(©MN Press)
(©MN Press)

Milan zvanično ponudio Popoviću ugovor na četiri i po godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.11.23. | 10:54

Partizan u januaru ostaje bez bisera

Teška je finansijska situacija u Partizanu, teža nego ikad, pogotovo što nema novca od nastupa u Evropi. Crno-beli su čak morali da zamole Fudbalski savez Srbije za novčanu pomoć da bi prošli poslednji monitoring UEFA.

Na sve to nadovezuje se činjenica da će u januaru Partizan ostati bez jednog od najvećih bisera iz omladinske škole u 21. veku i to – bez obeštećenja. Supertalentovani napadač Matija Popović nije pristao letos da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima, te će od 1. januara biti slobodan igrač.

Izabrane vesti

Grabe se za njega najveći klubovi kontinenta, a po svemu sudeći najbliži je odlasku u Milan. Kako je objavio poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio, Rosoneri su Popoviću i njegovim zastupnicima ponudili ugovor na četiri i po godine i čvrsto veruju u klubu da će uspeti da ga ubede da potpiše za njih.

Jedini problem može da bude što im je konkurencija za dovođenje Popovića prejaka. Italijani tvrde da 196 centimetra visokog napadača Partizana žele da dovedu i Real Madrid, Barselona i Borusija Dortmund. Čak se verovalo da će mladi fudbaler u Nemačku, pogotovo što mu je mesto rođenja – Alteting u Bavarskoj.

Milan igra na upornost, na projekat koji je predstavljen Popoviću i njegovim zastupnicima i veruje da će to biti dovoljno da se ubedi srpski vunderkind da obuče crveno-crni dres.


tagovi

FK PartizanMatija Popovićac milan

Obaveštavaj me

FK Partizan
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara