Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milojević kroji spisak želja: Stanković pik za golmana

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.05.21. | 12:39

Golman Salcburga na radaru AEK-a

Vladan Milojević je odmah nakon promocije u AEK-u zasukao rukave i krenuo u reorganizaciju igračkog kadra kako bi prve izazove na novoj funkciji dočekao sa jasno definisanim snagama.

Kao jedan od primarnih zadataka atinskog kluba na letnjoj pijaci označen je angažman golmana, a nakon što su pregovori sa AZ Alkmarom oko Marka Bizota propali u prvi plan je izbio Cican Stanković.

Izabrane vesti

Kako tvrde grčki mediji golman Salcburga postao je prioritet na listi Milojevićevih želja, a procena je da bi AEK morao da se odrekne oko 800.000 evra na ime obeštećenja, što je značajno manje od 2.000.000 evropskih novčanica koliko je holandski klub zahtevao za svog čuvara mreže.

Olakšavajuća okolnost za žuto-crne u pregovorima sa austrijskim klubom jeste ambicija Bikova da u narednoj sezoni značajniju šansu pruže 21-godišnjem Niku Mantlu koji je u austrijski klub stigao zimus iz Unterhahinga.

Stanković, koji je ove sezone branio na 45 zvaničnih susreta, u Salcburgu je od leta 2015. godine kada ga je aktuelni šampion Austrije kupio od Grudiga za 1.250.000 evra.

Golman rođen u Bijeljini nije jedini igrač koji se našao na Milojevićevom radaru, s obzirom da je srpski strateg zainteresovan da u svoj tim dovede i Milana Makarića. Strateg koji je ostvario istorijske rezultate sa Crvenom zvezdom želi da u izovima koji slede na raspolaganju ima najboljeg strelca Superlige iz sezone iza nas, a u medijima se pojavila i informacija da je na listi želja i Le Talek sa kojim je Milojević uspešno sarađivao u Crvenoj zvezdi.


tagovi

cican stankovicAEKAEK AtinaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara