Komentari na vest

Miha o Vlahoviću: Gladan je, ljut, nikad zadovoljan, mnogo mi se sviđa

a

alex88

pre preko 2 godine

Kakve se stvari dobijaju radjanjem u Srbiji? Najgori mentalitet na svijetu, vazda im je neko drugi kriv.. tj cijeli svijet je protiv Srbije.
k

kekekekkeke

pre preko 2 godine

igra dobro duci vlahovic tu nema govora, mislim da zasluzuje bolji klub od fiorentine i realno je na leto da ode u drugu ligu. on je trenutno sve ono sto bismo svi zvezdasi zeleli da je jovic, da budem brutalno iskren...
G

Gostituti

pre preko 2 godine

Pa ne samo zvezdasi, nego i navijaci reprezentacije, svima nam je zelja da imamo igraca vise u napadu ili na nekoj drugoj poziciji. :)
П

Проле

pre preko 2 godine

На сву срећу није селектор, иначе би 100% филозофирао и не би га звао као што је урадио са Матићем.
P

PeterSB

pre preko 2 godine

Tačno, uhvati me jeza kada se setim utakmice na Maksimiru sa Hrvatskom i Radovanovića, Ignjovskog, Alena Stevanovića, Šćepovića u startnoj postavi. Upropastio nas je u tim kvalifikacijama. Objavite komentar.
D

Dinara91

pre preko 2 godine

Miha nas sigurno nije upropastio u tim kvalifikaciama, u kojima nije bilo cilj se kvalifikovati nego stvoriti igraci i ekipu. Da nije bilo mihajlovica klinci sa novog zelanda nebi osvojili samo da znate, miha je poslje antica i piksija najbolji trener reprezentacije dosad i da su mu dali jos jedan ciklus garant bi se kvalifikovao za veliki turnir. Mi smo u zagrebu sa daleko lošijom ekipom skoro oborili hrvate koji su na kraju krajeva isli dalje jer je onaj ujo polomio sulejmanija na pola terena kad je trcao u poslednjem minutu sam na njihov gol. U grupi je jos bila i belgija i bili smo apsolutni autsajderi u tim kvalifikaciama je miha stvorio jednog mitrovica uostalom....