©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Mijailović: Moramo da se podignemo kako znamo i umemo (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.11.23. | 00:27

"Mislim da večeras nismo bili nadrigani, imali smo na početku par dobrih šansi. Kada ih ne iskoristiš, pogotovo na ovom nivou, uglavnom usledi neka kazna", kaže borbeni vezista

Crvena zvezda je u takmičarskom smislu okončala svoju borbu u Evropi, pa će joj meč sa prvakom Evrope Mančester Sitijem u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona poslužiti za popravljanje utiska.

Crveno-beli će sada svoju pažnju morati da usmere na domaća takmičanja, a pre svega na Mozzart Bet Superligu, gde imaju tri boda zaostatka, a večiti derbi je na programu 20. decembra.

Izabrane vesti

Barak Bahar će morati da pronađe način da psihološki vrati ekipu, a rezultatski više nema prava na grešku.

"Sigurno nam je svima preteško zbog ovog poraza. Pokušaćemo da se podignemo da odigramo tu poslednju utakmicu što bolje možemo. Naši navijači će sigurno opet doći da nas podrže, daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici. Mislim da večeras nismo bili nadrigani, imali smo na početku par dobrih šansi. Kada ih ne iskoristiš, pogotovo na ovom nivou, uglavnom usledi neka kazna. Pokušavali smo celu utakmicu da se vratimo u igru, nažalost nismo uspeli, opet smo promašili neke šanse... Primili smo dva nesrećna gola posle prekida", rekao je Srđan Mijailović.

Crveno-beli moraju da pronađu način da izađu iz trenutne situacije.

"Trudili smo se stvarno, dali smo svoj maksimum. Gde smo grešili, videćemo, analiziraćemo utakmicu. Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo. Da pobeđujemo, igramo što bolje i ostvarujemo bolje rezultate", zaključio je Mijailović.

Mladi defanzivac Kosta Nedeljković nije mogao ništa kod prvog gola Jang Bojsa, kad mu se lopta bukvalno od odbila od noge nakon intervencije Omrija Glazera i prevarila izraelskog čuvara mreže.

"Nažalost izgubili smo šanse za evropsko proleće, što je bio neki cilj. Sada se okrećemo obavezama u domaćem šampionatu, da osvojimo duplu krunu. Nismo imali sreće, oni su iz dva prekida dali dva gola. Sreća je bila na njihovoj strani. Nikome nije lepo ni prijatno kada izgubite ovakvu utakmicu, posebno kada je ovako bitna. Ja jesam mlad, ali toliko osećam Zvezdu, svima nam je jako krivo".

Propuštene šanse su jednostavno morale da se iskoriste.

"U fudbalu se nekad postigne gol, nekad promaši. Mislim da smo mogli da iskoristimo te neke šanse, stvorili smo dosta prilika, ali smo ih promašili".

Nesrećan je bio i njegov autogol.

"To je fudbal. Sa tri metra je šutnuo, Omri odbranio, nažalost mene je pogodila u nogu, nisam ni mogao da reagujem. Nije bila ni šansa, sigurno da mi je mnogo krivo".

Barak Bahar je pokušao da podigne moral ekipi na kraju utakmice.

"Rekao nam je da moramo svi kolektivno da se podignemo. Nemamo mnogo vremena da tugujemo, već u nedelju imamo gostovanje u Kruševcu. Moramo da osvojimo tri boda i podignemo se svi zajedno", zaključio je Nedeljković.

Žan Filip Kraso nije uspeo da promeni probleme sa realizacijom svoje ekipe nakon ulaska na teren u drugom poluvremenu.

"Igrali smo na pobedu. Primili smo dva gola, ali smo takođe imali dosta šansi da postignemo golove, ali to je realnost. Oni su iskoristili svoje prilike, mi naše nismo. To je fudbal, kada imamo šanse moramo da je iskoristimo. To je naš posao, takođe i moj kao napadača. Razočaran sam, da sam iskoristio svoju priliku bilo bi 1:2 i mogli bismo dodatno da pritisnemo protivnika, da se još nešto dogodi. Razočarani smo, ali to je fudbal, to je utakmica".

Šta je problem sa relizacijom?

"Ne znam, radimo na ovome, ponekad postigneš gol, ponekad ne", zaključio je Kraso.



tagovi

Srđan Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara