Predrag Mijatović (Star sport)
Predrag Mijatović (Star sport)

Mijatović: Modrić će biti problem za Belingema, neće želeti da mu pomogne

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 10:09

Legendarni as Kraljevskog kluba tvrdi da je Real dobro pozicioniran u borbi za Engleza

Prespavao je Real Madrid zimski prelazni rok po navici iz prethodnih godina i nije hteo da kupuje samo da bi kupovao. Madriđani kuju ozbiljnije planove za leto i odavno su naciljali Džuda Belginema iz Borusije Dortmund kao sledeće kapitalno pojačanje.

Moraće da se bore sa Liverpulom i još nekim klubovima za potpis supertalentovanog Engleza ali deluje da su favoriti. To misli i njihov legendarni as Predrag Mijatović.

Izabrane vesti

„On je igrač u trendu koji se svima dopada i to nije tajna. Znam da je Real Madrid dobro pozicioniran u njegovom slučaju i da ima dobre odnose sa Borusijom. Ali nikad se ne zna... Ima još vremena“, kaže Mijatović za španske medije.

Jasno je da Kraljevski klub mora da razmišlja o naslednicima Modrića i Krosa i da je zato već doveo talente poput Kamavinge i Čuamenija. Ali upozorava da se veterani neće predati tako lako. Pogotovo Modrić.

„Igrači poput Modrića i Krosa mu mogu mnogo pomoći. Iako Modrić neće želeti da mu pomaže već da se takmiči sa njim. Imao 38 ili 30 godina, Luka je tip osobe koja neće tek tako potpisati ugovor sa Realom i ostati da sedi na klupi. Ako ostane, biće problem za onoga ko stigne. Real sigurno zna šta mu je potrebno za naredne godine“.

Prokomentarisao je Mijatović i formu Marka Asensija koji je i sinoć bio jedan od ključnih igrača u pobedi nad Valensijom. Njemu na kraju sezone ističe ugovor...

„Svi smo već znali da Asensio ima veliki kvalitet. Ovo je bio tipičan gol za njega. Videćemo kakva će biti konačna odluka sportskog sektora oko njega... Ali trenutno koristi šansu koja mu se pruža i Realovi navijači ga vole. Teško da može postati neprikosnoveni starter ali je jasno da može biti veoma koristan“.

Sinoćnji duel protiv Valensije je obeležio i divljački start Gabrijela Pauliste nad Vinisijusom.

„Nema nikakvog smisla. Vinisijus ima svoj način igre ali nikada ne okleva namerno. On nikad ne želi da uradi nešto što bi se moglo shvatiti kao nepoštovanje. Kao što je bivši sudija Ituralde rekao tokom prenosa, mislio sam da ovakvi potezi više ne postoje. To je nešto što ne sme da se dešava. Koliko god da si nemoćan, moraš se kontrolisati“.

Zadovoljan je Mijatović što je Real preskočio još jednu prepreku i nastavio trku sa Barselonom.

„Nije lako igrati ovakvu vrstu utakmice kada znaš da je Barselona juče već pobedila. Pogotovo protiv rivala kao što je Valensija koja je uvek nezgodna bez obzira u kakvoj je formi. Veliko je ovo olakšanje, ostali smo na pet bodova zaostatka i još smo živi“, zaključio je junak Realove sedme evropske titule.


tagovi

Predrag MijatovićDžud BelingemLuka ModrićMarko Asensio

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara