Milojević za stolom sa Terzićem i Mrkelom: Čeka se definitivno DA

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.12.19. | 15:14

Najuspešniji trener u postbarijevskoj istoriji nije pominjao odlazak, ali...

Crvena zvezda i dalje ima šefa stručnog štaba. I dalje je to Vladan Milojević. To je siže današnjeg sastanka između najuspešnijeg Zvezdinog stručnjaka u 21. veku i klupskih čelnika, ali tačka na sagu koja najviše zanima navijače srpskog šampiona i dalje nije stavljena.

Posle duela s Čukaričkim Vladan Milojević je, porukom između redova, uznemirio zvezdašku javnost i najavio kraj uspešnog mandata u Ljutice Bogdana. Potom ih je umirio na klupskoj gala svečanosti rekavši: „Idemo dalje“. Ali zvanične potvrde da crveno-beli i Milojević zaista nastavljaju ruku pod ruku još nema. Čekao se današnji sastanak s vrhuškom kluba, tačnije direktorskim tandemom Mrkela Terzić, ali do konačnog raspleta nije došlo... Niko s punom sigurnošću ne može da kaže da li će stručnjak iz Aranđelovca biti na klupi i u prolećnoj sezoni, tačnije do juna 2020. godine kada mu ističe ugovor.

Izabrane vesti

Vladan Milojević na današnjem sastanku s Terzićem i Mrkelom ni u jednom momentu nije rekao da želi da napusti klupu Crvene zvezde. Čak je istakao da nema ponudu koja bi mogla da ga odvoji od Marakane. Istina, ponovo je da je došlo do određenog fizičkog i psihološkog zasićenja, što je i normalno posle dve i po godine godine rada i čak 44 evropske utakmice.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Vladanu Milojeviću najviše smeta negativna klima, koja se, prema njegovom mišljenju, stvorila oko Crvene zvezde u prethodnih šest meseci. I što se stalno apostrofiraju ubedljivi porazi protiv Bajerna i Totenhema, iako je drugu godinu zaredom uspeo da uvede najbolji srpski tim u Ligu šampiona što niko ranije nije uspeo da uradi i što je uostalom premašilo i najoptimističnija očekivanja svih u Ljutice Bogdana kad su 2017. dogovarali saradnju. Kako bilo, pred Vladanom Milojevićem i Crvenom zvezdom su dani odluke. Današnji sastanak nije doneo konkretan rezultat, ali se očekuje da do kraja sedmice Vladan Milojević prelomi i kaže i definitivno da li je spreman da povede tim ka trećoj uzastopnoj tituli.

Navijači, kao i čelnici kluba, nemaju dilemu. Smatraju da je Milojević najbolje rešenje. Pitanje je samo ima li goriva u Milojevićevom rezervoaru da krene u pisanje još jedne stranice istorije. Ukoliko osvoji treću uzastopnu titulu Vladan Milojević će se izjednačiti s Miljanom Miljanićem i ući u društvo besmrtnika. To bi trebalo da mu bude dovoljan motiv.

Naravno, takav cilj podrazumeva još šest meseci rada pod pritiskom... Šta god da odluči, Vladan Milojević će ostati upamćen kao jedan od najuspešnijih trenera giganta s Marakane u klupskoj istoriji. Svakako najuspešniji u 21. veku.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara