sami stručnjaci na klupama, prosipaju iste šablonske priče 30 godina, žive u prošlosti . I uvek imaju izgovore za svoje neuspehe
G

Gostanko

pre 7 meseci

Prvi debilizam kod nasih ljudi je taj sto uopste ne shvataju da ekipe u ligi sampiona daju svoj maksimum dok u LK igraju sa totalno drugacijim pristupom.Primera radi Totenhem je dospeo u ligu konferencije jer je zavrsio na sedmom mestu u premijer ligi i boleo ga tuki za LK. Bio u grupi sa slovenackom Murom,izgubio od iste i ispao u grupi. To je kao kada bi Mladost Lucani njih izbacili.Samo ovde bi se pisalo o tome godinama jer mi smo zaostali. Kada treneri tih ekipa budu vodile svoj tim u ligi sampiona i tamo odmeravale snagu sa ovakvim ekipama,tada da daju izjave. Lako je vikati iz lige konferencije. Ta Fiorentina je prosle godine u toj istoj LK igrala kod kuce 1:1 sa Rigom,pa jel to znaci da je ta letonska Riga timcina? Ne carevi,nego da bogate ekipe ne interesuje to takmicenje barem kroz grupu.Od nokaut faze i donekle ide,sve sto su blizi trofeju to su ekipe ozbiljnije. Lajpcig je proslogodisnji cetvrtfinalista lige sampiona gde je upravo od Man.Sitija ispao. Imaju budzet 450 miliona eura a izgubili 7:0 a smejemo se Zvezdi sa 30-40 miliona. Pogledajte Benfiku, nema bod iz cetri kola a koliko je ulozila u tim sa Di Marijom. Nego svoje neuspehe ovi nasi kvazi strucnjaci pravdaju neuspehom Zvezde. Gde je to Zvezda ulozila 50 miliona? Na osnovu cega prica ovaj strucnjak to? Poceli strucnjaci isto da broje suteve,nebitno je sto 3/4 suteva nisu sanse ali bre sutevi. Koliko smo mi zatucani,
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Neozbiljno! Ne pretvaraj se u klovna! U omladinsku školu da se uči posao!
r

racingclub

pre 7 meseci

Je li ovo lik što je izjavio da su dobro igrali u Firenci do prvog gola a gol pao u 6-om minutu.
m

mikac678

pre 7 meseci

Ali komentari, ufff kako vas je pogodilo što je čovek izjavio da je Zvezda uložila 50 miliona i opet ništa nije uradila. Samo gledati i smejati se!
S

Srbija 1999

pre 7 meseci

Ajde majke ti dokumentuj rečima tih 50 miliona!?
P

Partizan Sampion88

pre 7 meseci

Jel ovaj ozbiljan, ljudi partizanovac sam, raduje me sto nam je tim u formi. Ali koliko god mi grobari ne volili zvezdu ovo je smesno sto je ovaj covek rekao. Fjorentina je za klasu iza Lajpciga, za citavu klasu. Nasim klubovima nije mesto u LS, u LE i LK samo mogu Zvezda i Partizan.

Mile Stručnjak

pre 7 meseci

Šta je ovo, sezona pljuvanja po Zvezdi? A dotični bolje neka gleda sebe umesto što traži ovakve "izgovore"...
@

@@@@

pre 7 meseci

A zašto ne? Da nije zabranjeno? Trošite a ne radite ništa. Pa još da ćutimo ?! A pa neće moći tako.
1

12345m12345

pre 7 meseci

@ @@@@ nije zabranjeno uopste... samo je licemerno.. prvo u svoje dvoriste pogledajte pa onda druge komentarisite...
N

Naravoučenije

pre 7 meseci

Čuka bolja od Juventusa!
q

qnde

pre 7 meseci

Zali Boze tih 30 godina kojih si proveo u fudbalu, bolje da si konobarisao, sad bi bio negde na prekookeanskom kruzeru i mlatio finu lovu, a i ne bi se blamirao sa ovakvim izjavama
I

Ivke95

pre 7 meseci

Ne mogu vjerovati šta sam upravo pročitao.
T

Top Gun

pre 7 meseci

Ni ja nisam verovao da sam čitao da ste SRPSKI BAJERN,DA VAM NE MOŽE NIKO NIŠTA DA STE PREVAZIŠLU LIGU pa sam jbg pročitao.
g

ghost11

pre 7 meseci

Priča nama ovde ko da nismo petardirali Fiorentinu pre 2 meseca. Druže Lajpcig je igrao polu-finale lige šampiona pre 2-3 godine. Igrače kao što su Openda, Simons, Šeško, Hajdara, Olmo i Werner Fiorentina može samo da sanja.
1

1504

pre 7 meseci

Nisam znao ništa o ovom čoveku ali posle ovog texta sve mi je jasno. Fiorentina jača od Lajpciga koji to stručnjak može da kaže, neverovatno! Onda već traži alibi i veruje u Boga.... Onda ova izjava za 50 milki, pa to je nebuloza, ko se pojačao za 50 mil, pa da prodaju sve igrače ne može toliko da se uzme a ne da je uloženo toliko ali to govori o njemu samo kao treneru...
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Nikad gori alibi pred neki poraz dosada nisam procitao. Ovaj kvazi trener je dno dna.
S

Savatije

pre 7 meseci

Zbogom pameti
@

@vlado

pre 7 meseci

Ocigledno je da zna manje o fudbalu od nas koji rekreativno igramo i pratimo fudbal kao vrstu hobija.Ocigledno.
M

Mjv

pre 7 meseci

Maticu, igrali smo mi protiv njih.
P

Paparazzii

pre 7 meseci

Da li je realno da je covjek izjavio da je Fiorentina bolja od Lajpciga? Pa koji je ovo hit, Openda bi ih masakrirao, al eto ovaj strucnjak se pravi pametan i trazi alibi za poraz koji ga ceka
Z

Zlatko Psihopata

pre 7 meseci

Sve je tacno rekao. U najgirem slucaju im je budzet 50 miliona jer su samo na dva igraca potrosili 10 u posljednjem danu prelaznog roka. Kada sracunas sve plate i bonuse, to prebacuje 50 miliona.
1

12345m12345

pre 7 meseci

a koja je tacno poenta toga? sta je trebalo postici poredjenjem budzeta?
A

Apsurdnost!

pre 7 meseci

Sto bi rekao Andjus " Javljaju se razni pajaci, cirkuzanti, amateri" E tako i ovaj priuceni trener u pokusaju, prosli put je izjavio da su se drzali dobro 6 minuta ( i dalje ne verujem da je to izjavio, ali jeste, nestvarno zaista ), a sada stavlja u svoja lajava usta FKCZ ( ima bre da stojis mirno dok izgovoras njeno ime ) i potura lazne informacije javnosti dostojne navijaca od preko puta " 50 mil ulozenih ", ma koji bre 50, 160 mil je ulozeno, 200 mil. Prica o Fiorentini i Lajpzigu, vredja i jedan i drugi tim , poredi timove, vadi neku statistuku, covek se izgubio nacisto, ispade da je Cukaricki bolji od Juventusa jer je imao manje dozvoljenih suteva protiv Fiorentine. Aj ti podguzna muvo bezi bre iz fudbala i ne blamiraj vise Cukaricki i samog sebe.
@

@@@@

pre 7 meseci

Matiću ne staj im na muku....
M

Mas

pre 7 meseci

Muka je kad se primi 6 komada u dve utakmice od omladinaca Midtjilanda .
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Fijorentina bolja od Lajpciga... lele, lele.. ko sve u Srbiji nije trener.
b

barsa1.

pre 7 meseci

kako ga opljuvase tvorzini botovi
T

Top Gun

pre 7 meseci

Za to su plaćeni
t

topina

pre 7 meseci

Dobro nije rekao da je fjorentine bolja od mančester sitija... Ko je sve trener u današnje vreme...
C

CZV FAN

pre 7 meseci

Da li ti druze realan? Fiorentina bolja od Lajpciga? Jeste,sigurno je tako...e blago tvom mozgu!
S

SahoPotur

pre 7 meseci

Nemoj da zaboravite ko vam je priliku dao da budete u grupnoj fazi! Amateri jadni.
m

moxi

pre 7 meseci

Hahahaha Fiorentina bolja od Lajpciga....em sto kao trener nemas pojma nego i sto nisi sav svoj!!!!
Д

Деда Злативоје

pre 7 meseci

После дебакла је овај тзв. тренер у покушају изјавио да су парирали целих 5 минута, дакле 300 секунди ?! А сад показује опет елементарно знање и изјављује да је Фиорентина боља од Лајпцига?? Одузео бих му тренерску лиценцу ако је уопште и има а њему и Чукаричком желим средину табеле. Утакмица није ни почела а он већ тражи алиби и скида гаће, срамота...
G

Gledaj svoja posla

pre 7 meseci

Sramota da te bude Maticu izjava i ovog bednog uvlacenje Zvezde u tvoje fudbalsko neznanje i pravdanja tvojih blamaza. "Ulozili 50 mil evra " Za ovako nesto mogu da te tuze, obmanjivanje javnosti i narusavanje slike nekog drugog kluba laznim informacijama. Zvezda je ulozila 11 ml evra, a zaradila 30 mil od UEFA, a sve i da je ulozila 100 mil, to se tebe NE TICE , gledaj svoja posla i kako da izrdzis bar 10 minuta da ne primis gol, ostavi se ti corava posla i da brojis novce koji drugi trose. Uz to, Zvezda je itekako mogla protiv Lajpziga, za pocetak ne primaju 6 komada kao vi ili neko drugi od Kindergartena, a sa Fiorentinom su igrali u onoj trening utakmica.
p

pfc

pre 7 meseci

Hahaha, ulozila 11 miliona. To samo poslednjeg dana prelaznog roka, na obestecenja. A gde su ostali, gde su plate, imate 60 igraca na platnom spisku. Imate igrace od 800hiljada godisnje, koji nisu ninu sirem rosteru...
j

jaaaaaaa

pre 7 meseci

cuj ovog prvo Zvezda nije ulozila 50 miliona vec joj je to budzet onda ni vi niste ulozili 0 evra vec 6-7 miliona, a smejurija da je lajpciglosiji od Fiorentine sta reci, ta Fiorentina kada vam je dala 6 golova sledece 2 utakmice nije dala nijedan,kad je Lajpcig pobedio 3:1sledecu je dao 6 golova u prvenstvua tu isrtu Forentinu smo razbili 5:0 pre 3 meseca, jeste bila prijateljska i nisu imigrali neki igraciali opet bi ih dobili sa 2 razlike. Razumem kada ima neko osnovu da prica alipocetnik koji je dosao na gotovo i redja poraze unistavajuci ugled prethodnika sto su vodili cukaricki, tistosi vodio neki tim vodio si posle cukarickog mozes samo u zoni nekog da treniras "trener" kojisi se drzao 5 minuta a onda ste se raspali kao sto si rekao
G

Grajkula

pre 7 meseci

Kakvih 50mil, sta lupa ovaj lazni trener.... Jedino ako sebi pravi alibi...
Z

Zvezda le

pre 7 meseci

Napokon neko istinu da kaže. Toliko smo uložili a rezultata nigde
g

goodOne

pre 7 meseci

hahahaha
B

Bela Ladja

pre 7 meseci

Ti si navijac Zvezde koliko sam ja kapetan od Belu Ladju. Nego kad ce taj drugi set sa Kindergartenom?
P

Penziner

pre 7 meseci

A i ti da se javis i potvrdis ono sto rece veliki strucnjak Matic! Zvezda ulozila 50 miliona!?
g

gama

pre 7 meseci

Sinak jasno je i deci od 5 godina da ti nisi ni z od zvezdasa
G

GostLazar

pre 7 meseci

A jeste, 150 milijardi smo ulozili. Druze, zaradili smo 14, a potrosili 13 miliona. Ovoliko pljuvanje i pritisak nikad nije bio od cele lige na Zvezdu. Sve su vas iskompleksirali do daske. Ako posle svega ne zapnete i ne osvojite ligu, svi ostavke. Ne treba prolece u LE, oderite sve u nasoj ligi da im zapusite pogana usta.
M

Miloschichich

pre 7 meseci

Kojih 13 ulozenih? Znas li uopste sta znaci rec ulaganje, u obaveza koju to nosi? Sve nepismeni i svi znaju sve a ustvari.. zvezda je potrosila 15 miliona DA IH DOVEDE u klub ali se OBAVEZALA da isplati ugovore. Znaci 15 miliona prijatelju plus 3 godine ugovora za sve ove milionere koji su mnogo vise od 15 miliona. Zvezda na platnom spisku ima 30 igraca, neki manje neki vise placeni ali dosta je stranaca koji su ekstremno mnogo placeni za nase uslove. Mislis hvang, kraso i ekipa vole zvezdu pa su dosli? Dobili su ligu sampiona i vrhunske ugovore, nasi da bi doveli kvalitet koraju da plate vise od ostalih i u tome je citava poenta. Hvang je recimo sad placen 5 miliona (lupam) i imace jos minimum 5 miliona kod njega za plate, bonuse itd itd. Pa ti meni reci sada, od cega ce zvezda da placa sve te obaveze onog trena kad ne udje u ligu sampiona ? Mislis da je to dobro poslovanje, te price i silnim milionima i verovanje terzicu koji je svi znamo ko i sta? Vec sad su troskovi naodrzivi, a bez lige sampiona zvezda ce ici 20-30 miliona u minus svake godine sa ovim kadrom
b

brdo

pre 7 meseci

Sreća pa ste osnovani prvog septembra prošle godine
n

nekiljudi

pre 7 meseci

Kakvi su ovo mrzitelji, prvo osvajac zlatne lopte iz bosne rade bogdanovic a sad ovaj neki "trener", i uvek problem je Zvezda
@

@@@@

pre 7 meseci

Trošite a ne radite ništa.
г

гост 1312

pre 7 meseci

Овај пут их надиграј 7 минута, за инат, покажи доминацију!
i

ivantuf

pre 7 meseci

Interesantan pokusaj da opravdas siguran poraz. A jos interesantnije je to sto... Covece niko ti ne trazi da se pravdas! Aman! Izvedi ekipu na teren, dajte sve od sebe i to je to. Svima je jasno da je Fijorentina bolji tim od 99% timova u ovoj nasoj jadnoj "super" ligi. Ne treba ti opravdanje. A ako vec imas neku bolesnu potrebu da ga trazis nemoj biti toliko jadan!
d

donca19867

pre 7 meseci

pa dobro nije on nista pogresio.sramota onolika lova a stranci ocajni.sad mozete da ga napadate.dali vam laznu nadu da ocekujete nesto sto nije osvarljivo
g

gostja

pre 7 meseci

a mi smo tu violu zgazili 5ardom
8

82818

pre 7 meseci

milijardu smo ulozili... ulozeno je 12 13 miliona u transfer a toliko je i zaradjeno ovo leto od transfera..
M

Miroljubce

pre 7 meseci

Fiorentina bolja od Lajpciga??
h

host89

pre 7 meseci

o sta sve covek da cuje... pa Fiorentina je protiv vas igrala u drugom sastavu... oni nisu bolji od Lajpciga ni da Lajpcig igra sa 10 igraca....
A

Astoria

pre 7 meseci

Alibi trener. Već sada daje ove izjave da bi imao pokriće za debakl u Leskovcu. Jedna od najvećih promašaja Matijaševića. Koliko znam nema ni UEFA Pro licencu, osim ako je nije dobio u međuvremenu na foru.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Evo ga ovaj trener u pokušaju. Od kada si ti seo na klupu Čukaričkog, oni su krenuli u propast.
J

JN94

pre 7 meseci

Kakvih sam se sve gluposti naslusao i procitao ali izjaviti da je Fiorentina bolja od RB Lajpciga, pa ne znam koliko malouman moras biti da tako nesto izjavis. Ili vec u napred opravdavas katastrofu koja ti sledi ...
g

gostMozz

pre 7 meseci

Istorijska greska Cukarickog je smena trenera. Ovaj lik je, ne mogu da kazem amater jer bi to bila uvreda za amatere.
S

Sf

pre 7 meseci

Eeee kukavče sinji. Bruka je što takva neznalica jeste 30 godina u fudbalu. Čuj Fiorentina bolja od Lajpciga. To veze sa mozgom nema. Ne moraš šarane ovako jadno da se pereš. O kojih 50 miliona ovaj priča i što zabada nos u tudje dvorište. Trenerska neznalica obična pa se vadi kao Šojić u TESNOJ KOŽI kad kaže : A ne cveta cveće ni u naše preduzeće a pre toga nabraja Nemačku, Japan i SAD kako kod njih nije sjajno. Šarančina.
B

Bolest

pre 7 meseci

Dal je je realno. Ovo da izjavi covek koji se "bavi" fudbalom. Fjorentina bolja od Lajpciga pa kako covece, na osnovu cega? Pa cak i onaj Lajpcig od sinoc je jos jaca ekipa sa Vernerom i Olmom. U kojem li paralelnom univerzumu ti zivis. Stankovicev Ferenc je odigrao nereseno u Italiji a mogao je i do pobede.
m

mrnjao

pre 7 meseci

samo ti tako opravdaj guzonju Ivanovića u napadu. lajpcig bi razbio fiorentinu 3:0. fiorentina je ime, neznalice, protiv vrh timova bi primio 30 golova.
b

bilo je lepo

pre 7 meseci

Fiorentina je daleko ispod Lajpciga. Mi smo toj Fiorentini 5 komada spakovali.
D

Dal mislis

pre 7 meseci

da bi im sad dali bar jedan!??
4

421

pre 7 meseci

Imam osecaj da Cuka primi gol u prvoj sekundi da bi ovaj reko da su bili organizovani dok su izlazili na teren.