undefined
undefined

Mesi i Inter odoše u još jedno finale, Leo dva puta asistirao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.08.23. | 04:09

Sinsinati vodio 2:0, odlučili penali

Pre pet dana Lionel Mesi doneo je prvi trofej u vitrine Bekamovog Inter Majamija. Novoformirani klub osvojio je zanimljivo kup-takmičenje u kom nastupaju ekipe iz MLS lige i meksičkog šampionata. A za nešto više od mesec dana Argentinac će imati šansu da podigne još jedan pehar.

U polufinalu US open kupa, najstarijeg takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama, koja se održava od 1913. godine (i u kom je takmičenje započelo više od 100 klubova) tim sa Floride bio je bolji od Sinsinatija nakon izvođenja penala - 5:4.

Izabrane vesti

Nakon 90 minuta rezultat je bio 2:2. Posle dodatnih 30 u produžecima 3:3. Ekipa iz Ohaja imala je ogromnih 2:0, međutim gosti su zahvaljujući pogocima Leonarda Kampanje uspeli da se vrate. Drugi gol Ekvardorac je postigao u sedmom minutu sudijske nadoknade. Oba puta loptu mu je na glavu servirao Lionel Mesi.

Inter je u nastavcima čak uspeo da okrene na 3:2 (Žozef Martinez), ali Japanac Juja Kubo je meč odveo u penale šest minuta pre isteka 120.

Mesi je izveo prvi šut sa 11 metara i bio precizan. Baš kao i svi ostali iz njegovog tima. Tragičar je Nik Haglund, on je promašio peti udarac za Sinsinati.

Inter Majami u finalu US open kupa igra protiv boljeg iz okršaja Hjuston Dinamo - Real Solt Lejk.

Na dosadašnjih osam utakmica u Americi Mesi je postigao 10 golova i namestio još tri.


tagovi

Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara