Komentari na vest

Megalomansko nadmetanje za prenose Premijer lige, traži se prihod od 4.600.000.000 evra godišnje

3

383828

pre 8 meseci

A sto ne napisete koliko smo mi drzavljani Srbije tj drzavna kompanija Telekom Srbije za jedno malo trziste poput nase zemlje dali stotina miliona za prenose? Jel to zabranjeno da se pise?
K

Kontuzija trepavice

pre 8 meseci

Bilo je nekih 600 miliona ako se ne varam. U rangu Karleušinih 300 hiljada za ono smeće od "muzike". Kako god okreneš, dnevno bez vazelina
M

MANOL0

pre 8 meseci

Nije zabranjeno ali nije ni istina.Placeno je 600 za region
A

Arena je zakon

pre 8 meseci

Koliko je Šolak para pokradenih od naroda spucao u prenose sa SP u basketu samo da bi se "svetio" narodu za to što više nije PL u njegovom vlasništvu. Plači i gledaj boćanje na SK i dembeloga Ivanovića na N1DH
2

2828

pre 8 meseci

Solak trosi svoje pare, za razliku od Arene koja trosi moje i tvoje. Malo su te Maric i Jovana pogresno informisali. Idem ja da gledam SK i N1 a ti uzivaj u zadruzi i obracanjima njegovog visocanstva.
@

@kontuzija trepavice

pre 8 meseci

Da, 600 miliona za 6 godina ili 100 po sezoni. SK je placao 12 miliona posezoni. Prava za teritorij Njemacke, Austrije i Svajcarske (pazi koje zemlje!) zajedno su placena 25 miliona godisnje - i naravno da je privatna firma. Ove cifre sto je Telekom Srbije dao nema sanse da su ekonomski ispative, al sta njih briga, bitno da su pobedili SK, ako zaglibe platice drzava tj MI.
F

Frederick Kanoute

pre 8 meseci

Сви ови авиони камиони милиони и опет никад неће бити близу шпанаца и италијана по квалитету лиге.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

Ne bulazni zemljace,Engleska liga je decenijama najbolja na svetu po mnogim parametrima!
i

ili ili ili ili ili

pre 8 meseci

Pogledaj utakmicu Hetafe protiv Viljareala i Aston Vila protiv Brajtona pa reci opet da li je španska liga interesantnija od engleske.