Mohamed Salah (Foto: Reuters)
Mohamed Salah (Foto: Reuters)

Mido zna nešto što drugi ne znaju: Salah na leto ide iz Liverpula?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 20:03

Tako tvrdi bivši egipatski napadač

Vest o odluci Jirgena Klopa da napusti klub na kraju sezone teško je pala navijačima Liverpula. Međutim, Nemac nije jedini što bi na leto mogao da ode sa Enfilda. Tako makar tvrdi Ahmed Hosam poznatiji kao Mido, koji tvrdi da će njegov sunarodnik napustiti Redse. Navodno zna i gde će nastaviti karijeru.

Kontroverzni bivši egipatski napadač, koji je tokom igračke karijere promenio dvocifren broj klubova je na društvenoj mreži X napisao kako će Salah naredne sezone nastupati u Saudijskoj Arabiji.

Izabrane vesti

"Mohamed Salah u Saudijskoj Arabiji sledeće sezone. Ugovori su već potpisani", napisao je Mido.

Podsetimo, Al Itihad je u finišu letnjeg prelaznog roka pokušao da sa 175.000.000 evra odobrovolji čelnike Liverpula da puste brzonogog Egipćanina, ali nisu uspeli. Ostaje da se vidi da li su u međuvremenu promenili stav. Činjenica je da je Salah najvažniji član Redsa, na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao je 19 i namestio još 10 golova, ali ne treba smetnuti sa uma da će Salah u junu proslaviti 32. rođendan, kao ni to da mu ugovor ističe leta 2025. godine, zbog čega će predstojeći prelazni rok biti poslednja prilika da zaradi na njegovoj prodaji.

Pride, Liverpul bi od leta trebalo da započne novu eru, sa novim trenerom i zbog toga ne treba da iznenadi ukoliko u klubu donesu odluku da prodaju Salaha i novac iskoriste kako bi podmladili tim.

Salah je na Enfild stigao leta 2017. godine iz Rome za 42.000.000 evra i za nešto više od pet i po godina odigrao 333 utakmice uz učinak od 205 golova i 89 asistencija.


tagovi

Mohamed SalahAhmed Hosam Mido

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara