Mestalja čeka Gomeza raširenih ruku: Kombinacija obeštećenje + procenti + dva igrača

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.19. | 18:20

PSŽ se pojavio kao moguće rešenje, ali...

Vest Hem izgleda ostaje nedosanjani san, Maksi Gomez će večeras ili najkasnije sutra završiti transfer u Valensiju! 

Iako se poslednjih nedelja dovodio u vezu s nekoliko klubova, odnedavno i PSŽ u pomalo iznenađujućoj najavi, ponajbolji igrač Selte na kraju će karijeru nastaviti na Mestalji koja ga čeka raširenih ruku. Novinar lokalnog dnevnika Super Deporte Karlos Boš javlja da su se tokom dana ubrzali pregovori s ljudima iz Viga i da će sve biti gotovo najviše u naredna 24 časa. Razgovori dve strane traju nekoliko sedmica, pošto je Maksi omamljen novcem koji mu se nudi, ali sve upućuje da će uskoro postati Slepi miš.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - četvrtak, 4. jul

Pari Sen Žermen se tokom poslednjih sati pominjao kao moguća destinacija za Gomeza i to kao zamena za odlazećeg Erik Maksima Čupo Motinga i rezerva Edinsonu Kavaniju. Ali, sa istoka Španije uveravaju da neće biti nikakvog preokreta, iako ništa još nije potpisano...

Valensija će dobro da se otvori za ovaj posao. Mogla je Selta možda da zaradi i više novca, ali Valensija će napraviti kombinaciju u kojoj će na suprotnu stranu poslati dvojicu igrača, obeštećenje od 14.500.000 evra i još 1.500.000 evra u bonusima. U Vigo se seli Santi Mina, koji će postati punopravni član Selte, dok će Horhe Saenc otići na jednogodišnju pozajmicu.

S obzirom da je Selta tražila makar 18.000.000 evra, od Vest Hema i preko 20.000.000 evropskih novčanica, može se reći da će u ovom poslu proći vrlo dobro! Štaviše, odlično, pošto će dobiti novac da angažuje bar još jedno solidno pojačanje. 

Što se Gomeza tiče, najverovatnije će potpisati ugovor na četiri godine, mada je moguće da će biti i na godinu dana više. Valensija dobija igrača kojeg prati i juri skoro godinu dana.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara