Komentari na vest

Miljković više nije neprikosnoven: Marku Živkoviću prednost na desnom boku Partizana

5

5.000.000,00 €

pre oko 2 godine

Ко ће сад да обара сателите???
Z

Zole

pre oko 2 godine

Ko sme da se kladi da će Miljkovic biti starter kada se oporavi? Nazalost, ja sam ubedjen da ce biti tako. Stanojevic je dobar trener ali je isto tako poznat da se ne libi da gura menadzerske olupine od igrača, tako da je jasno sta će biti već na večitom derbiju. Nema veze sto Miljkovic upropasti svaki napad kada krene preko polovine, bitno da je on defanzivno Zaneti iz najboljih dana. Kuku nama
Y

Yui

pre oko 2 godine

Olupine ili ne, on ima rezultate
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

zivkovic je doveden da miljkovic ne bi imao konkurenciju .Dovedes bre malo normalnijeg beka miljko je zavrsio al to nekom ne odgovara
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@metalika Jeste, bas Partizan namjerno dovodi lose igrace u Partizan da Miljkovic nebi imao konkurenciju u Partizanu. Druze, gluplju teoriju od ove nisi mogao izmisliti.
b

batabane

pre oko 2 godine

Hvala Bogu,ako bude tako.Podmetanje je da je Miljkovic bolji defanzivno a Zivkovic ofanzivno.Istina je da su defanzivno tu negde (meni zbog boljeg čitanja igre i postavljanja,malo bolji Zivkovic),a ofanzvno ko nebo i zemlja, toliko je Zivkovic bolji.Istina je i da je Zivkovic mnogo bolji kao ving bek,ali nije los ni kao klasicni.Miljkovic je igrač kvaliteta za zonu, zato Partizanu treba još jedan desni bek,a kamo sreće da bude kvalitet,da njemu Zivkovic bude rezerva.Ovo sto je dosad bilo, gde je Zivkovic bio rezerva Miljkovicu, je fudbalski dilentatizam,ili potez za u zatvor.A Bogami treba i levi bek, gde bi Urosevic bio kvalitetna zatim i jedan kvalitetan stoper,da uz Vujacica i Sanicanina iznese sezonu, jer Miletic i Ostojić nemaju taj kvalitet.I jos jedan kvalitetan ofanzini vezni,i to bi bio tim za titulu i LS.To bi za nase uslove bio vrh.Ovako mozda proigra Markec ili Baždar,ali to je možda.
M

Marlonnn

pre oko 2 godine

E hvala BOGU,makar nešto lepo da čujem u vezi FK.,kad već nismo mogli ofanzivnog veznog...
m

mile dodik

pre oko 2 godine

Zivkovic je za Miljkovica Hakimi licno.
Z

Znam ko je

pre oko 2 godine

Ali pazi minusa sto nalupase...pa i miljkon ima botove hahaha
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ znam ko je ..i miljko cita mozzart haha
G

Gostifid

pre oko 2 godine

da ih spoji covek krsten centarsut ne bi dobio
B

Bbrdo

pre oko 2 godine

Zadnji put sam se ovako obradovao kad mi se rodio sin!!
U

UPGRADE

pre oko 2 godine

Partizanu treba bolji i savremeniji bekovski par, kojem će Urošević i Živković biti zamene. Zašto su Obradović, Miljković, a inače i Lola, Pavlović i Lutovac, uz dužno poštovanje prema svima njima, u 2022. godini u Partizanu?
b

batabane

pre oko 2 godine

Kad na kladionici promasis jedan par,nema izlaza.Tako druze, gde u ovoj druzini dodade i Pavlovića.Moras da pravis razliku između limitiranih igraca,sporih i tehnicki slabih i onih koji iz nekog razloga ne igraju dobro.To su druge dimenzije, prosto neuporedive stvari.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@upgrade Samo jedno pitanje: Koji su to silni desni i lijevi bekovi koje Partizan moze objektivno da dovede, a da su bolji od nasih trenutnih bekova? Nije sarkasticno pitanje, nego pitam ozbiljno – ima li objektivno u nasoj ligi igrac koji zasluzuje da bude startni bek u Partizanu? Ja ga ne znam, ali evo, spreman sam da poslusam predloge posto se toliko ljudi na ovim komentarima ponasa kao da nam je liga puna kvalitetnih bekova, a samo, eto, kao Partizan ima lose bekove.
S

SKAUTing

pre oko 2 godine

@Grga Cvarak nije naša liga jedina liga na planeti.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@SKAUTing Nije. To stoji. Ali hajde da preformulisem svoje pitanje tako da ti mozda bude malo jasnije sta mi je zapravo bila poenta: Jel Partizan samo ove sezone ima lose bekove ili je to nasa hronicna boljka unazad godinama? Ali budi objektivan, molim te. Kad je zadnji put Partizan imao dobar bekovski par? I to ne samo mi. Kad je zadnji put bilo koji tim iz Srbije imao dobar bekovski par? Znaci, problem je ipak malo vece prirode od onoga sto pojedinci ovde hoce da prikazu ukljucujuci tebe i tvoju primjedbu kako nasa liga nije jedina liga na svijetu.
V

VALJAK veritas

pre oko 2 godine

NIJEDNA NI DRUGI , POLA LIGE IMAJU BOLJI DESNI BEK. A HOCEMO DALJE U EVROPI. E NECE MOCI. DESNI BEK ,ISTO KO DA JE VAZURA NA TOM MESTU ! AMATERSKA UPRAVA .
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Druze, pa ti nisi u stanju prostoprosirenu recenicu da sastavis kako treba, a ovamo kao dajes nekome savjet, govoris nekome da je nesposoban? Koji su to silni bekovi u nasoj ligi koji su bolji od bekova koje ima Partizan? De, molim te, prosvijetli nas.
G

Gosttt

pre oko 2 godine

grobari to vam je kao gajic i gobeljic, jedan bolji defanzivno jedan ofanzivno... vise oromaje duva pozadi sa zivkovicsm ali bolji je u napadu centarsut prodor..
v

v1ad

pre oko 2 godine

I Gajic I Gobeljic su rupe pozadi samo svako na svoj nacin. Gajic se i ne pojavljuje u odbrani a Gobeljic bolje da se ne pojavljuje. Napred Gajic malo bolji, ima kao neki sut.
F

Fantom slobode

pre oko 2 godine

Gajić je bar dogurao do Bordoa, osvojio svetsko U20 gde je bio standardan i u Bordou imao pohvale od strane jednog Vili Sanjola kad mu je bio trener, koji je bio bek svetske klase. Ne kažem da je Gajić trenutno dobar igrač, ali ako imamo u vidu da Miljković nije mogao u Jermeniji da igra i Gobeljića koji je pitekantrop i teška bena... Živković i Gajić bar za moj dojam uz sve mane liče na bekove i ako to mora mnogo bolje ali mnogo bolje.
G

GOST 510

pre oko 2 godine

Fantome i Miljkon je dogurao do Brage a Šaponjić do Atletika i dalje da ne nabrajam. Menadžeri su čudo.
Ј

Јован 84

pre oko 2 godine

Супер вест!
T

Trimistan

pre oko 2 godine

Pricajte o momku sta kod zelite ali od kada se ponovo vratio u klub, po desnoj strani ne duva vise promaja.
N

NR

pre oko 2 godine

Ovo je vest dana! I odlicna!
j

juzni

pre oko 2 godine

dečko je stvarno solidan, ali mislim da ima veliku tremu na jačim utakmicama....
S

Sani Boj

pre oko 2 godine

Pitajte igrace Partizana kakav je fudbaler Miljkovic, ili bivse saigrace ili bivše trenere, svako ce vam reci igrac za srpsku ligu plafon. Da li znate da bas niko nije hteo da ga angazuje ni od drugoligaskih timova iz Kine i arapskih zemalja, o Evropi nema govora, i da je preko uticajnog menadzera Stanojevic popustio, naravno ne za džabe.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Jedan bije, drugi hladi :) Kad abi smo mogli da uzmemo samo najbolje karakteristike svih bekova iz domaće lige, ne bi mogli da sastavimo JEDNOG beka sposobnog da igra u oba pravca na nivou potrebnom za LŠ. Naravno da je problem u školi fudbala u Srbiji, izuzetno retrogardnom fudbalu koji se forsira naročito u “manjim” klubovima, sa dva zadnja vezna koja ne znaju ništa osim da trče i prave faulove (tipa Šćekić) i bekovima kojima je zadatak da ispucaju loptu i biju krilne napadače protivnika.
M

Mindara

pre oko 2 godine

Cuj neprikosnoven. To je teška reč za igrača kao što je Miljković.
H

Hidro

pre oko 2 godine

Suviše je ovo lepo da bi bilo istinito
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

Koje bre lepo ,ni jedan ni drugi ,slab je I levi bek UROSEVIC . MI BEKOVE NEMAMO .
H

Hidro

pre oko 2 godine

@VALJAK VERITAS Lepo u smislu, manje od dva zla. Živković je prihvatljiv za našu ligu, a u Evropi je isto loš pozadi kao onaj kojeg krasi defanziva. S tim što može da uputi dobar centaršut. I najbitnije, od njega ne strepim da će dati poprečnu protivniku, ili dići ruku bezveze, ili napraviti penal ni iz čega...još uvek. A to da prave bekove nemamo, to je jasno svima, o tome nema potrebe ni pisati
t

tenkista

pre oko 2 godine

Pravda za Miljkovića! Šalu na stranu, Miljković je apsolutno psihički izuzetno jak, ako zna da su njegovi fudbalski (ne)kvaliteti takvi, da igra samo zbog specijalnog odnosa sa trenerom
I

I to je

pre oko 2 godine

Ok....realno je da Zivkovic ima prednost.