Komentari na vest

Milanova agonija s ugovorima: Umesto potpisa, samo odlaganja...

J

Juventino10

pre oko 3 godine

Joj kakva gomila neznalica ovdje komentarise i dobija lajkove muka mi je! Kao prvo oni su svi igrali za kiki riki! Logicno je da hoce vise para jer i zasluzuju normlanu platu! Morate shvatiti da je milan bio mali klub proteklih godina i samim tim plate su mizerne naspram velikih klubova! Kao drugo: jel to srpska mrznja (a jest) ili sta vec, Hakan (prvi asistent serije a!) ubi, jedan od najboljih igrača danasnjice. Zahvaljujući njemu ne samo da je Milan ovako jak, nego i Turska. Gledajte malo pregled kvalifikacija. Kao trece, Maldini ispada glup, mora pustiti dolarumu i platit hakana i kesija koji su im prijeko potrebni, a ne da daje ogromnu platu golmanu i da izgubi kesija i hakana!!! Nadam se da ce maldini ispast pametan pustiti dolarumu i zadržati ključne igrače. Želim da Milan bude sila!
B

BB84

pre oko 3 godine

Drži se ti tvog juventusa. Čuj njega da pusti dete milana zarad hakana. Kesi vredi, ali ne ovoliko.
G

Gost2

pre oko 3 godine

slazem se. najzad jedan normakan komentar. nije im mnogo za donarumu 8mil a mnogo im chalhanoglua da plate 5mil
G

Gostrrrr

pre oko 3 godine

Samo da te podsetim da Milan ima ili nema para nikad nije bio mali klub,nikad,a kazes ko sve ovde ostavi komentar,pa prvo kreni od sebe.
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Naravno da je bio mali klub, to prvo sebi priznaj, pa i ostalim. Klub koji ne moze da igra ni Evropa ligu je mali klub! Klub koji daje plate koje su daleko od velikih klubova je mali klub! Itd da ne nabrajam vise. Historija je jedno, sadasnjost drugo. Genoa je bila ubjedljivo najveci italijanski klub u prvih 20 god fudbala u Italiji, sta su danas? Mali klub! Ti ni ne znas npr kakva je sila bila Genoa ko sto danasnja djeca ne znaju za milan i inter nego ih dozivljavaju malim klubovima!
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Druze jedno je danasnjost, a drugo proslost. Danas su PSG, CIty veliki klubovi, a milan i inter mali i tek treba da postanu veliki!
R

Realno123

pre oko 3 godine

Ostaju svi samo dok se plasiraju u ls pa da menadzeri izvuku vece plate
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Postali su previše razmaženi generalno svi....još malo pa će nakon dobre sezone igrači početi da traže milijarde za potpis.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ako Kesiju i Donarumi daju ove pare koje agenti traže, fudbalu se loše piše... Precenjeno sve, ovo mora da se zaustavi nekim novim pravilima,i da se agenti izbace iz igre
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Cuj razmazeni. Tebi tako djeluje jer nemas pojma od fudbalske ekonomije. Sinko oni igraju za kiki riki, logicno da ce traziti normlanU platu
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Nije to agonija Dolaruma i Hakan moze da idu Zlatan ostaje sigurno Samo za Kessija bi bilo steta da ode Ne moze covek koga cekas 3 godine da proradi sad ta teazi duplu platu
J

Juventino10

pre oko 3 godine

On je igro van svoje pozicije, zato je bio los, kriv je milan, tj treneri ne on!!!
v

van

pre oko 3 godine

Ibra ce ostati, gde ce? Od ove trojice najvaznije Kesi da ostane. Donarumu u prodati ako moze, umesto njegovih 10, 12 miliona ima dobrih golmana koji bi branili za 4, 5 miliona. Hakan bolje da ostane, ali moze tu i zamena da se nadje. Teo, Kesi, Benaser, Tonali, Tomori, Kjer, Ibra, pa i Leao ne bi smeli da idu... Ostali su zamenjivi uz jos jednog spica, krilo....
G

Gost2

pre oko 3 godine

gde mozes da nadjes zamenu za calhanoglua a da mu bude plata manja od 5mil??? plus sto platis zamenu 30mil ti isplatis platu chalhanoglu. donaruma nema gde da ide to samo on prica da ima on bi vec otisao.