Komentari na vest

Milojević pred Čuku: Moramo da obratimo pažnju na mog Nemanju

D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Hrvati, vratite nam našeg Hajduka S, mi vama vraćamo vašeg partizana. Svakom svoje.
к

ко лаже тај и краде,

pre 2 meseca

ко краде тај има у канцеларији три председникове слике....
H

HrZgJsd

pre 2 meseca

Borise Tadiću ti li si??? Mirko Marjanoviću ti li si???
К

Константине,

pre 2 meseca

бежмо...Он је сам,а нас је само двојица....
Z

Zvlat BG@Konstantine

pre 2 meseca

Legendarni i kultni "Alan Ford"! To su bili dani!
P

Pančevac992@dzoni

pre 2 meseca

@dzoni – ti sve gledaš linearno, pravolinijski, ali zar nisi čuo “stručnjaka iz Aranđelovca” da je posle utakmice u izjavi za Arena Sport, rekao da će on izanalizirati ono što nije bilo dobro! Pošto on već nosi epitet “pedantni stručnjak”, uopšte ne sumnjam da je on već izvršio jednu pedantnu analizu svih slabosti, prikazanih u N. Pazaru i da će protiv Čuke igra biti mnogo bolja. Mora biti da je neki nepredvidiv događaj poremetio “pedantnog stručnjaka”, inače bi on napravio sve potrebne analize još posle priprema na Kipru!
P

Pančevac992

pre 2 meseca

“Razmišljamo samo o narednom duelu, tako da ćemo videti kroz analize ko će početi meč”, kaže “pedantni stručnjak iz Aranđelovca”! Živo me interesuje kako će Milojević uspeti da neutrališe svog sina u Čuki?! Velika opasnost preti Zvezdi od ovog ozbiljnog fudbalera koji je ostavio veliki trag u Voši, Kolubari, Novom Pazaru, ali i u mladoj reprezentaciji Grčke! Po mom skromnom mišljenju, ako trener Milojević uspe da zaustavi svog jogunastog i nepredvidivog sina, onda se Čuki loše piše!
Л

Лидија Вукићевић

pre 2 meseca

🤏
m

milisav kekez

pre 2 meseca

sutra čkarički pobedjiva zvezdu na sred marakani pa se ig pobedjiva i tcs pa dolazu derbe tu ih partizan pobedjiva i posle derbe partizan je već šampijon sledeće sezonu partizan će igra u ligu od šampijona
F

Forever Young

pre 2 meseca

Ja da sam na tvom mestu, uzeo bih jednu sajlu i pravo na drvo.
T

Today

pre 2 meseca

Milisave care 🤣🤣🤣
С

Салдања

pre 2 meseca

Фа Фа Ла Си Ми Ти фала Ти....
D

Deka PG

pre 2 meseca

Fa fa li ste nam 6 godina fa la vam
М

Милоје,

pre 2 meseca

па Ти си се изгледа улелео свињског меса??и све ти у главу отишло...
d

dzoni..

pre 2 meseca

utakmica protiv pazars je bila ocajna, moramo daleko bolje da igramo..
С

Сантрач Вршац

pre 2 meseca

😉
Z

Zauvek Zvezdaš

pre 2 meseca

Mi po mic, jedan po jedan igrač se vraća iz povrede, probaju se različiti igrači i formacije i za par nedelja dolazimo do onog najboljeg tima bez problema sa standardnim bonus igračem i tima kome u ovoj ligi niko neće moći gol da da. U sistemu 1-4-2-3-1 Glazer-Điga, Spajić, Dragović, Rodić-Mijailović, Stamenić-Bukari, Hvang, Ivanić-Kraso. Điga kao desni bek koji ne ide puno u napad gde Bukari ne mora puno da se troši u defanzivi, Stamenić kao bonus igrač jer Aston Vila neće dozvoliti da Nedeljković igra dogod se potpuno ne oporavi a to može biti tek u trećem krugu nakon podele na prvih osam ekipa otuda i nova uloga za Đigu poput Erakovića prethodnih godina. Prve rezerve Kanga, Olajinka i Ndijae a za bonuse Lučić i Sremčević, Katai kao džoker u nekim utakmicama i to je to za sigurno osvajanje sedme uzastopne titule u Milojevom stilu.
S

Svi ste Informer

pre 2 meseca

Bravo za vas kad ste od cele izjave uspeli ovakav naslov da izvucete. Kurir da vam pozavidi
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Opet na vestima o Zvezdi invazija navijača kluba osnovanog u susednoj državi. Valjda im je krivo zato što ZG pravi novi stadion Dinamu a oni opet izvisili. Kako vas nije sramota da se javite posle 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona. Mene je sramota zbog vas.
O

Opasan igrac

pre 2 meseca

Kao i ti trener...
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Zvanično! Stefan Marinković je napustio Zvezdu (plus još 2). Jedinstvo UB, pozajmica Vrelo Sport. P.S. "jedinstveno, vrelo i retoričko pitanje".
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

I samo da dodam, godinama uvozimo vagonima vrhunske Afrkance. Još smo doveli velikog stručnjaka Supermena za trenera, koji je u svakom klubu dobio pedalu posle šest meseci, a uspeo je da sa Aekom ispadne od Bosanaca iz kvalifikacija. Miloje plus Afrikanci, dobitna kombinacija.
M

Marko1983

pre 2 meseca

Glazer, Degenek, Djiga, Rodic, Nedeljkovic, Stamenic, Hvang, Ivanic, Katai, Bukari i Kraso. Ekipa koja nije bila na jednom delu ili kompletnim priprema.
P

Pokret Zvlat BG

pre 2 meseca

Ova izjava ovog trenera sa nadimkom “mister OTKAZ”, je bez presedana! Da neko ovako, na ovakav vulgaran način hvali svog sina je skandalozno! Njemu kao preti opasnost od sina u Čuki, koji je rezervista i koji u svakoj drugo-trećoj utakmici, igra po nekoliko minuta! Ovo je sablazan! Gde je god igrao njegov sin (Voša, Kolubara, N. Pazar, Čuka) nigde nije ostavio trag, uostalom isto kao i otac koji nije ostavio traga u inostransvima, gde je svuda dobio otkaze, a onda je došao u poluprivatni klub Terzića, da nas navijače usreći! HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
Д

Дача

pre 2 meseca

Хвала ти Милоје без тебе на клупи стварно труло је
И

Исо Леро-Северна мандовија

pre 2 meseca

рачунамо на Матијашевића и Сантрача из Вршца..
l

lupetas

pre 2 meseca

Pa zar nas taj Matijasevic pobedio jesenas tad ti bilo super?
g

goxyy

pre 2 meseca

aj se odluci jel sudije ili matijasevic, ili ce petric da nas pusti?
g

goxyy

pre 2 meseca

aj se odluci jel sudije ili matijasevic, ili ce petric da nas pusti?
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Predrag Luka like this 🙈
z

zvezdalr

pre 2 meseca

mnogo bitna utakmica je sutra.
t

tuneki

pre 2 meseca

U Npazaru i Cuki rezerva krilo bez gola i asitencije u sezoni na cale nalaze klubove
f

fafasfafa

pre 2 meseca

Nemanja kad je odlazio iz Cuke,cale mu je trazio klub sa obazenom minutazu Pa ode u Vosu A ne daje sansu mladima u Zvezdi
m

ma lazi

pre 2 meseca

samo nastavi da lazes
p

pancevac992

pre 2 meseca

koliko je godina imao Radonjic,35?
j

jon

pre 2 meseca

covek se sali, taj decko retko kad igra u cuki
l

lol12

pre 2 meseca

Toliko o tome da je precrtao Stamenica (ili pre njega Glazera).Momak je bio povređen pa se tek sad vratio samo što Miloje ne kuka kao neki ko mu sve fali zbog povrede nego tek odgovori kad ga neko pita vezano za to.