Komentari na vest

Menig: Nije bilo tuče sa trenerom, izvinjavam se svima

j

jeneah

pre 7 meseci

Ne verujte svojim očima, verujte meniGu
D

Djura ce ti oprostiti sto te tukao

pre 7 meseci

Pa obo jeste, ovakve fotografije su u fudbalu normalne pogotovo profesionalnom. Ahahaha
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kimi i Šćepa su znate drugovi.
z

zarkovac78

pre 7 meseci

duljaj uskoro smenjen verovatno na zimskoj pauzi. lazetic novi trener partizana
k

kendisport

pre 7 meseci

To bi bila najgora stvar koja moze da se desi Partizanu, Duljaj je za doticnog Murinjo
d

dolazi u Novi Pazar

pre 7 meseci

Menig i Bazdar u zimski prelazni rok dolazi u Novi Pazar. Proverena informacija.
L

Logitech

pre 7 meseci

A Ljajic i Suma da dodju u Partizan, moze. Meni na Pes Ljajic igra po boku i ima bolju ocenu nego na poziciji ofanzivnog veziste.

Ivica Gasic

pre 7 meseci

Pa i nije! Odvalio ti Duljaj vaspitnu ćušku, a ti kao prava devojčica si nakon toga bio miran u svom ćošku.
G

Grebus

pre 7 meseci

A ti si sedeo na klupi za rezervne igrace pa si to video?
m

mozzgos

pre 7 meseci

Duljaj ima jedno lice kad je ispred kamere a drugo kad ga ne snimaju...
S

SuboticaPM

pre 7 meseci

Kao neko ko radi obezbeđenje na ovakvim događajima u jednoj privatnoj firmi bio sam jako blizu klupe Partizana tj stajao na atletskoj stazi. Kolega koji je bio još bliži do klupe ispričao mi je šta je on video i čuo. Ja sam isto video da se nešto dešava ali je takav posao da svako stoji na svojoj poziciji i motri na tribine. On je bio baš do klupe, Mening i još jedan igrač Partizana čini mi se Baždar trebali su da uđu u igru i stajali su pored aut linije i čekali neki prekid, aut, faul i slično da bi ušli u igru. Bio je neki 85 min. Duljaj je iznenada promenio odluku i uveo u igru samo Baždara dok je Meninga vratio na klupu. Mening je besan seo na klupu i skinuo dres i počeo nešto da priča sebi u bradu i negoduje. 30 sekundi nakon toga ustaje se ljut želeći da ode u svlačionicu. Tada se Duljaj okrenuo i pitao-  gde će ovaj? Neko sa klupe je doviknuo - ide u svlačionicu. Tada mu je Duljaj prišao uhvatio ga za ramena i rekao mu- šta radiš to?! I na silu ga odgurao do klupe i seo ga na njegovo mesto. Mening je ostao da sedi na klupi i da priča nešto sa saigračima oko sebe i mlati rukama. Sve se na tome i završilo. Tako mi je od reči do reči ispričao kolega. Ja sam video i čuo da se nešto dešava ali nisam smeo da napuštam svoj položaj. Na kraju su svi bez ikakve rasprave prvo otišli do navijača a potom i u svlačionicu.
3

3006981

pre 7 meseci

Pa šta ti ima da napuštaš položaj, koji je to položaj, šta si branio, zemlju iz rova, šta bi uradio i da si napustio majke ti, podnio po 2 šamar obojici!!??
S

SuboticaPM

pre 7 meseci

Ne lupaj gluposti. Svako od nas je zadužen za svoj reon. Tj imamo zonu koju pratimo da ne bi neko uleteo na teren sa tribine. Ako ja napustim svoj položaj svoje mesto to neko može da iskoristi i uleti na teren i onda bi ja bio kriv. A za obezbeđivanja gostujućih igrača na klupi obično budu budu raspoređeni policajci ili u civilu ili u uniformi ili redarska sluzba ili neko obezbeđenje. Dakle moj posao je samo obezbedjivanje da neko sa tribine ne uleti na teren. Moj kolega je obezbeđivao deo tribine koji je bio blizi klupi Partizana pa je sve cuo i video.
S

Sudija Picilkas

pre 7 meseci

I sta je poenta tvog prvog komentara? Dta smo novo saznali? Nista, Menig je u ovom intervjuu rekao da se nije potukao sa trenerom, i ti si sad rekao da to, samo na drugaciji nacin, ali si sustinski ponovio ovo sto pise u tekstu. Takoreci, otkrio si nam toplu vodu.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Obezbeđivali da neko ne uleti al pazi samo svoj reon. Ahahaha pa babu sa cegerom niste u stanju zaustaviti u Lidlu da uzme vafl pekač,a sprečili bi sa tribine upad tako debeli i zadrigli.
S

SuboticaPM

pre 7 meseci

@Nenad1246 Care ja imam 28 god i 15 godina trenirao dzudo. Tako da nisam zadrigli matorac.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Zaustavi ti prvo babu u Lidlu pa se onda javi pusti ti džudo i ja sam trenirao svašta al slaba vajda u gužvi. Čuj ne može reon da napušta kao da je ne znam šta,a i sam znaš da si ikebana tamo koja ničemu nesluži niti može da posluži.
I

ImaLiZakona

pre 7 meseci

Da ovde ima zakona sada bi i Muljaj i Duljaj i ovaj Mening drugoligaš bili pokupljeni i objašnjavali bi šta se desilo tamo gde treba. Ovako, radi štit i svi znamo da su zločesti crni dečki nedodirljivi.
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Da ovde ima zakona ti bi bio zatvoren u nekoj psihijatrijskoj ustanovi i ne bi mogao da pišeš gluposti......
N

Nejbi

pre 7 meseci

Kunta Kinte (Menig)
L

Lebdeći duh

pre 7 meseci

Ma jasno, samo oni sa kupljenim doktoratom imaju ovlašćenje da na poluvremenu uleću u protivničke svlačionice i šamaraju igrače zato što su se rastrčali...
!

!!

pre 7 meseci

Osecam da on ni ne zna da je dao izjavu, klub je napisao u njegovo ime i kao sve je u redu, uzas i mi kao prvi na tabeli posle svega… pretvorili smo se u Bayern ne moze nam niko nista..
G

Gostina

pre 7 meseci

E sad Sanco lepo da se izvini Ten Hagu i sve super. Sigurno ce mu primer Duljaja i Meniga objasniti mnogo toga o tome kako funkcionise veliki klub.
g

gost1978

pre 7 meseci

ovo je u kimijevom fazonu Scepa i ja smo drugari
v

vroom

pre 7 meseci

Kao i do sada, istinu o ovome i drugim problemima cemo saznati tek kad igrac ode van granica ove drzave. Naravno, u ekskluzivnom intervjuu drugorazrednoj sportskoj stampi maticne mu zemlje, posto je i on, jelte, drugorazredni igrac....a crveni ce se u komentarima nasladjivati nad crnima....i tako dalje i tako dalje....za sto godina zivecemo isto, ili gore - zato sto smo to sto jesmo, moralni bogalji.
S

Slika govori vise od..........

pre 7 meseci

1000 reci...... "Dodji" vamo da ti rascopam glavu"...... Salu na stranu, svakako podrska za Igora!!!!!

VecaBg1971

pre 7 meseci

Ma zguzvana majica Menigu pa krenuo Duki da mu ispravlja, vidi se na slici.
V

V. Bulatović

pre 7 meseci

Ne kaže da nije bilo tuče, kaže da nije bilo tuče sa trenerom. Možda je htio da kaže da Duljaja uopšte ne smatra trenerom. I u pravu je, taj je trener koliko i Petrić. Sad se to ne primjeti ali da igramo Evropu vidjeli bi kakav je "strateg" u pitanju.
N

Nejbi

pre 7 meseci

Bolji od Bajdena 100%
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Ovi crveno beli zaboravili kada su se pre 10.god,potukli dzajic i covic.AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA crveno beli cirkus AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
D

Dzo Black

pre 7 meseci

Ma.mars iz Partizana zajedno sa onima koji su te doveli...
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Do cega nam je sport dosao a posebno fudbal...Tuku se sa trenerima, javno prozivaju, klanovi smenjuju trenere zbog jakih treninga...
H

Ha ha ha

pre 7 meseci

Nije nije, ovo su samo izlivi nežnosti
D

Delije Dorcol

pre 7 meseci

da nema ovih slika grobari bi nas sad jos ubedili da su se njih dvojica smuvali a ne potukli, zeznuo ih kamerman
S

SB

pre 7 meseci

I treba da se biju ako treba, samo znak da im je stalo. Sto se mene tice nek se lemaju svaku utakmicu ali 3 boda Mora da se donese
h

halo

pre 7 meseci

Nije bilo tuče, a na slici ste krenuli u zagrljaj jedan drugom a :DDD
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Igrac mora da postuje trenerovu odluku!!!! Duljaj za sada gazi sve redom,jedva cekam 20.decembar i da bude: LJULJAJ DULJAJ!!!!crveno beli pene po medijima da su pokradeni!!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
S

Sakur Juic!

pre 7 meseci

Duljaj odlazi brukas nas od kada si dosao

Srpski samuraj

pre 7 meseci

Nije, samo ste se mazili malo.
@

@

pre 7 meseci

i?

Srpski samuraj

pre 7 meseci

@, ko zna šta je bilo posle maženja, pitaj njih dvojicu 😄
P

Petkovic77

pre 7 meseci

Nije bilo tuce sa trenerom a na slici se tuce sa trenerom, klub komedija
c

cv

pre 7 meseci

gde se tuče ? zaboravio si stankovica i pavkova
N

News

pre 7 meseci

Vidis da se grle
p

podeden

pre 7 meseci

Stankelu Ohi mlatnuo po labrnji i onoj celavoj glavurdi.Posle popio klupu i dobio pedalu,a bolji napadac od svih trenutno u Zvezdi.Za ove u Partizanu trenutno Van Basten licno.