Toma Menije (©AFP)
Toma Menije (©AFP)

Menije žestoko po PSŽ-u: Izgubili su dodir s realnošću, hteli su da igram za kikiriki

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.20. | 12:24

Na udaru posebno Leonardo

Miran momak, bez skandala, ali ovog puta mu je prekipelo. Toma Menije je žestoko opleo po Pari Sen Žermenu u sportskom direktoru Leonardu, zbog toga što su na pleća belgijskog fudbalera svalili odgovornost za to što on neće igrati za Svece u završnici Lige šampiona.

Finalni turnir se, to dobro znate, igra u avgustu u Lisabonu, a Menijeov ugovor sa PSŽ-om je istekao u junu. Već je objavljeno i da će on karijeru nastaviti u Borusiji Dortmund. Nemci su čak i bili voljni da ga puste da odigra i tu Ligu šampiona, Menije tvrdi da je i on želeo, ali…

Izabrane vesti

Parižani jesu kontaktirali Borusiju, ali nisu hteli da plate ništa. Što je naravno potpuno nemoguće, imajući u vidu da sam ja već igrač Borusije što znači da bi morali da plate bar za osiguranje i pozajmicu”, kaže desni bek za nemačku agenciju DPA.

Kad treba da uperi prst, nema dilemu u koga…

Da budem jasan: Leonardo, sportski direktor Pari Sen Žermena. On nikada nije probao ni da postigne dogovor sa Borusijom, a kamoli sa mnom. Želeo je da igram za kikiriki”, kategorički će Menije.

Naravno, PSŽ je u javnosti tvrdio da je Menije odbijao da produži vernost klubu na tih mesec dana, mada sam igrač tvrdi da u stvarno nije bilo tako.

Ja sam prvi tražio da mi se produži ugovor za jul i avgust, ali je Leonardo po novinama pričao kako sam odbio da produžim ugovor. To jednostavno nije istina”.

U takvim okolnostima nemoguće je bilo izbeći svađe. Od Leonarda stiže mejl…

Pismeno su obavestili mog advokata još u junu da više nisam dobrodošao u Pari Sen Žermenu. To mi naravno pre toga niko nije rekao. Rekli su mi da se klonim klupskih prostorija do kraja ugovora. Odgovorio sam preko advokata da moraju da mi obezbede uslove za trening. Tražio sam da mi se to omogući u vremenu u kojem nikoga ne bih ometao”.

Odgovor sa Parka prinčeva? Užasan, malo je reći.

U telefonskom razgovoru mi je saopšteno da pazim šta pričam. Potpuno su izgubili dodir sa realnošću”, objašnjava Menije.

Naravoučenije, nije sve u parama. Moraš i da znaš kako sa ljudima.


tagovi

Toma MenijeLeonardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara