Matijašević o slučaju Kolarov: Pružio mi je ruku i rekao da je dao reč Konteu, sramota je da ne pobedimo Škotsku i bez njega

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 15:20

„Ne možemo ništa da mu zamerimo“, poručio je direktor reprezentacije Srbije

Repovi teškog poraza od Škotske i dalje se vuku iza reprezentacije Srbije. Svima je i dalje teško da poveruju da Orlova neće biti na Prvenstvu Evrope, iako su imali veliki zicer da fudbalsku godinu oboje mnogo veselijim tonovima. Trebalo je samo da pobede Škotsku...

Međutim, posle neuspeha u penal seriji, isplivali su brojni, vrlo zanimljivi detalji. Pa i informacija da je, posle razgovora sa ljudima iz Intera i Antoniom Konteom, Aleksandar Kolarov odlučio da ne igra u najvažnijoj utakmici godini. Jednostavno, da nije smeo da se suprotstavi klupskoj hijerarhiji.

Izabrane vesti

Žurnal je danas objavio informaciju da je kapiten Kolarov odbio da uđe u 119. minutu kako bi kao jedan od najsigurnijih izvođača šutnuo penal.

Tačku na slučaj Kolarov pokušao je u razgovoru za B92 da spusti direktor reprezentacije Vladimir Matijašević, kome je Kolarov tri sata pre duela sa Škotskom saopštio da neće moći da pomogne drugovima.

"Kolarov mi je rekao: 'Pružio sam ruku Konteu u Milanu i u suprotnom bih ga slagao'. Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupsku doktori rekli da je i dalje prisutna povreda. Kada je došao, naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao. Jednostavno je tako“, rekao je Matijašević za B92.

On je apelovao na javnost da ne osuđuje Kolarova.

"Ne možemo ništa da zamerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobedimo Škotsku, onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost", priznao je Matijašević.


tagovi

Aleksandar KolarovVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara