Milenković: Svako od nas mora da bude malo ljut na sebe

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 13:21

"Osvojili smo jedan bod, a zaslužujemo mnogo više od toga", poručio je srpski štoperski

Nikola Milenković polako ali sigurno postaje jedan od lidera ove ekipe Fiorentine, pošto je neko čije zalaganje na terenu i te kako umeju da prepoznaju navijači Viole.

Dolaskom milijardera Roka Komisa u klub porasla su i očekivanja, ali ekipa Vinćenca Montele osvojila je samo jedan bod u prva tri kola. Ipak, on je stigao nakon vrlo dobre partije protiv aktuelnog šampiona Juventusa, što je stvar koja bodri sve na Artemio Frankiju.
"
Došli su mnogi novi i iskusni igrači. Ima i dosta naših mladih igrača koji se razvijaju vrlo dobro. Potrebno nam je vreme, postaćemo još bolji", rekao je Milenković.

Izabrane vesti

Ipak, rezultati još uvek nisu u skladu sa očekivanjima.
"Svako od nas mora da bude malo ljut na sebe, jer smo osvojili samo jedan bod i zaslužujemo više od toga. U fudbalu se ne računa ono što se dešavalo u prošlosti. Moramo da se pripremimo za sledeću utakmicu".

Sledi gostovanje poljuljanoj Atalanti, koja je doživela debakl na otvaranju Lige šampiona u Zagrebu (0:4).
"Atalanta je veoma jaka, pokazali su da na terenu umeju da vrše veliki pristisak na protivnika. Imaju neverovatan napad, koji može da postigne gol u bilo koje vreme, tako da ćemo morati da budemo spremni da primenimo ono što smo pripremili tokom nedelje. Moramo da igramo onako kako smo to radili protiv Juventusa", poručio je Milenković.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara