©MN Press
©MN Press

Matija Popović prvo zimsko pojačanje Milana, ugovor na četiri i po godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.12.23. | 14:30

Biser Partizana od januara na San Siru, ostaje sa prvim timom Rosonera

Želeli su ga Dortmund, Barselona, Real i Juventus, ali je trku dobio Milan. Matija Popović prvo je zimsko pojačanje Rosonera, otkriva italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Isti izvor tvrdi da je dogovor između bisera Partizana i Milana utanačen i da se na početku 2024. godine očekuje prelazak na San Siro kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Popović će, prema navodima iz Italije, sa timom iz Serije A potpisati ugovor na četiri i po godine, a zamisao je da odmah bude priključen prvom timu.

Podsetimo, ofanzivac rođen 2006. godine, zbog razmimoilaženja u stavovima sa rukovodstvom Partizana je letos suspendovan tek nekoliko dana posle prekomande u prvi tim. Nesuglasice su uticale da propadnu i pregovori o novom ugovoru, te se Popović vrlo brzo našao na radaru brojnih klubova iz najboljih evropskih liga.

Borusija Dortmund je prva pokazala interesovanje, a u mesecima iza nas ozbiljno se govorilo i o namerama Barselone da angažuje 17-godišnjeg igrača, ipak, fudbalerov izbor pao je na Italiju.

Trenutno jedinu prepreku predstavlja činjenica da je srpski biser maloletan, a sa 18. rođendanom, 8. januara biće ispunjeni svi uslovi za ozvaničenje ugovora do leta 2028. godine.


tagovi

FK PartizanMilanMatija Popović

Obaveštavaj me

FK Partizan
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara