Samjuel Ovusu (©MN Press)
Samjuel Ovusu (©MN Press)

Milojevićev Al Ahli zagrizao za Ovusua

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 22:25

Vode se intenzivni pregovori sa Al Fejhom

Interesovao se Šangaj SIPG, raspitivao se i Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali Samjuel Ovusu bi mogao da promeni sredinu a da nastavi da igra u Saudijskoj Arabiji. Na odličnu individualnu sezonu bivšeg krilnog fudablera Čukaričkog (sedam golova, dve asistencije) nije ostao imun ni Al Ahli Vladana Milojevića.

Klub sa kojim 24-godišnji Ganjanin ima ugovor do 2022. godine završio je prethodnu sezonu na 14. poziciji i u predstojećoj neće nastupati u elitnom rangu. Njegov agent Majkl Osekre uveliko radi na pronalaženju nove sredine za svog štićenika koji je prošlog leta stigao iz Čukaričkog za 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

Vladan Milojević je vodeći Crvenu zvezdu kroz Superligu uspeo da se upozna sa fudbalskim kvalitetima momka koji je u sezoni 2018/19 briljirao u dresu beogradskog tima. Na 32 utakmice za Brđane reprezentativac Gane postigao je sedam pogodaka i zabeležio 10 asistencija.

Ovusu izvesno neće odraditi pun ugovor u novopečenom drugoligašu, a u narednim danima videćemo da li će srpski stručnjak dobiti krilo koje podjednako dobro razigrava i postiže golove.


tagovi

Samjuel OvusuLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara