Komentari na vest

Mihin dan u Beogradu i prvi test za Ligu šampiona

S

Ssl

pre oko 1 godinu

Predivno je to što se odaje počast velikom Siniši. Sad, izneću možda nepopularno mišljenje iz mog ugla navijača Zvede. Neću ništa da tvrdim i nadam se da grešim, ali mi se čini da Miloš Milojević, u pokušaju da sprovede svoje ideje i “unapredi” igru našeg tima u oba pravca zapravo ozbiljno devalvira kvalitet tima. Odlaze igrači koji jesu u godinama ali su dokazali izvestan kvalitet na svojim pozicijama, a menjaju ih igrači koji su ili u potpunom padu karijere ili su dokazani prosek, ako ne i gore od toga. Borjanu je ovo šesta sezona u klubu, ne brani više kao što je to činio u prve tri. Zadnja linija sa dva beka koji izleću duboko napred a nisu ni fizički ni tehnički defanzivno dobri, pa onda štoperski par koji umesto da se zacementira Dragović - Eraković tandem, i po potrebi koristi Milunović, mi dovodimo Spajića? Umesto da insistira na zadnjem veznom, za godinu dana smo upropastili onog Adoa, ostali bez Sanoga i doveli - Mićka. To je zadnji vezni za LŠ??? U ofanzivnom delu su igrači koji su nosioci tima ali svi su u godinama, ne mogu da odigraju devedeset minuta. Izmene teško da mogu da donesu isti kvalitet, Kangva na primer, jako tanak. Imamo brzinu u Mitroviću i Bukariju, ali se guraju onda Kanga, Ivanić i Katai. Na poziciji napadača, umesto da se odreši kesa i dovede ozbiljan špic, mi nalazimo igrače koji će da ulaze kada se Šilja Pešić umori. Ostao nam je onaj Kulibali, i dalje ne mogu da verujem da taj dečko igra kod nas, onaj jedini gol koji je dao protiv Mačve, lopta ide po zemlji, on hoće da je zahvati levom nogom, promašuje celu loptu, koja ga onda udara u stajnu nogu i ulazi u gol. To je tim koji će igrati LŠ i biti konkurentan u grupi? Valjda je jasno da koga god doveli na leto, neće biti uigran sa timom, a znajući nas, verovatno ćemo dovesti igrača poslednji dan prelaznog roka, umesto da prodje pripreme. Sve to mi se ne svidja ni malo. Ali verujem u titulu, verujem u Zvezdu. Ajmo momci.
n

navijac zvezde

pre oko 1 godinu

Kako neko moze da kaze da nije bitno? naravno da je najvaznije da zvezda pobedi.
e

exe

pre oko 1 godinu

Miloš milojevic nema pojma,daj boze da me demantuje ali covek ne zna da vodi ovaj tim uopste...
V

Vukovar Borovo

pre oko 1 godinu

Miha jeste najveći uspeh ostvario sa Zvezdom ali je duže igrao u Vojvodini i bio jedan od predvodnika generacije koja je uzela poslednju titulu 1989. Ne vidim zašto je on manje legenda Vojvodine nego Zvezde. Pogotovo jer je Zvezda par puta propustila da ga dovede dok je bio omladinac i mlad igrač. Zvezda ga je uzela tek kad je postao šampion sa Vojvodinom i etabliran igrač, za veliku sumu novca za tadašnje prilike. Ne kažem jeste legenda Zvezde zbog kupa šampiona pre svega ali i Vojvodine i čitavog srpskog fudbala uopšte.
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

Evo,imali su svi mogucnost da urade isto sto i Zvezda. Ako je legenda i ostatku Srbije,zasto nisu organizovali nesto? Pre svega taj isti fss? Sad svima smeta sto mi organizujemo nasoj legendi,sto bi i po nepisanom pravilu trebalo! Sram vas bilo kada se javite i sada se setili da ga svojatate!
V

Vukovar Borovo

pre oko 1 godinu

Ne meni ne smeta naprotiv pogršno si razumeo, ako je Vojvodina stvarno zaboravila ili izbegla da nekako obeleži Mihu i njegovu karijeru u Vojvodini to neka ide njima na dušu. Ali više sam stekao utisak da se njegov period u Vojvodini i pre toga u Vukovaru ne pominje u medijima i javnosti uopšte. Ipak da mu Vojvodina nije dala šansu pitanje da li bi bilo Zvezde i kupa šampiona uopšte s obzirom koliko je on bio bitan za isti.
Н

НС ДУНАВ

pre oko 1 godinu

У овој држави се све пише ,увеличава ко се ради о звезди,а и о другом близанцу,све зависи ко је на власти,ових десет година звезда има предност,кад је био тадић,партизан и тако у круг.
P

Pitanje

pre oko 1 godinu

Zvanični podatak je da je Mihajlović odigrao za Zvezdu samo 38 utakmica??? Kako je to moguće??? Bio je dve sezone, igrao do kraja kup šampiona dva puta, plus domaću ligu. Kako samo 38 utakmica???
М

Митт

pre oko 1 godinu

38 у лиги, а укупно 66 у свим такмичењима.
N

Nista novo...

pre oko 1 godinu

Gledajte danas kada nas promasaj od trenera krene da igra na centarsut ,da mu se sve svodi, a vetar jak duva, COvek nema pojma sa trenerskim poslom
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Za Mihu, sve ostalo je nebitno danas!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

U Beograd su došla dvojica njegovih sinova, Dušan i Nikolas, kao i rođeni brat Dražen. Supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i treći sin Miroslav, zbog obaveza neće biti na Marakani. Zajedno sa njima biće kum, Miroslav Tanjga.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍U inat dušmanima.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Isao bih zbog Mihe, al ne mogu zbog uprave i krimosa sa severa, muka mi od njih.
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Kisa , susnezica i sneg u Bg-u. Na sta li ce liciti veceras nasa velelepna travnata podloga zvana "50 nijansi zelene" ? Verovatno ce podsecati na cuvene travnjake stadiona Pod Goricom ili Tusanj u Tuzli tamo negde 80- tih godina proslog veka. Ako nista biti ce bar opravdanje za naseg trenera, zasto ne mozemo da razvijemo brzu i tecnu igru kratkih paseva od noge do noge. A na pripremama nam je sve to uspevalo bez problema ??? 😳
S

Stranac

pre oko 1 godinu

Ja pamtim transparent na severu vosinog stadiona, miha, persona non grata. Al su valjda shvatili gresku, koliko je voleo ns, pomagao decijem selu
M

Mop

pre oko 1 godinu

I na ovoj vesti bljuvotine. Empatija? Šta je ovde kod nas u ljudima. Igraju Zvezda i Voša. Dva kluba gde je igrao vi.. Ne razumem. Net je postao utočište za teške hulje. Ozbiljne bitange
R

Rs50

pre oko 1 godinu

Pitanje za Zvezdase zasto je Miha igrao oprostajni mec u Novom Sadu a ne u Beogradu? Ozbiljno pitam. Nisam navijac blizanaca a ni Vojvodine.
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Kakav test za LŠ, mi nismo ni za drugo kolo kvalifikacija sa ovim neiskusnim i naivnim trenerom koji fantazira o nekom presingu i napadackoj igri protiv Man city-a ili Bayerna i Reala. A u ekipi ima 35-40 polovnjaka koje nijedan tim iz lige petice a bogami ni mnogi bolji timovi ostalih jacih liga ne bi uzeo ni za dzabe. Gde se nalazimo pokazali su Trabzon i Monako koji su se isprdali sa nama. A pre samo par sezona smo ekipe tih kvaliteta prolazili. Vladan Milojevic je znao sa kakvim igracima raspolaze i shodno tome pravio taktiku uz fizicku spremu, disciplinu, voljni momenat i atmosferu u svlacionici. I izvukao 130% objektivne kvalitete tima. Dok ne vrate "pravog" Miloja ili nadju nekog boljeg, nema nama prolaska grupe lige konferencija a kamoli LŠ i to dok nam traje dobar evropski koeficijent. Nakon toga nas ceka cuveno ispadanje u "sezoni kupanja". Domace prvenstvo cemo uzeti na mucenje i suvi kvalitet igraca. A sve ostale euforicne price po novinama i portalima o nikad jacoj Zvezdi , o uspehu u LŠ , ili "kapitalcima" koji dolaze u Zvezdu, prebacite u rubriku "naucna fantastika" i tako smanjite nivo stresa dragi moji Zvezdasi.
g

gost 1944

pre oko 1 godinu

Koja LS nemate vi mentalitet za LS , setite se samo prosle godine kako ste prosli . Ja vam ne osporavam LS ali vi ste jako daleko od te lige .
B

Bg

pre oko 1 godinu

Ne evo vi ste za LS
M

Mop

pre oko 1 godinu

I treba da se oda počast od strane i jednog i drugog kluba. Još ako su i porodicu pozvali odlično.
g

grobari vranje

pre oko 1 godinu

partizan ce biti sampijon zvezdi ide kup zapamti te toj
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

Napadamo LS sa ovim rakonjcem? Jel vi nas zezate? Gobeljom? Srnicem cekicarom? Kako njih nije niko odvukao sa marakane?
l

lopta je okrugla

pre oko 1 godinu

terzinjom i mrkijem u upravi?
G

Gost7473

pre oko 1 godinu

Da li jos vazi pravilo bonusa?
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Naravno da vazi, to ce da bude u ovom sastavu erakovic i ako je po meni to teska nebuloza nismo dobili neke mlade igrace od kad vazi to pravilo