Komentari na vest

Metla u Parizu pokupiće i Hakimija

w

weretoutetet

pre oko 1 godinu

Neka ode u Njukastl!
I

Internazionale Milan

pre oko 1 godinu

Vrati se u Inter gde si bio kraj, mada oni će osvojiti ligu šampiona bez tebe.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Ako mu se ide neka ide...Za te pare Jovic i Teo i ekstra...Sta cemo muke moje kad vam se budy razmisljali i dvoumili vasi asovi koji su slobodni od juna a ?? Dante, Panter, Ledej, Lesor, Avramovic...Pet glavnih igraca koje ce zeleti ekipe maltene vise nego Kampaca, ipak ste igrali top 8...Vi se opet podsmevate ovakvoj vesti koja mozda i nema veze sa istinom, a kod vas je realnost.Ljubavi je bilo dok je trajalo, odlazak u top 8 i na 2-0 gde ste luzerski se poneli...Sad kad ne budete mogli prvenstvo Srbije da uzmete i kad vam pobegnemo 2 titule onda u Aba vas sibamo. .Psihicki ste pukli a i fizicki, a kako i ne cete , imali ste 2-0, kuci 2 mec lopte, vodili u Areni 15 razlike, u Madridu skoro 20 i onda ispadanje...Pisao sam da ce vas kostati sve ovo i doci na naplatu u Aba ligi...Sad vam sledi psiholoska kriza, strani igraci posle ovog cudesnog ispadanja su se max ispraznili i Aba im dodje kao samar..A jeste nas ismevali 17-17 skor i deseto mesto vam je bilo draze nego vas plasman dalhe...Karma je cudo, lesor-petrusev su vas stigli u madridu, taj incident i prodani panter i lesor su vas kostali..Avramovic do skora zvezdas peva vase pesme, eto sta i on zaradi, povreda me ne raduje jer nije ljudski ali eto...
S

SilvioB.

pre oko 1 godinu

Čini mi se da će PSŽ doživeti ista sudbina kao Malaga. Rasprodaja igrača sa visokom zaradom kako bi servisirali dug i izbalansirali knjige. Ništa iznenađujuće, ako se neki od igrača presele u Mančester junajted po sniženim cenama. Već duže vreme postoji sukob između administracije PSG-a i gradskih vlasti (pre svega gradskog veća). Nisu odobrili ni izgradnju novog stadiona, ni proširenje postojećeg. Propao je i prelazak u Sen Deni. Prošle godine, Kelaifi je rekao da ako se problemi sa savetom nastave, onda je moguć odlazak sa Parka prinčeva u Sen Deniju. Ali nakon protesta navijača mislim da su investitori odustali od PSŽ-a i da će se fokusirati na Mančester Junajted, a PSŽ će biti prodat ili će služiti kao razvojni klub.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Barselona ce da uzme Amrabata a Real ako kupi Hakimija koji je jedan od najboljih ving bekova na svetu opet osvaja Ligu Sampiona a verovatno i triplu krunu.
e

eh

pre oko 1 godinu

Ajde grešnici, pokajte se... #LFC

Mali peca

pre oko 1 godinu

GGMU

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Doso je red da Real okaje grehe ljudi nisu hteli Hakimija a trpe jednog Carvajala 10 godine Koji je prosecan igrac
C

Cupakabra

pre oko 1 godinu

Karvahal je godinama jedan od najboljih desnih bekova. Nazalost povrede koje je imao poslednje 2-3 godine su mu malo spustile formu. Sad vec ima 31 godinu i vreme je da Real trazi zamenu.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Nazad u Real..
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Hakimi najbolji wing back na svijetu, dokaz koliko je dobar igrac je SP. Utopio se u sivilo PSZ-a, volio bih da ode u Bajern. Davies-Hakimi turbo bekovi...
p

pjer

pre oko 1 godinu

Wing...