Milenković je skup, Milan se okrenuo Nastasiću

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 23:49

Opcija pozajmica uz obavezan otkup

Milan se okrenuo drugim opcijama na poziciji štopera, pošto je suma od 40.000.000 evra koliko Fiorentina traži za Nikolu Milenkovića nedostižna za giganta sa San Sira. Već nekoliko dana se kroz italijanske medije provlači ime mladog štopera Ajaksa Kristofera Ajera, a Đanluka di Marcio otkriva da su Rosoneri stupili u kontakt sa Matijom Nastasićem.

Srpski štoper ima još dve godine ugovora sa Šalkeom, prošle sezone je ostvario tek 18 nastupa u Bundesligi, dok na startu ove nije bio u konkurenciji za tim protiv Bajerna zbog povrede. Opcija u ovom trenutku je pozajmica uz obavezan otkup, a dve strane traže dobitnu formulu za rešenje ovog posla.

Izabrane vesti

Nastasić je Seriju A napustio pre osam godina. U Fiporentinu je došao direktno iz Partizana na leto 2011. godine za obeštećenje od 2.500.000 evra, a onda je godinu dana kasnije završio u Mančester Sitiju za 15.200.000 evra. U dresu Građana je za tri sezone ostvario 51 nastup u svim takmičenjima, posle čega je pozajmljen Šalkeu. Klub iz Gelzenkirhena otkupio ga je u julu 2015. godine za 9.500.000 evra. U proteklih šest sezona srpski štoper je zabeležio 139 nastupa za nemački klub, uz dva postignuta gola, ali se od leta 2018. godine konstatno pominje njegov odlazak sa Feltins Arene.

Milan se ovoga puta pojavio potpuno iznenadno, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da 27-godišnji štoper do kraja prelaznog roka obuče dres Rosonera.


tagovi

Matija Nastasić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara