Milijaš vidi Zvezdin indivudalni kvalitet za probijanje bunkera

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 15:35

Uoči Proletera se pričalo i o Tirani

Tirana u Mislima, Proleter na terenu.

Zvezdine fudbalere između dva evropska okršaja očekuje domaći ispit u Novom Sadu za nastavak pobedonosne serije. Pred meč sa Proleterom se javnosti obratio Nenad Milijaš, pomoćnik Dejana Stankovića i uprkos nelagodi da priča o utakmici u Albaniji pred meč domaće lige, dao je neke zanimljive odgovore koje zanimaju Zvezdine navijače.

Izabrane vesti

“Imamo gostovanje između dve evropske utakmice i znamo da je teška utakmica. Svaki bod je bitan i daćemo maksimum da dođemo do tri boda”, rekao je Milijaš.

Legendarni kapiten je odgovorio na poređenje onoga što Zvezdu čeka sa domaćem i međunarodnom frontu. A to je probijanje bunkera izrazito defanzvinih rivala. Takav fudbal Zvezdu očekuje protiv Proletera, ali i u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Tirane.

“Radimo na tome. Igramo 90 odsto utakmica protiv ekipa koje se povuku i čekaju šanse iz kontranapada. Ali isto tako, kad god napadamo, moramo da razmišljamo i o odbrani svog gola. U ovim uvodnim utakmicama u prvenstvu smo dali dosta golova i pokazujemo na terenu to što radimo na treninzima. Imamo dosta dobrih igrača tako da pojedinačni kvalitet zna da reši taj bunker”.

Kako pripremiti igrače prvo za Proleter i izbaciti im iz glava meč u Albaniji?

“Već smo pričali i još ćemo o tome. Pokušavamo da držimo fokusirane igrače na utakmicu protiv Proletera jer nam je ona trenutno najbitnija. Normalno je da se razmišlja i o Evropi, ali hajde da napravimo prvi korak pa onda sledeći. Ko god da igra i kod god da dobije šansu, zna se šta treba da radi u Crvenoj zvezdi. Svi su oni svesni toga. Izvešćemo najbolji sastav od igrača koji su spremni. Nemamo prvih 10 ili 11 igrača. Svako čeka svoju šansu i daće maksimum za pobedu”.

Priznao je Zvezdin trener da je pratio jučerašnju utakmicu u Tbilisiju.

“Gledao sam utakmicu. Da li je iznenađenje? Sa jedne starne, sa druge nije. Vidimo koliko je teško kad je samo jedna utakmica i kad nema popravnog. Iznenađenje jesu moguća, ali nama smo mi najbitniji, sve zasvisi od nas i kako se spremimo”. 


tagovi

Nenad Milijaš

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara