Komentari na vest

Menadžer najavio Bukarijev odlazak iz Zvezde

angry_chainsaw

pre 28 dana

Neće da može, ionako ste prodali sve što je valjalo, doveli Miloja koji igra veoma defanzivniju formaciju od Baraka i to, do sada, daje rezultate u našoj ligi, o kojoj ne moram puno toga da kažem jer smo svi svesni koliko je jaka Zvezda u našoj ligi, ali Evropa sledeće godine? I igrači koji su na zalasku karijere i koji će možda otići iz Zvezde ili nisu više kalibar za Evropu, ali Bukari to svakako jeste, šta ćemo ako Dragović ode, mi nemamo bekove, potom Spajić je isto u godinama, igra sasvim ok, ali za Evropu nam treba brži štoper i jači zadnji vezni (poput Sanogo, samo bolji sa loptom i brži), treba nam svakako, osim Hvanga pojačanje u prednjem veznom redu, bekovi i pravi napadač za Evropu... NE znam zašto se odustalo od četvorke u napadu, koju su činili Olajinka (Mitrović), Hvang, Kraso (, Bukari, iza najisturenije devetke... Odlična vest bi bila dovođenje reprezentativca Južne Koreje na mestu levog beka i u tom slučaju bi nam trebao moderni desni bek, zadnji vezni i napadač, ali ako se Bukari proda, mi takvo krilo više nećemo nikada naći ni za 10 miliona evra, to je bio pun pogodak Grofa!!! Ne zaboravimo da je Bukari u najjačoj grupi u LŠ odradio fenomenalne stvari i u napadu i u odbrani, kada je trebalo da se asistira ili pogodi gol, on je to radio, samo se setite prve utakmice grupne faze LŠ u Mančesteru i ne zaboravimo da se Siti bori za prvaka Evrope, a da je Lajpcig protiv jakog Reala za samo jedan gol razlike napustio play off Lige Šampiona, ali će svakako biti u istom takmičenju i naredne sezone, a Bojsi su igri ponovo za najelitnije takmičenje u Evropi u, po meni, jačoj ligi od naše barem duplo... Ne damo Bukarija, dok se ne dovedu provereni bekovi, adekvatna zamena za Bukarija, tu ne mislim na Radonjića i još jedna stvar, grdno se varaju u stručnom štabu FKCZ da će Kraso moći da igra na desnom krilu jer Kraso igra ili lažnu devetku ili napadača u drugačijoj formaciji ili prednjeg veznog jer nema brzinu za krilo!!! NE damo Bukarija!!!
i

idi molim te

pre 29 dana

Ko ce da kupi ovog krs igraca,mozda Kotrijk?
P

Providno

pre 29 dana

Kako se samo sire dezinformacije o Zvezdinoj upravi i igracima preko ovog portala koji sponzorise fuzionisanu igokeu,toliko providno da nemam reci!
G

Gostivar

pre 29 dana

Ti si mali providan.
1

10-15 Miliona!

pre 29 dana

10-15 MILIONA I TEK ONDA MOZE DA IDE,ISPOD TOGA NI GOVORA!
d

didier

pre 28 dana

čega 15miliona? dinara?
t

tekst u naslovu

pre 29 dana

nema veze sa izjavom menadzera koju ste preneli, hajde uozbiljite se
A

Azazel

pre 29 dana

Znaci Bukari ide,to se zna, ali ce mu u medjuvremenu ili na leto naci klub? Da nije komicno, bilo bi tragicno. U stvari, ne cudi me nista vise u ovoj kvazi drzavi.
G

Gostttt

pre 29 dana

Naslov: " Menadzer rekao da ide". Tekst: "Nismo imali ponude"
G

Gost11111

pre 29 dana

Ja bih vam za ovakve clanke raskinuo sponzorstvo
Z

Zvezdasnbgd

pre 29 dana

Iskreno ništa puno ne gubimo sa njegovim odlaskom, užasno haotičan igrač. Ima sirovu tu sirovu zaista ali završnica mu je blago rečeno sumnjiva, na derbiju je možda i najveći krivac što nismo dobili. Isto u evropi par utakmica prodao promašenim zicerima, ima već 25 godina i mislim da ponuda od 10 miliona nije realna.
Y

Yaya Sanogo

pre 29 dana

Sve se slazam, ali brate ima vec 25 godina??? Pa nije pred penzijom, tek za 2-3 godine ulazi u vrhunac fizicki. Sad bi trebalo da kosta najvise sto ce ikad da kosta.
O

Ok

pre 29 dana

Prodaj odmah. Lucic desno Endiaje strelac. Ovaj ima brzinu ali to ne pravi razliku jer ga nema u pozicionoj igri. Trci brzo nadtrcava vez grama mozga. Desno Mimovic i Lucic non stop sanse za gol.
A

Askurdjel

pre 29 dana

Ja mislim da Zvezda gubi mnogo njegovim odlaskom. Ubedljivo najbolji igrac Zvezde, bez premca.
@

@Ok

pre 29 dana

Bukari pravi razliku itekako, u stvari, jedini on pravi razliku. Ove sto si pobrojao, Lucic i Ndaje, veze sa zivotom nemaju. Zvezda prodala sve sto je iole vredelo.
L

Logisticar

pre 29 dana

@Zvezdasnbg Ko sve komentarise! Sto oce Salaha da ti dovedu kad ode Bukari? Katastrofa. Pa bas u evropi ne bi dali gol bez njega i sa njim smo imali kakav takav presing i drzali protivnika dalje od gola jer su znali da preko njega ide kontra napad, sigurno nije islo preko leve strane! Ako nije dao gol,a bas on je davao,uvek je bio ukljucen u akciju. Prvo se nadje jos bolji od njega dobro skautira i na kraju realizuje kad ode Bukari ako vec ide. Samo ne vidim da je nesto za Zenit,Sahtjor i tako to. Ako ima bolji predlozite.
H

Halapenjo

pre 29 dana

Tesko cemo opet za 3miliona naci igraca ovakvih karakteristika, pritom reprezentativca svoje zemlje. Uz sve mane, Bukari utice dosta na pripremu protivnickih ekipa, pogotovo u Evropi, gde on trkacki jedini moze da isparira recimo defanzivcima Lajpciga, Sitija itd. Da je tehnicki pismeniji vredeo bi 30 miliona najmanje. Definitvino jedan od stranaca koji su ostavili solidan trag u Zvezdi i bice pamcen po golovima i brzini.
к

кикоман

pre 29 dana

нећемо за 3 ал за 5 би могло
m

madrid

pre 29 dana

konacno da neko i ode iz kluba svaki prelazni rok dovede se 15ak igraca, tek poneko ode zato sto pare koje imaju u Zvezdi nigde ne bi imali
R

Realno posmatrano

pre 29 dana

Da je ponuda od 10 miliona za njega postojala, istu bi naša uprava prihvatila i ne bi trepnula. Ono što je realno da se izvuče za njega je izmedju 3 i 5 miliona.
l

lol12

pre 29 dana

To bismo rekli i da su odbili ponude za Mijata i Kostu.Jeste kao stigle ponude 8-10 miliona za klince koji su tako malo odigrali.
D

Dragančić

pre 29 dana

Ne vjerujem da je bila istina ponuda od 10 miliona. To je sigurno Terzin spin nakon nekoliko odlazaka da se brani: imali smo veliku ponudu, ali eto, odbili smo je jer gledamo uspeh Zvezde...
Т

ТсогТсог

pre 29 dana

Ма наравно. Лик је говорио да нема шансе да клинци оду, ни за које паре. И онда их прода. И онда да покаже како не продаје све, задржаће Букарија. Мада могуће да су му нешто лошије игре на КАФ снизиле цену.
g

goust

pre 29 dana

doveden je za 3mil Bile su price kao ponuda 10mil, na kraju bice festa ako dodje ponuda i od 5mil
l

lol12

pre 29 dana

Znaci posle levog beka,desnog beka,dva stopera,spica,levog krila trebace nam i desno krilo.
t

tuneki

pre 29 dana

ima Zvezda pod ugovorom bar 15ak krila sovjetov xaxaxax
Y

YayaT

pre 29 dana

prodati ga posle Lige sampiona,vrednost mu pada bez nje