Fudbaleri Metalca (©Starsport)
Fudbaleri Metalca (©Starsport)

Metalac protiv trećeligaša tek penalima do četvrtfinala Kupa Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.11.21. | 15:32

Odigran prvi meč osmine finala

Seo je Milija Žižić na klupu Metalca, ali jasno je da promene nisu moguće posle samo nekoliko dana. Videlo se to na Novom Beogradu, gde je superligaš iz Gornjeg Milanovca igrao protiv trećeligaša Radničkog na otvaranju osmine finala Kup Srbije.

Tim koji se nalazi na četvrtom mestu Srpske lige Beograd pružio je snažan otpor favorizovanom rivalu i poklekao tek na penale. Posle 1:1 za 90 i kusur minuta, Metalac je slavio boljim šutevima s bele tačke, mada i tu nije bilo bez drame.

Izabrane vesti

U prve dve serije dva promašaja domaćina, pa dva gostiju, da bi na kraju bilo 3:2 za Metalac. A, nije delovalo da će biti tako neizvesno kada su gosti poveli u 17. minutu pogotkom Filipa Stuparevića. Ipak, izjednačenje je usledilo ubrzo po povratku sa odmora, nepunih 60 sekundi pošto je meč nastavljen. Strelac je bio Jasin Nuredini.

Naredne utakmice ove runde igraju se u sredu i četvrtak, dok se čeka termin za duel Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, pošto crveno-beli u sredu igraju zaostalu prvenstvenu utakmicu sa Voždovcem na svom stadionu (18.30, Arena Sport premium 1).

KUP SRBIJE – OSMINA FINALA

Utorak

Radnički Novi Beograd - Metalac 1:1 (0:1), penalima 2:3

Sreda

13.00: Rad - Napredak

13.00: Radnik - Loznica

13.00: TSC - Kolubara

16.15: Dubočica - Partizan

Četvrtak

13.00: Novi Pazar - OFK Bačka

15.00: Javor - Vojvodina

Odloženo:

Crvena zvezda – Radnički Niš


tagovi

Kup SrbijeMetalac Gornji Milanovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara