Komentari na vest

Milan in, Milan out: Pavkov se sprema za Midtjiland, Rodić ne putuje u Surdulicu

G

Gost 126 mb@Gost123

pre preko 2 godine

Odgovor Gostu 123: jesam Zvezdaš i to sa dna kace i Mohameda Bena vidim kao jednog 34-godišnjeg neperspektivnog igrača, za kojim nigde u svetu ne vlada interesovanje, a znaš zašto?! Zato što je Mohamed Ben izuzetno spor, neborben je, nije u stanju da reši situaciju “1 na 1”, nema dribling, nema skok igru i nema duel igru. Ima unapred zagarantovano mesto u timu i zbog njega naši mladi igrači ne dobijaju šansu. Mohamed Ben ne igra ništa konkretno (nije prodoran kao krilo a nije ni centarfor), samo se instalira u peterac protivnika i čeka neki otpadak i gura se da izvodi prekide. Protiv jačeg protivnika se ne vidi na terenu. Igrao je na svim utakmicama u grupnoj fazi LE i na svim je ocenjen sa ocenom “pet”, bez postignutog gola i konkretnog učinka!
N

Nadobudni Radović

pre preko 2 godine

Korona im legla k’o budali šamar. Te dug je narastao zbog iste, te ne mogu da prodaju nikednog igrača jer zbog korone nemaju para, da igra Pankov, Krsta i Dion opet zato sto Mića Pavkov na respiratoru i slicno. Koliko je ovaj čovek sputavan i šikaniran a opet kad treba uvek je tu. I Deki ga gotivi posle onog besmislenog eksperimenta sa svima koji nisu poslusni kad dodje vreme parafa.
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

Džaba je Pavkovu što se oporavio, kada ga ponovo čeka klupa, jer toliko u njega veruju Terzić, Mrkela i “mister”! Sada će biti rezerva nekom Okiju iz “prestižne” norveške lige. Čim dođe Oki, Pavkov može da se pozdravi sa minutima.”Devetka” je rezervisana za Okija. A, što će Oki pokazati, to ćemo da vidimo! Setimo se samo nevesele sudbine Pavkova koji je uvek bio rezerva raznim beračima banana iz Afrike, kao Boaćiju zbog kojeg je dva puta išao na pozajmicu u Radnički i na kraju Boaćija nisu mogli prodati nego su mu dali odrešene ruke. Bilo je utakmica kada je Pavkov bio na klupi, a u timu na mestu centarfora je bio multipraktik napadač Ben, sa svih 170 cm i 55 kg, koji naravno nije mogao da ispuni zahteve, jer ne zna ništa sa loptom u nogama, a uz to ima slabu skok igru kao i slabu duel igru.
S

Santoro

pre preko 2 godine

Oki ne dolazi , a Ohi je u zivotnoj formi.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Zvezdas kome bilo sta smeta kod Bena je prosto receno nezahvalan!!!
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Milan Pavkov je najkorisniji napadač Zvezde od kada igra za taj klub. Daje svoj maksimum uvek, veoma požrtvovan, I pre svega skroman i dobar momak.
D

DP

pre preko 2 godine

Treba vidjeti da nam prepišu terapiju u slučaju korone..udju u trenažni proces u deset dana kao Tramp.. Ja ga ne znam lično koji je imao koronu da je trčao za deset dana..
M

Mirkoo

pre preko 2 godine

meni nije jasno kako ovi fudbaleri za 5 dana preleze koronu i odmah trening, a mi obicni smrtnici minimum 14 dana u izolaciji.
l

logicno

pre preko 2 godine

Testiraju se kod privatnika
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
@

@Familija

pre preko 2 godine

Zemljače jel znaš ti još nešto da napišeš, promeni malo ploču.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Mi smo zreli za jedan dobar remont. Mnogo igrača ima koji su tu po 4 plus godina. Ima i dosta povratnika. Mnogi od njih su prezasićeni Zvezde i Srpskog fudbala. Ova sva potpisivanja i produživanja ugovora, više liče na to da ne mogu da ih prodaju za pare koje bi hteli. Letos Zvezda nije imala para da dovede par ozbiljnih igrača, produžuje se ugovori, daju se igračima mnogo jači ugovori, a nikoga nisu prodali. Da li se to prave novi dugovi??? Mnogo ima nejasnoća u našoj klupskoj politici.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Nismo mi str nego fk. Normalni klubovi prodaju viškove samo bi mi da prodajemo glavne igrače i da imamo rezultat. E pa to tako neće da funkcioniše.
G

Gost88

pre preko 2 godine

Ceo zivot meni Pavkov nedorecen. Taman strpa par komada, il je povreda, il korona, il kartoni ili klupa. Nikako da dobije sansu 10tak utakmica u nizu da vidimo stvarno koliko taj momak moze.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Možda je to recept zašto je takav..
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Pa kad je poslednji put imao sansu da spoji 10 utakmica to je bilo u radnickom,trpao je celu ligu koliko se secam.Dokazao je da moze,sad igra za slavu