Komentari na vest

Miloje o Krasou: Dete dobro radi, tražimo mu najbolju poziciju

I

Iluzionista

pre 18 dana

“Mister-otkaz” za Žan Filipa kaže kako dete dobro radi i da mu traži najbolju poziciju! Ja pođem na Transfermarkt i vidim da dete Žan Filip, igrač sa francuskim drugoligaškim pedigreom, u julu puni 27 godina. Očigledno je da “mister-otkaz” nije najbolje vokabularno opremljen. Njegova razmišljanja na konferencijama za medije, kao i intervjui na sportskim portalima, sa gramatičke strane nisu baš za pohvalu! Bolje bi mu bilo da ne istupa javno!
D

Don Vito Corleone@Dendzo

pre 18 dana

@Dendzo – kažeš za Krasoa, igrača sa višegodišnjim francuskim drugoligaškim pedigreom: “da je paker, da deli lopte, sredina Miloje”! A, sada ja tebe pitam, može li u savremenom fudbalu da neko bude paker i pritom da je spor, da je neborben, da nema duel igru, da nema skok igru (jer ima teške noge sa debelim butinama) i da je potpuno odsutan za vreme utakmice?! To su sve razlozi zbog kojih je Kraso ostao večiti drugoligaški igrač u francuskom fudbalu i zbog čega ga ni jedan prvoligaš nikada nije tražio! Što ti misliš može li jedan ovakav igrač sa uspehom igrati u SLS?! Ali, molim te nemoj unapred da potcenjuješ srpski fudbal!
y

yaya

pre 17 dana

boli te jako,neka boli jos jace!
D

Dendzo

pre 19 dana

Pa vidi se iz aviona da je paker, da deli lopte, sredina Miloje. A kako bi ste se svi vi osecali da ste do juce bili najbolji igrac i onda te trener samo skloni. A sto se tice nase dece, dok roditelji i funkcioneri u klubovima guraju, a ovi drugi uzimaju UVEK CE BITI TAKO! NA ZALOST POJEDINACA.
c

cv

pre 19 dana

Dete???
O

Ostertag

pre 19 dana

Kraso mora da izvodi prekide. ..kako je to cinio na pripremama,korneri, slobodnjaci,penali... sa njegovom sjajnom levom nogom to je dobra prednost... ali..... Drveni Mijailovic i Kanga su voljeni duo Milojevića.
L

Lazaros

pre 19 dana

Можемо да причамо до сутра, много се боље ради са децом него код нас!!Свуда ван Србије. Друго, Барсине све млађе категорије играју исти систем као и први тим!! Тако да клинац који изађе из школе фудбала лагано може у први тим!! Док се наши тренери не едукују како треба, нама ће бити и даље овако у свим млађим селекцијама, а и у првим тимовима!! Мора да раде на свим фудбалским елементима са децом, и наравно тај тренер треба да буде педагог и ауторитет!! Остало је све циркус, због гурања неких клинаца
B

Bard

pre 19 dana

Dete je dobar igrač, dete je pouzdan igrač
z

zaks

pre 19 dana

Zvezdin nijedan klinac, koji se trenutno forsiraju u prvoj postavi, realno, ne bi mogao igrati ni u C timu nekog jačeg evropskog kluba ( mislim na ove iz jačih liga ). Vidjeli smo juče naše bekove, Mimović i Radojević, pogotovo ovaj drugi.Njega ,, voza ,, i pretrčava jedno krilo , ne podcjenjujem nikoga, iz druge lige Srbije , a ovi naši ne mogu jedan na jedan nikoga da prođu.Šta onda dalje imamo pričati? Jedan klub , kakav je Crvena zvezda , juče je trebao da , u prvom poluvremenu, sa ozbiljnim pristupom utakmici , protiv ekipe iz druge lige, ima prednost , minimum 3 gola, lagano. Nema tu opravdanja. Ispoštuj protivnika, pun gas, zabiješ mu par golova i to je to. Ali kod nas pojedinci se šetkaju, dobiju loptu , okrenu se 5 puta oko svoje ose , kao rekreativci.Ne kažem da ne znaju, mada ih ima koji nisu za Zvezdu, nego se tako ponašaju.Nadam se da i Miloje to vidi.
e

ecka siti

pre 19 dana

Jedan tim kao sto je zvezda? Pa druze ona ekipa iz nemacke sto igea trecu-četvrtu ligu izbaci Bajerna, izbaci mehengladbaha... I sta sad...
D

Don Vito Corleone@Zaks

pre 19 dana

@Zaks - Zvezdin nijedan klinac, koji se trenutno forsiraju u prvoj postavi, realno, ne bi mogao igrati ni u C timu nekog jačeg evropskog kluba”, kaže Zaks! Druže Zaks, znaš li zašto je to tako?! Sad ću ti objasniti! Ni jedan naš klinac ne igra u kontinuitetu, jer ne dobija šansu. Šansu dobijaju neki novi klinci, oni iz Afrike! Naši klinci dobijaju šansu svake papine smrti u nekim nevažnim susretima. Za razliku od naših klinaca, klinci iz Afrike imaju unapred zagarantovana mesta u timu (jer su menadžetski igrači), ali im ni to ne pomaže, jer ove fudbalske cepanice ne bi mogle igrati ni u “Z” timu nekog evropskog kluba. Gledali smo ih u LŠ i šta smo videli?! Tuga i žalost! Ove fudbalske cepanice neće niko nikada otkupiti, džaba ih forsiraju!
N

Nemanja8989

pre 19 dana

Pod ovim dete ne znam da li misli na Krasoa ili na Sremcevica? Jer je Sremcevic dete,a ovaj i ne bas…
J

Jeaaaaaan

pre 19 dana

Veliki majstor je Krasso.Samo što je ponekad indolentan.To mora da popravi.
M

Maestro

pre 19 dana

Bravo Gostyyy!Dugo nisam procitao bolji i kvalitetniji komentar,direktan,konkretan,tacan 1/1,pravo u centar!Mi u Srbiji nemamo temelj,a to su rad sa mladjim kategorijama,ambijent,infrastruktura,sudjenje,sistem,vizija!
k

kikoman

pre 19 dana

Dokle ćemo mi da uvozimo vozovima ove sezonake radnike luna parkova i cirkusa po Africi. Svake sezone mi promašimo sa 4-5 Afrikanaca. Sa ovim Afričkim galaktikosima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. Juče smo igrali kao Barselona iz najboljih dana. Vidi se odmah rad pedantnog stručnjaka Milojevića, koji je u 5 klubova dobio 5 otkaza posle 6 meseci. Dokle više da nam doktor virtuelne ekonomije dovodi ovakve Afrikance i ovakve kvazi stručnjake.
M

Motley

pre 19 dana

sta prica ovaj, nije ni cudo sto ne moze nista da vodi van Srbije Dete od 27 godina Juce Barselona dvojicu u prvoj postavi od 17 godina
h

hmmmm

pre 19 dana

Dete je dobar igrač, dete je pouzdan igrač...
O

Ostertag

pre 19 dana

Kraso tata. Omiljeni igrač
P

Pedja108

pre 19 dana

Kraso sve vise razocarava. NIje da ne zna da igra, ali on kad udje u igru, onako trckara neobavezno kao rekreativac. I stalno, kao trebaju mu minuti. Pa da su omladinci toliko dobijali sanse kao Kraso, gde bi bili. Eno, Mijatovic poceo kao treci spic, da se ponekad pojavi za kraj utakmice. I sta se desilo, momak davao golove i podigao sebi cenu. Nedeljkovic isto tako uskocio i pokazao kvalitet. Kraso i kad igra, nista ne uradi.Ne odgovara mu da je centarfor, ne valja mu ni sa dva spica, pa sta mu odgovara? Da igra stopera?
D

Deda11

pre 19 dana

Bitno da smo Endijajeta neznalicu izgurali i napravi mu kakvu takvu formu, zrtvovali smo ligu sampiona, zrtvovali smo celu jesen kad je igrao pa masio sa 5 metara pa morao da ulazi mali Mijatovic da spasava, a jednog Krasoa koji ima fudbal u malom prstu necemo da istrpimo dok ne pronadje formu. Brzo zaboravljamo neke stvari.
Г

Гос'

pre 19 dana

Како црно дијете?! "Помешо си ме с неким ћале" Пинки
k

kikoman

pre 19 dana

Krasou treba prostor pod jedan, toga u Superligi nema jer se ekipe brane u duplom bloku, inace sa vise prostora i sa brzim krilima imao bi gomilu asistencija, po dva treba mu vise minuta jer se vidi da nije bas u ritmu, pod tri treba mu jasna pozicija i uloga. E sad, problem kod njega je sto nije navikao na brzi tempo, tj. kad je pod pritiskom nekog solidnog defanzivca ume da gresi. To na nivou LS i LE ne moze tako. Mora da nauci da igra brze.
p

pančevac992@kikoman

pre 19 dana

@kikoman - u svom nadahnutom kazivanju o tehničko taktičkim sposobnostima druga Krasoa, omakle su ti se neke sitnice, kao brzina se ne može naučiti, sa njom se rađaš ili ne, zatim drug Kraso je spor, neborben, nezainteresovanm za zbivanja na terenu, drug Kraso nema duel igru, drug Kraso nema ni skok igru zbog debelih butina koje mu koče skočnost. Drugim rečima, drug Kraso je do sada tačno pokazao svoj nekvalitet, pogotovo mu LŠ!
a

ahaa

pre 19 dana

strucnjaci u komentarima najbolje znaju 🤡 Pesic im nije valjao ali Kraso im je umetnik i veliki majstor fudbala 🤡
B

Baxter88

pre 19 dana

Ne znam za Pesica ali Kraso jeste majstor fudbala koliko i Katai sta god ko rekao, to se brzo vidi kako je covek lucidan na terenu.
D

Deda11

pre 19 dana

Da je benzema sa onim ponasanjem ga ne zelim u mojoj zvezdi. sportski pozdrav
г

гост 1312

pre 19 dana

Мали је добар играч, мали је поуздан играч… Синоћ у четвртфиналу ЛШ, против ПСЖ-а у гостима Ћави стартује утакмицу са штопером од 17 година и крилом од 16 година, наш педантни стручњак тражи позицију “детету” од 27 година!
G

Gostyyy

pre 19 dana

Evo ti jedan reality check, sto kazu Ameri. Navedi mi jednog, samo jednog jedinog, igraca iz Srbije koji sa svojih 16-17 godina moze da igra osminu finala LS. Nema, a? E u tome je poenta. Mnogo volim kad takvi kao ti, i ovi koji su ti nalupali preko 50 lajkova, dodjete sa tim "gledaj Embapea, gledaj Barsa ima klince", kao da su oni te klince ubacili i rekli im, ajde trcite tamo pa sta bude. Vi uopste ne shvatate jednu stvar, a to je da ti vrhunski klubovi imaju i vrhunske trenere i vrhunski rad sa talentima, i da se biraju najbolji od najboljih, najjaci, najbrzi, najbolji tehnicki i takticki, i da na ta dva klinca koja si ti sinoc video dolazi 2 miliona onih koji nisu prosli. I da to nije bas tako jednostavno kao "pusti klince". Tu dolazimo do druge stvari, a tonje rad sa mladjim kategorijama u Srbiji, koji je blago receno uzasan. Skoro svi igraci koji su poslednjih godina izasli su neki poluproizvodi sa kojima tek treba da se radi i svina fali nesto. I to nesto im niko nije pokazao kako da nauce. Samim tim nisu dovoljno kvalitetni ni za srpski seniorski fudbal, i ne, ni pod tackom razno nisu kvalitetni dovoljno za osminu finala LS. Da ne pricam o tome da uopste nije vazno ni njima da rade, jer ih menadzeri izguraju, uzmu kintu, odigraju negde u inostranstvu, i cao, obezbedili su se, pokrecu neke svoje biznise. Ko ce da uci, radi, cima se i trudi godinama da bi postao vrhunski igrac. Tako da ta genijalna ideja "gurni neke klince" ne pije vodu, sto smo videli juce u kup utakmici sa Vrscem. Jer da bi ih gurnuo, ti treba da napravis dobru selekciju, da se sa tim klincima dobro radi, i da se tek onda gurnu u vatru. A toga u Srbiji nema.
з

за Гостууууу

pre 19 dana

управо је то цела поента,сви виде да је Ћави убацио два клинца а нико не види да су та двојица изашла и филтера од 200.000 клинаца,ми немамо толику базу па да тек тако нађеш толике таленте а и кад се појави,прво га урнишемо да га неко гура,да нема појма,па се сетимо да је добар играч тек кад оде из Србије у неку другу лигу да игра,што би рекли,ку...мо се а немамо материјала за то.
г

гост 1312

pre 19 dana

@gostyyy Ко ти дрма кавез матори, што си љут? Мијатовић. Недељковић, мислим да ти је то јако добар одговор на питања која си поставио! Ми у репрезентацији немамо играче који могу да играју на нивоу четвртфинала ЛШ, а камо ли клинце од 16-17, али је поента друга, Звезда је играла четвртфинале домаћег купа
г

гост 1312

pre 19 dana

@gostyyy Ко ти дрма кавез матори, што си љут? Мијатовић. Недељковић, мислим да ти је то јако добар одговор на питања која си поставио! Ми у репрезентацији немамо играче који могу да играју на нивоу четвртфинала ЛШ, а камо ли клинце од 16-17, али је поента друга, Звезда је играла четвртфинале домаћег купа против Вршца. Ријалити чек друже мој добри је да смо ми дали неке озбиљне паре Нешку за овог клинца у шпицу који ће се развити јуче јер, кад већ причаш о раду, мораш признати да наш тренер није баш познат по раду са децом. Код Бахара си их имао у излогу и развили су се, дата им је шанса, а код овога ће нам против Вршца утакмицу затварати Шериф и Букари, е о томе ја причам! Барселона да може сигурно би имала Месија место овог Јамала, али нема избор, гурнула је клинца и форсира га, код нас се стално нешто вага и тражи неко друго решење, горе свакако!
G

GOST1234

pre 19 dana

gost123-ti druze pojma o fudbalu nemas, a pri tom si i blago receno bezobrazan. covek je napisao izuzetno tacan komentar, a ti mu napises ko ti drma kavez?!?!?!?! i opet kazem pojma o fudbalu nemas..................................
?

??

pre 19 dana

@gost1312 da je taj nedeljkovic ostao jos godinu dana u zvezdi to bi mu bio vrhunac karijere. Lepo ti je lik rekao mi nemamo trenere koji ce da dopunjuju mladim igracima karakteristike koje im fale. To se sve radi u mladjim kategorijama. Nedeljkovic je veliki talenat, al ako se ne radi sa njim na vreme nema nista od njega. Tako da je na vreme otisao u aston vilu i sad mozemo da se nadamo novom banetu ivanovicu u reprezentaciji. Da je kojim slucajem ostao jos malo, bio bi novi rodic bez obzira na talenat koji ima. Ko zna koliko u srbiji ima nedeljkovica koji su vec usli u godine i vise za njih nema napredka. Za sve su krivi losi treneri u mladjim kategorijama. To najbolje vidis po mladoj reprezentaciji, pa cak i a selekciji. Najbolji mladi u a selekciji nisu rodjeni u srbiji, niti su tu trenirali
M

MUFCC

pre 19 dana

Kakvu demagogiju covek pravi ni odcega. Pa mojoj babi da daju da vodi Zvezdu PROSETALA bi se do titule.
T

Tuneki

pre 19 dana

27 godina on kaze dete Nije ni cudo sto ne daje sansu mladim igracima

BokiUSA

pre 19 dana

Kada imas recimo 50 on je dete.. ja imam 48 I za mene si ti od recimo 25 dete. Da ne pricam mladji...
4

474747

pre 19 dana

I ja dobro radim,vise od njega,svaki dan od 9 do 5 dok dodjem kuci vec je 6,nadjite mesto i za mene
M

Manche

pre 19 dana

Napisano vec mnogo puta. Najveci problem Krasoa je taj sto mu je pozicija nedefinisana. U prilog mu ne ide i formacija Zvezde, koja igra sa dva krila i jednim spicem. Kraso je po vokaciji najvise second striker, dakle ne klasican spic ali neko ko je najblizi spicu.
?

??

pre 19 dana

Poluspic oduvek se tako kaze. Sad se izmisljaju neki novi nazivi za pozicije koje postoje od kad fudbal postoji
h

heroes..

pre 19 dana

Kraso je smesan igrac, kao da nikad fudbal nije igrao jer na blagi pritisak on gubi loptu, tako da je on izgubljen slucaj
B

Baxter88

pre 19 dana

Komentar ti je u rangu coveka koji je fudbal gledao samo na igricama... Kraso umetnik realno, pravi majstor fudbala ali sada totalno unisten i bez samopouzdanja nazalost...
P

Prcko33

pre 19 dana

Baxter definitivno se vidi da co'ek zna, ali da je Milijasa sada gurnuti da igra taman bi istu kretnju imali ... Definitivno je Kraso zavrsio svoju misiju u Zvezdi, ovo kako se on krece ne trpi ni drugoligaski fudbal .
B

Baxter88

pre 19 dana

Prcko33 Pa zato sto svi znaju pa i on da je zavrsio sa Zvezdom e zato tako i igra, i ja da igram na kasicicu svaki drugi mec a znam koliko vredim znas kad bi se nesto trudio?! Juce! Dolaskom Serifa u 23:55h i ubacivanjem u 11 bez treninga sa ekipom bukvalno si automatski unistio i Krasoa i Olajinku koji su uzasni od tada!
P

Prcko33

pre 19 dana

Baxter pusti te price , ili je totalno nespreman pa izgleda ovako jadno, ili je toliko trom i spor da ne moze igrati ozbiljan fudbal !
С

Скиз

pre 19 dana

шпиц