Baždarević (© MN Press)
Baždarević (© MN Press)

Meša o Siniši: Bio je ljudina i mangup

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.22. | 12:25

Bivšeg jugoslovenskog reprezentativca potresla smrt Mihajlovića

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Sarajeva)

Pošto je sportsku javnost šokirala vest o smrti Siniše Mihajlovića, svakodnevno se od njega opraštaju legende. Miha je sahranjen u ponedeljak u Rimu, gde su se mnogobrojni domaći i svetski velikani poslednji put oprostili od prijatelja, kolege, saigrača...

Izabrane vesti

Reakcije se ne stišavaju. Iz svih krajeva lete emocije posle smrti majstora fudbalske igre, a za Mozzart sport je o Mihi govorio i proslavljeni jugoslovenski fudbaler Mehmed Baždarević.

Delili smo svlačionicu godinu i po dana u reprezentaciji i zaista me je sve potreslo. Još danas sam u Beogradu gde ću otići da se upišem u Knjigu žalosti, jer nisam bio u mogućnosti da odem u Rim. To je minimalno što mogu da učinim za njega. Bio je veliki čovek. Igračina. Imao je levu nogu kao niko. Zaista sam potresen“, sa knedlom u grlu govori Meša.

Otkrio je i anegdotu vezanu za Mihajlovića.

„Sećam se utakmice u Austriji, poslednja kvalifikaciona pred Evropsko prvenstvo koju smo pobedili. Imao sam onako čičkavu kosu, ali je on imao još čičkaviju. Svi su ga tada zezali, u pozitivnom smislu. Bio je mlađi i mislio sam da će se naljutiti. Zvali smo ga Barbika. Međutim, sve je prihvatao sjajno, jer je bio zajeb... i pravi mangup. Omiljen“, završio je Meša Baždarević.


tagovi

Siniša MihajlovićMehmed Baždarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara