©Reuters
©Reuters

Milan tri godine razigravao Dijaza, sada je vreme za drugu šansu u Realu

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.06.23. | 13:37

Vezisti ugovor do 2027. godine

Avantura Braima Dijaza u Milanu zvanično je završena i španski vezista će se posle tri godine provedene u redovima Rosonera vratiti u Real iz Madrida.

Sezonama unazad španski fudbaler stasavao je na San Siru, u završnici sezone na izmaku pitanje njegove budućnosti postalo je aktuelno imajući u vidu očigledan napredak igrača, međutim uprkos želji Milana da ga zadrži, Kraljevski klub odlučio se da pruži šansu 23-godišnjem igraču i poverenje potvrdi novim ugovorom.

Izabrane vesti

Kako je najavio klub iz Madrida u današnjem sopštenju Dijaz će se vratiti na Santjago Bernabeu, a promcija i potpisivanje ugovora do 2027. godine zakazano je za utorak.

Dijaz je u Real stigao zime 2019. godine iz Mančester Sitija za obeštećenje od 17.000.000 evra, ali je posle godinu dana tokom kojih je imao vrlo skromnu ulogu prosleđen na pozajmicu u Milan. Posle prvih godinu dana na pozajmici, Djaz je privremeni rad u Milanu produžio za još dve godine. Utisak koji je ostavio bio je očigledno dovoljan da probudi interesovanje i Reala, a novu šansu da se nametne u prestonici Španije imače u narednom periodu.

Podsetimo, Real je juče vratio u svoje redove Frana Garsiju, levog beka Rajo Valjekana koji je pretgodno već bio član Madriđana, dok je nedavno odjeknula vest da je Kraljevski klub dogovorio transfer Džuda Belingema.


tagovi

Braim DijazReal MadridMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara