Milan Radin prvo pojačanje TSC-a za nastavak sezone

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 16:55

Iskusni defanzivni vezista oblači dres trinaestog kluba u karijeri.

Kao što je i najavljeno, prvo pojačanje za tim iz Bačke Topole u zimskom prelaznom roku je Milan Radin, nekadašni igrač Partizana. On dolazi iz Gruzije gde mu na kraju godine ističe ugovor sa Dinamom iz Batumija. Danas je na fudbalskoj akademiji TSC stavio potpis na ugovor sa klubom koji trenutno zauzima treće mesto na tabeli i želi izlazak u Evropu.

Radin je rođen 1991. godine u Novom Sadu gde je i počeo karijeru u lokalnom RFK, popularnim Kanarincima. Nakon perioda kaljenja u Jugoviću iz Kaća priključio se FK Senti i Pazovi, nakon čega je preko Mladosti iz Lučana i Voždovca dospeo u Partizan. Dupla kruna sa Markom Nikolićem je bila odskočna daska za inostrani angažman u Kazahstanu i Poljskoj, gde je branio boje Aktobea i Korone.

Izabrane vesti

Na kratko se vratio u Srbiju pre dve godine u redove Inđije, pre nego što je potpisao za Dinamo Tbilisi. U TSC dolazi kao slobodan igrač iz istoimenog kluba iz Batumija. Ima iskustvo igranja u evropskim takmičenjima, stigao je da zabeleži i tri nastupa u grupnoj fazi Lige Evrope dok je nosio dres Partizana. Na zimskoj turneji u Americi je upisao jedan nastup za reprezentaciju Srbije u prijateljskom meču sa Panamom.

Radin će pojačati konkurenciju u veznom redu na poziciji zadnjeg veznog. Ove sezone tu ulogu su igrali Nikola Kuveljić, ali i Nemanja Stojić koji je moguće da napušta redove TSC-a već ove zime. Kapiten Saša Tomanović je takođe konkurentan na istom mestu, dok istu poziciju pokriva i mladi Miljan Krpić.



tagovi

TSC Bačka TopolaMilan RadinMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara