Komentari na vest

Milivoje Ćirković se vratio u Partizan, biće zadužen za snimanje pojačanja

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Bolje da ste ustedili te pare da kupite nekog igraca sad na proljece umjesto sto ih bacate na jos jednog "skauta". Vise para vam ode na skaute nego na igrace. I koga to oni uopste skautiraju? Kad dovodite samo igrace za koje se ne mora platiti obestecenje? Kakav je to tacno skauting? Odes na internet i guglas ko je slobodan? Pa, koliko skauta vam treba za to? Ovo je gore nego onaj vic o tome koliko policajaca treba da bi se zavrnula jedna sijalica. Nikad srece u Srbiji dok god se ovako razbacuje sa narodnim novcem.
N

News

pre preko 1 godinu

Od najveceg kriticara do saradnika. Slicna situacija kao i sa Zeljkom Panticem. Dok je dobio pare od Vecele i Vazure oni su bili najbolja uprava ikada. Kad su prestali da ga placaju ,on je poceo da ih napada. Dok ima para ima i ljubavi.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

kad se setim ovog pozelim da vratimo Miljkona ,jedan od gorih igraca u istoriji Partizana
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Žestoko je kritikovao sadašnje rukovodstvo, a sad odjednom eto ga u klubu?! Zanimljivo je kod nas Srba...
5

56789

pre preko 1 godinu

ZATO JE I KRITIKOVAO DA BI GA POZVALI A NJIMA ODGOVARA DA SUTI
Ć

Ćiiirkoviććć

pre preko 1 godinu

Ovaj čovjek je jedan od najboljih defanzivaca koje smo imali ali gurali su ga da probija bok i centrira.Probijao jeste ali centrirao je obično u noge protivnika,nikako je nije mogao podići nekome na glavu.Kamo sreće da je igrao 2006 na mjestu Gavrančića na desnom boku sa isključivo defanzivnim zadatcima.Niko se ne bi naigrao sa te strane.Podsjetiću da je Ćirko stavio u džep onog Velšanina iz Njukasla a čovjek je igrao u životnoj formi.Velšanin je igrao u Liverpulu kasnije i htio da udari štapom onog Risea u karantinu.
A

Adrian Mutu

pre preko 1 godinu

Greg Belami luda glava al udario na još ludjeg risea
@

@Mutu..

pre preko 1 godinu

KREG Belami?
s

sf

pre preko 1 godinu

Kucamo na vrata zaboravljenih asova, jedino je on mogao da centrira preko tribine ili sa jedne strane korner zastavice na drugu. Kralj centašuteva . Ahahahaha.
A

Ajmo Milivoje

pre preko 1 godinu

Jao, podseti me i nasmeja! Igrao Milivoje za reprezentaciju, ne mogu se setim protiv koga. Uglavnom, kao shilo po levoj strani, probija, dribla, pretrchava, Kafu takoreci! Al kad treba da centrira navijaci sklanjaju decu iz prva 3 reda tribinA. Posle nekoliko takvih zaista sjajnih prodora publika sa jednim dugim oooooooo pocela da navija za Milivojeve centrasuteve. I popravio se na toj utakmici posto je poceo da pogadja sesnaesterac, doduse s druge strane, al bolje i to nego tribine i korner zastavica!
M

Mop

pre preko 1 godinu

On je ipak bio desni bek. A realno centaršut mu je bio da te bog sačuva.
M

Milivoje liga sampiona

pre preko 1 godinu

Ko je igrace ce da skautira? Al igrače koje mogu bez obestecenje ili neke od 200-300 hiljada koje nisu ni za seosku ligu?
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Ajmo Milivoje....😂😂😂😂
k

komedija...

pre preko 1 godinu

Pa naravno, on zna da prepozna kvalitetan centarsut!
F

FG12

pre preko 1 godinu

Ako ce da skautira kao sto je centrirao Partizan se bas usrecio sa njim. Jos se pamti onaj njegov centarsut u Kuli kad je prebacio tribine stadiona. :D
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ahaha,ne secam se toga.Al sam gledao kad je Cedo Maras degazirao preko krova zapadne tribine Vosinog stadiona pre 30 i kusur godina...