Komentari na vest

Miladin Stevanović želja Izraelaca: Makabi u Čukaričkom našao rešenje za beka

S

Skauting ,

pre 11 meseci

Nakon Pankova, nek probaju da dovedu Gobeljarda, videli smo kako je Pankov digao Cukinu odbranu, to sto u Zvezdi ne igra, ne znaci da je los. Mogao bi skauting sektor da obrati paznju na desno krilo/spic iz Stade - Lausanne-Ouchy , zove se Teddy Okou , postigao je 19 golova za ovog svajcarskog drugoligasa koji se plasirao u svajcarsku prvu ligu.
m

miki bg

pre 11 meseci

cuka ima vikto rogan koji ima 20 godina i projektovan za sledecu sezonu bude 1 desni bek ako stevanovic nadje dobru ponudu i izadje mu se u susret ostvari dobar aganzman , inace veoma dobar igrac , tako da gobelja moze bude rezerva , mada u zvezdi je 5 rezerva ali napravi ce magiko gobelji jos jedan dobar spricer ugovor po sistemu pola pola .
T

Tuneki

pre 11 meseci

Gobeljic igra za preko 300 000,da li stvarno mislite da vuka ima te pare za bilo koga
Y

Yui

pre 11 meseci

Dobiće pare od Lige Evrope..mogu se otvore malo
N

News

pre 11 meseci

Gobeljic ima 500k evra godisnje a ne 300k. Cukaricki nikad nece dati tolike pare igracu koji ima 30 godina. Zvezda placa pola plate Pankova i celu platu Popovicu.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Gobeljic predje u Cukaricki osvoji titulu,prodje sa Cukarickim grupu u Ligi Sampiona i dobije poziv od Piksija za reprezentaciju.
g

gosttgg

pre 11 meseci

smatram da bi ovo bilo dobro i za Stevanovica i za cuku, Stevanovic da se naplati, a cuka da isforsira transfer Gobeljica koji bi iskustvom i fizickim predispozicijama u evropi mogao da doprinese znacajno vise nego Stevanovic
G

GOST 510

pre 11 meseci

Gobeljić ako u ovim godinama pređe iz zvezde u Čukarički bolje da prestane da se bavi fudbalom. Kakvo bi to bilo poniženje za njega.
И

И

pre 11 meseci

Слажем се. Звездаши оправдано пљују Гобељића јер није класа за Звезду, али ни Панков није био, па је у Чуки буквално играч сезоне. За Звезду није био, али ван Звезде у нашој лиги није било бољег штопера. Тако исто и за Гобељића. Кад би изузели Звезду, он би у нашој лиги био најбољи десни бек. Партизан нема бољег. Звездаши пљују Пешића, а да на пример дође у Чуку био би буквално Анри за њихове услове. Хоћу да кажем да се слажем да би било паметно продати и довести Гобељу, без обзира што је многима сигурно смешно.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ne damo Gobelju! Gobi je legenda ... svlačionice!
?

???

pre 11 meseci

@gost pa najbolje u tim godinama da ceka poziv reala