Kilijan Mbape (©Reuters)
Kilijan Mbape (©Reuters)

Mbape mora da nauči da se ponaša, da bude skromniji... U Mecu nije postojao na terenu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 10:27

Frederik Antoneti ljut na asa Pari Sen Žermena

Sedam kola, sedam pobeda. Deluje da sve ide po planu za Pari Sen Žermen. Ali nije baš tako. Skupocen sastav Maurisija Poketina ni pre dolaska Lionela Mesija nije bio posebno popularan među fudbalskim fanaticima – milijarde vlasnika iz Katara su uzrok tome – a ponašanje glavnih zvezda tima ove sezone nije pomoglo pariskom klubu da stekne simpatije prosečnog navijača.

Prvo je Kilijan Mbape hteo u Real, priznajući time da PSŽ još nema sjaj stare fudbalske aristokratije, onda je Mesi odbio da se posle izmene rukuje sa Poketinom, pa se Nejmar sinoć „obračunavao“ sa Aleksandreom Ukiđom, golmanom Meca, fenjerašem Lige 1, koji je pred Svecima pao tek posle gola u sudijskoj nadoknadi.

Izabrane vesti

Branio je Brazilac Mbapea, koji je prethodno provocirao Ukiđu i tako izazvao i oštru reakciju Mecovog trenera Frederika Antonetija.

Kilijan Mbape mora da nauči da se bolje ponaša ako hoće da ga ljudi vole. Volim tog igrača, veoma je jak, ali bi mu koristilo kad bi bio malo skromniji“, rekao je Antoneti.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Posebno skroman mogao je da bude posle partije u Mecu. Ugledni Ekip je Mbapeovu igru ocenio „trojkom“, dok je Ašraf Hakimi recimo dobio „osmicu“. Antoneti je to ovako objasnio.

Na ovoj utakmici, Mbape nije postojao“.

Strašan tim. Sa potencijalom da postane najomraženiji tim Evrope.


tagovi

Kilijan EmbapeFrederik Antoneti

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara