Komentari na vest

Milojević: Milunović i Leković među pet najboljih štopera u Srbiji

N

Nenad1246@Brate????

pre oko 1 godinu

Sto posto se slažem sa tvojim odgovorom na moj komentar! Dolazi Džajić, čovek koji ulazi u 78. godinu života i on će biti izabran, jer tako je naredio Supermen iz Feketića! Tako će biti sve dok Supermen bude na sceni! Što se tiče Terzića i Mrkele, oni se tu ne pitaju ništa, oni samo sprovode ideje Supermena. Oni su niži operativci u Zvezdi sa zvučnim imenima “generalni direktor” i “sportski direktor” a u globalu se ptaju kao i pijani od gaća!
K

Krila Leptira

pre oko 1 godinu

Ovaj Pešić nije gol igrač ali je zato antipatičan do bola.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Mogu zamisliti kako će ovaj tzv. trener proći u grupnoj fazi LŠ (ako ostane tada na klupi)! Mislim da ovde nešto nije u redu! Ne mogu da shvatim dve stvari, ovaj trener je vodio Zvezdu u grupnoj fazi LE, gde je doživeo debakl (poslednje mesto) i on još nije shvatio da Zvezda sa ovakvim veznim redom (usporenim, operisanim od kreativnosti), sa nekakvim lažnim “kapitalcima” poput Kange, Kangve, Srnića i Krstičića i dalje nastavlja da ih forsira i priprema za LŠ?! Ovo je ludilo! Ovo je nadrealizam! Druga stvar, na početku sezone Zvezda je imala 10 bodova prednosti, aon je posleb priprema ostavio matorog I usporenog Kangu, neprepoznatljivog na terenu Kanvu, a poslao je na kaljenje mlade reprezentativce Srbije Kneževića i Stankovića, umesto da im pruži šansu! Zvezda će sa ovim trenerom i ovakvom retrogradnom kadrovskom koncepcijom doživeti još jedan debakl, ovaj put u LŠ!
Б

Брате????

pre oko 1 godinu

Јел ти нас овде спрдаш???? Који тренер, који играчи??? Да ли си свестан које су овде све малверзације у питању???? Да ли си свестан да није ни до нас ни до гробара, ни лала, нити до било кога... Да ли си свестан да опет долази на чело савеза ЧОВЕК ОД 77 ГОДИНА!!!! ДА ЈЕ СВЕ НАКААРАДНО. А НАДААААМ СЕ ДА ЋЕ ОВУ ПОРУКУ ОБЈАВИТИ МОЦАРТ
у

усрће

pre oko 1 godinu

И ЦЗ БГД, и целу управу, и ове плсћенилее са норта, све у пакету. А некада сам бре ЖИВЕО ЗА СВАКУ ТЕКМИЦУ, АЛИ СВАКУ, кад смо губили од најгорих, кад смо слали СМС, али тада сам највише навијао.... А сада, криминалац, који се хвали данима у затвору, јбм га у уста одвратна, тај који КОРЕНЕ ЦРНОГОРСКЕ ПРЉА, то гвн у стау га бемје, он ће да ведри и облачи!?!? Дан када види он затвор, са све Митровићем газдом ПНК А, тад ћу знати да има наде за ову НЕКАДА СЛАВНУ ЗЕМЉУ
p

polakote

pre oko 1 godinu

dace pesic gol al samo kao u filmu vise od igre kada igrac ne zeli da bude zamenjen i trci po terenu da ne izadje i lopta ga slucajno pogodi a on gleda na drugu stranu i dso gol e tako i pesic . medjutim on je doveden za platicu od milion a pola vraca terzicu u koverticu. danas pisu razmisljaju ds pruduze ugovor sa kataije do kada da igrabi za kojebpare za 500eura mesecno moze i do 50 godine pa kad lipse moze i u ekonome a da se daje milionce za ekonoma mnogo je mada je pola terzicev tal
U

Uh

pre oko 1 godinu

Evo videh gol i setih se tvog komentara, neverovatno
s

srevo garo

pre oko 1 godinu

Treneru do juce si igrao za Timok na grbavom terenu,a sada pricas o licenciranju i tudjem dvoristu. To govori o tebi. Teren u Ivanjici nije manji od ostalih,a ti se spremi da prodjes kao tvoji predhodnici 2013.godine
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Pesic bio golgeter pre 5-6 kola? Mozda na tri utakmice. Pre toga opet tri utakmice bez gola. 7 golova na 18 utakmica. Za slican ucinak je Tomane recimo oteran motkom prakticno.
@

@Vlad

pre oko 1 godinu

Pešić ima naduvanu platu kao i većina igrača. Pa deo vraća u kancelariju. Svi vide da ništa nije bolji od Tomanea, Dionija koji je bar trčao kao Bik, Ohija neću ni da ubrajam on je za klasu bolji.
d

delija02

pre oko 1 godinu

Kada to kaze najbolji trener u LIGI onda je to tako sigurno
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Kada Pešić proradi???? Ahahahah ahahahah. Terziću kako te nije sramota, oterao si Ohija gol igrača koji je imao sasvim solidan prosek golova, a Pešiću si u ugovoru dao zagarantovano mesto u 11. Zvezda je od nastavka sezone na 3 utakmice dala 10 golova, a Pešić kao startni špic je dao NULA golova. I pri kraju prvog dela sezone je dao NULA golova. Objasni po čemu je Pešić bolji od Ohija, daj argumente, činjenice.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Guranjem Leković nastavlja se fudbalski nepotizam u Srbiji. Posle Marka Lazetića gura se još jedan sin "uspešnih". Uskoro će u ovoj zemlji prolaziti samo ušemljeni, a za ostale koga briga.
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

Baš tim guranjem je neko naterao Milan da ga kupi za ozbiljne pare. Slepče.
@

@gosti...

pre oko 1 godinu

Htedoh i ja to da mu napišem, ajde mogu razumeti da ga ovde guraš, ali kako da ga uguraš Milanu, to da mi neko objasni.
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Bruko jedna. Partizan najgori u poslenjih 20 godina koliko ja pamtim, a ti ih 100% neces pobediti.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Топ 5 најбољих штопера су у Партизану, шта вам није јасно?
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Dao sam ti plus jer je stvarno presmesno,bez obzira da li si bio ironican ili ne daj boze ozbiljan
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Postoje stoperi, a postoje i kostolomci. Mislim da ta petorica z partizana spadaju u ovu drugu grupu, samo sto im u nasoj ligi gledaju kroz prste jer ste vecni drzavni projekat. Video si kako se to odrazava u evropskim utakmicama, i jos je sudija bio blag, samo jedan crveni.
g

gostovan

pre oko 1 godinu

Milunovic je zlocin koji traje. Bio bi dobar za Cukaricki, Vojvodinu ili TSC. Za tim koji igra ligu sampiona i ligu evrope koristan je kao šupalj zub
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

Pričaj ti šta oćeš, da je kojim slučajem u Partizanu, prošli bi Šerif.

бартендер

pre oko 1 godinu

Јесте… И кад баби израсте она ствар биће деда, дабоме!
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Nemojte kritikovati. Dobri su samo za nasu ligu. Neka ih hvali, diže im ego. Možda je čak nesiguran u njega pa mu diže samopouzdanje preko medija.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

Imaju najbolje menadzere,gura se Lekovic svim silama,zato su oterali Djurica,koji je bolji od svih stopera
m

mek

pre oko 1 godinu

Po čemu je bolji Djurić? Koliko si ih puta gledao? Ja ne poznajem momke niti znam da li ih neko gura, ali po nekom mom laičkom mišljenju Leković daleko telentovaniji.
Z

Zoki959

pre oko 1 godinu

Leković je najbolji štoper kao i ti što si najbolji trener u Srbiji !!!
m

mare1414

pre oko 1 godinu

Bilo bi dobro da je samo golgeterski post problem kod Pesica, on jednostavno nema kvalitet za nivo kojem Zvezda tezi, a to je LE/LS nivo. Igra u polju tanka, nije preterano snazan, niti brz, suv prosek u svim segmentima igre. A ne deluje mi bas ni u glavi cisto, vecito je namrsten i u nekoj raspravi sa saigracima, sudijom, navijacima. Golove kada proslavlja kao da neka mrznja iz njega izlazi, ne znam sta mu je. Imao je i onu bezveznu izjavu kako nece doci u Zvezdu jer nema kvalitet za nju, pa je onda posle nedelju dana ipak dosao. A ovo za Lekovica je tek lupetanje, cuj u pet najboljih stopera lige. Pa kako znas kad decko nije sastavio ni 90 minuta seniorskog fudbala?
Е

Ејјј

pre oko 1 godinu

Ајде пали, поново лупеташ глупости---
m

mare1414

pre oko 1 godinu

jel to imamo botove?
E

Egoista

pre oko 1 godinu

Ne dokazuje se sebi, vec drugima. Nazalost. Inace svaki igrac je koristan, kad trener ume da ga iskoristi na pravi nacin. Svako sobro
Д

Доста више

pre oko 1 godinu

Ма какав милуновић и лековић каква је то спрдачина, Имамо два штопера који нон стоп играју и играмо против солидног тима и нема места за ризик док не освојимо титулу. Када освојимо нека Лековић игра.. Ова титула је најважнија у историји.
N

News

pre oko 1 godinu

Lekovic ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper a na njemu je da uporno radi na sebi.
T

Tuneki

pre oko 1 godinu

ima dobra "ledja"