Nikola Milenković (©Reuters)
Nikola Milenković (©Reuters)

Milan i Fjorentina u pregovorima: Trampa Milenković - Paketa

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.20. | 20:21

Razgovori teku

Odlaza Nikole Milenkovića iz Fjorentine deluje kao da nikada nije bio bliži! Milan je posle uspona forme u završnici sezone i odlaska u Ligu Evrope dobio novi apetit i spreman je da napravi još nekoliko ključnih promena kako bi se Rosoneri konačno ozbiljnije umešali u borbu za Ligu šampiona.

Dok se Italijom praktično danima vrti priča da je vlasnik Fjorentine Roko Komiso odredio cenu za Milenkovića na 30.000.000 evra, milanska medijska kuća Sport Medijaset tvrdi da su razgovori dva kluba otišli u tom smeru da je sada na stolu sledeća ponuda: trampa Nikola Milenković – Lukas Paketa.

Izabrane vesti

Ne navodi se ko je inicirao ovu vrstu posla, ali izgleda da su oči zaiskrile i jednima i drugima. Na San Siru su svesni da više ne mogu da nadoknade uloženih 38.000.000 evra i bonuse za Paketu, a kako bi se imalo para za još neka pojačanja, pre svega Lukasa Toreiru, Milanu bi trampa možda najviše odgovarala. Milenković ima ugovor sa Violom na još dva leta, a kako pregovori dve strane oko produžetka saradnje još nisu doneli ništa konkretno, možda je ovo prilika da i tim iz Firence dobije nešto konkretno.

Ono što ugledna medijska kuća iz Milana takođe donosi jeste da je trampa zapravo pozajmica uz opciju kupovine za obojicu. Milenković je specijalna želja Stefana Piolija koji je na kraju ipak ostao prvi trener Rosonera pošto je propao dolazak Ralfa Rangnika.

Podsetimo, Milenkovića takođe želi i Napoli. 



tagovi

Nikola MilenkovićLetnji prelazni rok 2020Lukas Paketa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara