Milenković i Vlahović na testiranju, nadaju se dolasku u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 14:15

Dosta toga zavisi od rezultata testa

Sve su snage upregnute u Fudbalskom savezu Srbije da se Nikola Milenković i Dušan Vlahović "izbave" iz zatvorene Toskane i stignu na pripreme reprezentacije za finale baraža sa Škotskom.

Iako okolnosti nisu najpovoljnije, predaje na Terazijama nema, a sve od sebe daju i dvojica srpskih fudbalera. Prema poslednjim informacijama iz FSS-a, Nikola Milenković i Dušan Vlahović će uraditi danas novi test na korona virus. Ukoliko se pokaže da nisu zaraženi, a nijedan od njih nema simptome, štaviše, napadač Fjorentine je proletos preležao virus, pojačaće se diplomatski napori da dobiju dozvolu da napuste Firencu.

Izabrane vesti

Štaviše, kako kažu FSS-u, uvereni su da postoje dobre šanse da u tom slučaju Milenković i Vlahović dobiju zeleno svetlo da se pridruže reprezentaciji Srbije, saznaje MOZZART Sport.

Štoper Milenković je u poslednje dve i po godine nezamenjiv deo odbrambene linije u reprezentaciji Srbije, dok je Vlahović oduševio stručni štab igrom i zalaganjem na oktobarskim utakmicama protiv Mađarske i Turske, koje su mu bile prve dve u dresu najdražih boja.

Što se tiče ostale dvojice "Italijana", Sergeja Milinkovića Savića i Aleksandra Kolarova, oni su već u Beogradu i ne postoji nikakva administrativna mera s "čizme" koja bi mogla da ih spreči da zaigraju. Jedino što kapitena Orlova muči povreda, zbog koje je neizvestan za utakmicu.tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeNikola MilenkovićDušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara