Komentari na vest

Mbape nezadovoljan ulogom u Pari Sen Žermenu? U reprezentaciji Francuske imam više slobode

U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Taman da je Maradona, ,,, a nije Maradona, ,,,, da sam trener a pogotovo gazda PSŽ, ovog geja bih najurio(tj. prodao) bez i jedne sekunde dvoumljenja. Igrač može biti po kvalitetu, najbolji svih vremena(a ovaj to nije), ali ako ima karakter sebične p.č.. ce, onda je to gangrena na telu ekipe, i to se odmah seče i otklanja. SPREMAN SAM DA ZA KVOTU 2,00 STAVIM 10.000,00 EVRA U BILO KOJU KLADIONICU ZA OPCIJU,,, DA PSŽ NEĆE OSVOJITI LIGU ŠAMPIONA NIJEDNOM DOK JE U TIMU MBAPE.
B

Bogati naslednik

pre preko 1 godinu

@UNUK ĐENERALA...Ima se moze se.A mozda da razmislis da na kvotu 3 stavis da PSG nikad nece osvojiti trofej Lige Sampiona?
n

nonamee

pre preko 1 godinu

ovaj momak po kvalitetima jedan od ako ne i najbolji mladi igrac ali po ponasanju polako postaje preodvratan... kao neka razmazena djevojcica sto se stalno zali.... zamisljam samo da su ranije ovako kmecali veliki igraci... to nije ni moglo da se pomisli
k

kukurlama

pre preko 1 godinu

Ma ajde majstore da ti kazes ostalom 21-om igracu na terenu,znaci i svojima i protivnicima kako treba da stoje na terenu,da se ponasaju i sta da rade,da primadonica bude srecna zadovoljna i najbolja na svetu,a?
4

4i

pre preko 1 godinu

Smeni trenera i dovedi novog. Sad imaš ovlašćenje da to uradiš.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

pa izgleda da nema,niti su doveli trenera kog je zeleo niti igrace koje je zeleo,moze samo da kmeci ovaj novi sportski direktor ga ne ferma dva posto doveo sve igrace po svojoj zelji koji su stvarno potrebni klubu.
k

kme

pre preko 1 godinu

Kako dečko smara..odličan si al te nikad nebi volio u svojoj ekipi
R

Razmaženko

pre preko 1 godinu

Zamislite da je ovaj, predsednik države. Egoista teški, čim je njega predsednik ubedio da ostane, sve vam je jasno.
O

OvoOno

pre preko 1 godinu

Auuuu eto je postalo popularno hejtovati Mbapea. Verovatno ovi Mesijevci da zaborave proslu sezonu, pa I za to da okrive Mbapea. Pa kao nikad nece osvojiti ls zbog njega, valjda se zaboravi gde je i šta je radio taj Mbape protiv reala, a sta druga dvojica. Ili da je momak sa 17 godina osvojio sa monakom ligu i igrao polufinale Ls, ili osvojio svetsko sa Francuskom, sa 18, 19 godina bio najbolji igrac te reprezentacije. A sve sto je rekao je istina, prirodnija pozicija i koju igra oduvek je krilni napadac, ne centralni. Nije on igrac tipa Haland, Vlahovic... Vec je najopasniji kad deluje sa krila... I vise ucestvuje u igri...
B

Banjo10

pre preko 1 godinu

Sve je to tacno sto si napisao sa malog Frncuza,samo sto je ovaj drugi mali,ia Argentine u njegovim godinama imao 4 zlatne lopte.I ovo mu je 15-ta sezona na vrhunskom nivou.
R

Realno Realno

pre preko 1 godinu

@Banjo Kakve to veze ima sad? Sad je 2022,i ovaj Messi sad nije bolji od Mbapea. Ne vidim sta je pogrešno rekao, niti je rekao Mbappe nesto protiv Mesija ili Nejmara. Prinudjen je da igra poziciju koja mu manje odgovara, tj mnogo mu vise prija pozicija u reprezentaciji, ona koju je oduvek igrao. Cemu pljuvanje? Verovatno neki animozitet prema njemu od strane fanova njegovih saigraca, nema sta drugo
b

banjo10

pre preko 1 godinu

@realno reapno Pa sve zavisi ko sta gleda i iz kojeg ugla.Ako cemo realno,Mbape je trenutno bolji strelac.Al sto se tice igre i kreacije nema potrebe da se porede njih dvojica.Da ne pricamo ko koliko velikih sansi stvara po utakmici za svoje saigrace.
R

Realno Realno

pre preko 1 godinu

@banjo Pa upravo se o tome i radi. Pogledaj Mbapea kad igra po krilu, i kad igra centarfora. Koliko je imao asistencija kad je igra po krilu vise. Normalno je da tad ima vise slobode u igri, i prilike za asistencijom i razigravanjem, nego kad igra u sredini. Mesi ce nekima u 40tim biti bolji od svih, fanovi i to me ne interesuje. Kao da si rekao Ronaldo zuba nije bio najbolji igrac u svoje vreme jer je asistirao manje od drugih. Mbape je najopasniji i najeksplozivniji igrac vec neko vreme, a stavi ga na poziciju krilnog napadaca, I iskoristices sve njegove vrline, kao do sada u karijeri sto je igrao, pa ce biti vise I asistencija I razigravanja samim tim.
R

RW

pre preko 1 godinu

Igraj golf, decko... Tamo ces imati svu slobodu...
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Valjda je svima jasno zasto psg nece nista uraditi. Mogu mesi i nejmar da igraju fudbal zivota koliko hoce, al dok je ovaj u ekipi dzaba im. Nadam se da ga real nece nikad dovesti.
H

Hoce

pre preko 1 godinu

Covek u isto vreme da bude trener, igrac, sportski direktor i predsednik
J

Junker

pre preko 1 godinu

Pojelo ga je to sto nije jos uspeo da postane najbolji na svetu, a mediji su za njega pisali vise nego za Nejmara koji se najvise priblizio Kristijanu i Mesiju. Sve i da osvoji naredne godine (a mislim da nece), imace 25, kad je Mesi vec imao 3 ili 4.
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Sebicnjak i egoista.Pa vidite njegove napade sve oće sam 98%.Ljubomoran.
R

Realni nerealista

pre preko 1 godinu

Da su bili pametni u Parizu, prodali Mbappea Realu i doveli Ronalda, mogli su imati i marketing i rezultate, a mi bi po prvi i zadnji put u historiji dobili Ronalda i Messija u istom timu. Nisam ljubitelj PSG-a, ali bih iz tog razloga samo gledao njihove utakmice. Mbappe-ov ostanak se odražava na duže staze, mlad je i sjajan fudbaler, ali zadnji ugovor je brutala: da daš igraču slobodu da radi s klubom šta hoće, to je već pretjerano.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Real je izbegao takav kancer u ekipi da mogu da budu presrecni.
I

I

pre preko 1 godinu

Veliki mučenik. Tantalove muke.