Siniša Mihajlović (©Reuters)
Siniša Mihajlović (©Reuters)

Miha o Vlahoviću: Gladan je, ljut, nikad zadovoljan, mnogo mi se sviđa

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.12.21. | 12:34

Bolonja dočekuje Fjorentinu u nedelju

Srpska kolonija iz Firence u nedelju (12.30) će gostovati u Bolonji. A, tamo će ih na klupi domaćeg tima sačekati Siniša Mihajlović, legenda srpskog fudbala.

Ipak, došlo je vreme da ni Miha više nije u prvom planu, kada su Srbi na Čizmi u pitanju, jer se ove sezone sve vrti oko Dušana Vlahovića, koji igra najbolje mečeve karijere, prvi je strelac Serije A.

Izabrane vesti

I kao takav je najveća opasnost po Bolonju. Svestan je toga i Mihajlović, koji je dobio pitanje o Dušanu na konferenciji za novinare uoči utakmice.

Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, on hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikad zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije”, rekao je Mihajlović.

Imao je trener Bolonje šmekerski odgovor na pitanje da li se plaši sudara sa Vlahovićem i Fjorentinom.

“Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da “zaključamo” Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak”, istakao je Mihajlović.

Zanimljiv je učinak koji Dušan Vlahović ima protiv Bolonje: Četiri utakmice, četiri remija. I dva postignuta gola, oba prošle sezone kada je bilo 3:3 na Renatu Del’Ari, gde će se igrati i u nedelju.


tagovi

Siniša MihajlovićDušan VlahovićFjorentinaBolonjaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara