Komentari na vest

Milorad Vučelić odgovorio Ostoji Mijailoviću: Na visoko podigli se sutereni! Mi u haosu, a vi dovodite više stranaca

V

Vidojee

pre gotovo 2 godine

Diplomirani demagog espeesovskog puštanja magle
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Pa ovaj se hvali kako je Stanoje imao +5 u odnosu na Zvezdu i da je "ostao konkurentan" što znači da nije osvojio titulu!! Neverovatan manipulator! "Morali smo da se oslonimo na našu školu". Pa naši mladi igrači odigraju po maksimalno 180 minuta i odlaze preko!! Kakav je to oslonac? Da li on misli da su ljudi glupi? Ajde više odlazi. Koja bi to količina para zadovoljila tvoje ambicije...???
O

Ostojini botovi

pre gotovo 2 godine

Samo da vas podsetim na jednu stvar iz vase blize istorije pre nego sto krenete da lupetate i spinujete lazi! Ovog vaseg Vucelica je LICNO na vasoj skupstini kluba predlozio za predsednika niko drugi nego vas "vecni general" dulo vujosevic,ako ne verujete eno vam snimak i video na YT gde mozete videti i cuti govor vujosevica kako licno predlaze Vucelica za predsednika FK i celog sportskog drustva JSD-a! Tako da te vase price kako vam je toboze AV postavio predsednika su vise nego smesne,zahvalite se vasem dulu na tome,on i Vucelic su kucni prijatelji preko 20 godina!
S

Sns

pre gotovo 2 godine

Pa i Dulo je opozicionar, bio je na osnivačkoj skupstini napredne stranke.
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Vucelicu zato postoji statistika u sportu i broj prodatih ulaznica a nijedno ni drugo nije na tvojoj strani pa kad pogledas prazan stadion i dubke punu halu svima bude jasno kolko si uspesan predsednik!
s

stari 1970

pre gotovo 2 godine

tako je bre ko je ovaj ostoja limar ,ne zelim plastiku da mi unosi u avangardu ,ne zelim da budemo drzavni projekat Jer ja sam dete Partizana crna ovca društva, uvek bela vrana.a ne ovo guranje drzave ,grobarstina iznad sportskih rezultata!
E

E Djuricu

pre gotovo 2 godine

Djuricu, vrati se u Partizan. Sve to je oprosteno. U poredjenju sa vucelom i debeljkom ti si Morati.
G

Gost ispravka navoda

pre gotovo 2 godine

Ha,ha,proizvela ova uprava šest reprezentativaca?!Oni jesu ponikli u Partizanu ali su vrhunski igrači postali u inostranstvu,na žalost svih nas i na štetu Partizana koja je devetocifrena.
G

Gavran NAJCRNJI

pre gotovo 2 godine

Recite vi iz Roland Garosa, kad ste usli u Evroligu A DA STE TO ZASLUZILI NA TERENU...i ZASTO NE ZNATE?
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Kada bi se danas igrao derbi u kosarci bilo bi tu negde,a u fudbalu bi nas Zvezda dobila sa 7:0.Mijailivic radi nesto na rezultat ima dok Vucela unistava sve sto moze. Mijailovic ima Zeljka koji mu cuva ledja dok je Vucela usamljen i niko ne zali da bude trener Partizana dok je to nekada bila cast za svakog trenera. Mijailovic treba da nastavi dok je Vucela trebalo odavno da ode iz Partizana. Svaki naredni dan sa Vucelom na celu Partizan vece na dno i mozda ce uskoro biti prekasno za sve.
P

Prcko33

pre gotovo 2 godine

Oj Vucela dragi kako lijep govor , zasluzujes na glavu i najljepsi lovor. Dok u oba kluba porazi se mnoze , glupa saopstenja sad' grobare "lože" . Rezultata nema , a hvalospjeve pisu a sporstka im drustva na slamcicu disu. Necu mnogo duzit' sramota je ziva , dici ce se grobar uvijek tako biva!
P

Prcko imas

pre gotovo 2 godine

smisla za rimu...zato zabi se u p.kevinu.
P

Prcko33

pre gotovo 2 godine

Ako ti znas bolje baci neko slovo , i nemoj se brukat' kao smece ovo 😄
1

1992

pre gotovo 2 godine

Spin, Ostoja je došao u rastureni, raspadnuti Partizan, a Vučelić u Partizan koji nikad nije bio dominantniji u svojoj istoriji nego u tom momentu.
N

Namestio ga na 1

pre gotovo 2 godine

Ono kad Vučelić ispadne gospodin.
T

Toliko si

pre gotovo 2 godine

dobar da ste jedva nasli trenera koji je oterao sljam i olos iz ekipe,niste doveli nove igrace i posle 3 kola hocete da ga smenite i dovedete indjanca Nadja i vecitog pomocnika Duljaja. Pa sto ne dadoste Duljaju ugovor, da radi kad je ona vasa bitanga samroje podvila rep i pobegla ? UPRAVA NAPOLJE

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Jeste Ali OSTOJA zbog toga oko sebe I'ma ljude Koji su CEO zivot u kosarci ne mesa se u rad struke prepustio je to Savicu ,Zeljko I ljude oko njih a Vucela sto NEMA veze u fudbal nema ni jednog fudbalskog radnika oko sebe to je Velika razlika.
S

Sta mislis

pre gotovo 2 godine

zasto se Vucela u sve mesa ? Zasto su dovedeni panjevi i invalidi za vreme samroja ? "Deca Partizana,osecaju dres" kojima su prenaduvane plate, da bi se talili sa samrojem i upravom,podrazumeva se da niko od njih ne bi imao ni ugovor, ni klub, da ih samroje nije dovukao u Partizan. Samo propali panjevi i invalidi su mogli da pristanu na takve seme,jer bolje je da primas i 30% od 600-700.000 nego da ne primas nista.
O

O Ostoji..

pre gotovo 2 godine

..vrlo malo znam, ali ovo saopstenje svakako neću pročitati!
D

Dejan65

pre gotovo 2 godine

Kakav god bio Ostoja, mozes mu osporiti znanje, kompetenciju za tu poziciju, ali ne mozes bar dobru nameru prema KK Partizan. Za Vucelu, takodje, nema ni znanje ni kometencije, ali i namera je nesporna: sve radi da unisti FK Partizan
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Vucelicu, da imas imalo obraza davno bi podneo ostavku.
S

Slepi kod ociju

pre gotovo 2 godine

Kad vec nabrajas titule sto ne rece da je zadnja osvojena 2017.godine,prije cak 5 godina, sto ne napravis poredjenje izmedju tog tima i ovog rasula sada... Ekipa nema ni glavu ni rep... Niko nece da dodje u Partizan za trenera dokle ste ga doveli... UPRAVA NAPOLJE!
N

Najveci utisak je

pre gotovo 2 godine

Da sa ovim nesrecnim Ostojom Mijailovicem svi brisu patos,od Covica pa do Vucelica .On mucenik i dalje misli da je bitan.Realno ga je stari udbas pokopao sa ovim saopstenjem.
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Čime ga je pokopao? Ne kaže kako 5 godina nije prišao tituli i kako je gubio već u prva tri kola uglavnom kao i ove sezone. Izuzetak je prošla sezona kad je bio blizu, samo naočigled, a toliko daleko jer ni u jednoj utakmici kad je trebalo nisu pobjedili cigane, naprotiv, glat su poraženi. Tačka.
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Sa brand-om kluba, infrastrukturom samo nesposoban bi doveo do ovoga sta se desava ili sa namerom. Ni jedno ni drugo nije dobro i jedini prirodni sled dogadjaja je ostavka uprave za ucinjeno ili ne ucinjeno. Ne znam sta vise ovoj upravi nije jasno.
P

Punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

Ajde ostoja uzmi FK kad te igokeasi toliko mole,pa im tamo pokazi kako to izgleda biti predsednik KK igokeje i za 5.god na celu kluba osvojiti samo 2 kupa i to sa drzavnim budzetom od 35.mil,to je zaista ne moze svako,to je za Ginisa!
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Tompus Vucela se mangupise zbog lakšeg žreba za evro kupove, nada se da će proći u grupnu fazu LE ili LK, samim tim produžiti mandat i nastaviti da čerupa Partizan. Ako se plasiraju u grupnu fazu,hvalice se da su najbolja uprava u istoriji,da svake godine igraju Evropu, zahvaljivace se državi, usput mozda dovedu neko istroseno zvučno ime bez ugovora tipa Sulejmani ili Ljajic, cisto da zamazu oci navijacima.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

За разлику од кошарке, у фудбалу се пласман у Европу не купује. Не волим ни једног ни другог, али Вучелић ништа није слагао. Мало је спиновао, у свом стилу, али је за Остоју Берлускони лично. Суштина је да Остоја критикује, а једини успех му је купљена Евролига.
h

hahhaha

pre gotovo 2 godine

...kupljena Evroliga,najbolji trener u istoriji ovog sporta u Evropi a i sire...i tim nikad jaci po imenima od postojanja 😂 bez obzira na titulu Evropskog prvaka,tada Danilovic,Djordjevic...Loncar,Rebraca..nisu bili poznati Evropi. Svakako,kako god al pune su tribine,egal sa Zvezdanom u finalu i dati 113 koseva.Zvezdani,kao najjacoj odbrani u EL....hehehehehe... Titula ce doci,koliko vec ove sezone....a u fudbalu,gde.su imena,tim,igra,titula? Sta to ima Vucela mag!? Oatoja bar.nije doveo Vranjesa,Tepica....vec.evroligaske,dokazane.kosarkase :)
G

GostKV

pre gotovo 2 godine

Evroliga se i kupuje, ko ima više para igra to takmičenje
d

druze

pre gotovo 2 godine

nista od toga sto si naveo nije ostoja obezbedio vec vladajuca stranka
A

Ahhaahahhaha

pre gotovo 2 godine

Sve to dodje na naplatu, sa 7 miliona duga napraviti tim od 15 miliona koji u tom sportu ne moze jednostavno da zaradi te pareje glupost i kratkotrajna radost za navijace...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Vučelić sigurno podnosi ostavku, ,,,, samo čeka da prvo Papa pređe u Pravoslavlje.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Нашао се Мијаиловић да прозива. Највећи успех му је купљено место у ел. Дуг држави никад већи. Ако промаши и ову сезону неминован је катанац или опет нека фузија.
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Zadruga 2.0
T

Tomas ue

pre gotovo 2 godine

Stari julovac..udbas..ne zna se ko je gori..i potpali nas..i mi se svadjamo..ko je bolji..nema glupljeg naroda od nas..loze nas ljudi..a oni puni ko brodovi..lepota..
p

posle izbora...

pre gotovo 2 godine

Nek se nosi Vucelic iz svetinje u pm. On je vazal koji sprovodi planove drugih da oslabi Partizan do te mere da se bori za opstanak.Mi stariji vec smo prolazili kroz takav slucaj ,ali za razliku od ranije sad je ova grupa bez razuma, puna mrznje.Sad je vreme da na svaki , pa i najmanji nacin pomognemo FK. Mada su i VK rasturili.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Idi Vučela čuvaj unučad, Bog ti dao da živiš... Ne možeš ti biti reformator u 70 oj godini života... Pusti mlađe ljude da dođu koji su bili u Partizanu, prošlo 1000 igrača, valjda neko nešto zna, ja mislim da ima takvih, neka stvore normalan rivalitet, pusti mlađe ispred sebe...
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Sto volim one lazne moraliste - znam da ne bi trebalo, ali ipak da ti kazem... Pa ako ne valja da se prica van granica drustva, pa nemoj ni da pricas covece. Kao zena muzu na svadbi: ''Nije da ti brojim, ali ovo ti je 5 vinjak''
B

Beda

pre gotovo 2 godine

Sta reci o propalom političaru, coveku koji nikad nije imao veze sa sportom, beskicmenjaku, ljigi bez obraza koji stoji mirno i referise kako uništava Partizan. Idi bre deda gaji unuke, je li tebi i Vazuri malo para koje ste uzeli izrodi bedni. Da imas trunke obraza i morala i ti i Vazura bi momentalno podneli ostavke, mada je lepse da vas oteraju fekalnim motkama. Ostoja je daleko od savršenog, ali citav Cacak zna da je okoreli partzanovac i da je dao deo svojih para za Partizan. Pitam tebe Vucelicu i Vazura sta se vi dali Partizanu. Svim pravim partzanovcima je muka kad se spominju vasa imena i bicete upamceni kao najvece zlo u istoriji FK Partizan, gorih nikad nije bilo.
D

Dado pv

pre gotovo 2 godine

Nisu mi samo jasni ovi sto stavljalju minuse na ovakav komentar…koliko li love dobijaju za to,ili su stvarno toliko glupi…hajde da si nesto branio Ostoju pa da je zbog toga,nego samo realan komentar sta rade od FK…pa sta im smeta u komentaru,jedino da ce bez para ostati ako ne stave minus ili je rodbina Vazurina i Vuceliceva…
s

sadddd

pre gotovo 2 godine

kad se umesaju vaterpolisti,odbojkasi,rukometasi,haos ce da ispadne....
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Da vidimo sada ciji botovi su jaci, da li ostojini ili vucelini?
M

MicM

pre gotovo 2 godine

Uzmi Ostoja FK i pokazi ovim nesposobnim debilima kako se vodi klub!!!
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

Ti to ozbiljno?
B

Butros Gali

pre gotovo 2 godine

Problemi u raju 😂
Z

Ziveo

pre gotovo 2 godine

Vucela,ziveo Ostoja!!!
4

446

pre gotovo 2 godine

ajde matori odlazi vise i onog vazuru ogavnog povedi,dva najogasvnija lika ikad au Partizanu
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Kako je ovo slatki vidjeti :D ne zna se koji je gori od ove dvojice i ko je vise ukopao svoj sektor. Samo gazite predsjednici :D imate punu podrsku delije iz Spuza
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Delijo iz Spuža (gde je to?) manji si od puža!!!
P

Podrska sa Juga

pre gotovo 2 godine

BRAVO VUCELA,AKO SI MU SKREASAO SVE,TAKO TREBA,NEDAJ NA SEBE!
W

Werty

pre gotovo 2 godine

Nisu cvecke ni jedan ni drugi, Vucela pogotovo ali ga je ovim pismom dobro sprzio…
Z

ZbogVasegDobra

pre gotovo 2 godine

Ostoja opozicionar doveo Obradovica, pa se Obradovic nicim izazvan pojavio kod predsednika da ljubi ruke. Najveca bruka u istoriji srpskog sporta, bezanje iz srpske lige. Nije bruka smo ako ste duboko iskompleksirni, opijeni automrznjom, i pre svega neshvatljivo glupi i povrsni. A to je pre svega zbog manjka obazovanja i ubedjenosti da ste pametniji od drugih. Nije ni čudno, cim sa vama manipulises j. svedok.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Šta da kažem o navijačima fmpczv???Stali na stranu Vučelića,on im savršeno odgovara,uništio je Partizan.Isti ti navijači fmpczv su navikli da budu iznajmljeni navijači,malo za drnč,sad malo za vučelića.E jado jadna...
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...pa svi vi ste do pre godinu dana pricali kako je ostoja "ubaceni element" da unisti partizan, kao i kolega mu... nekoliko skupih pojacanja kasnije odjednom je vasa zvezda vodilja...
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Ali Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan. Brukate nam Srbiju.
n

ng

pre gotovo 2 godine

fala bogu nije srpsko😰😰😰
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Vučelić,obraz mu kao đon,čim ima smelosti da bilo šta komentariše.OSTAVKA,ODMAH!!!
i

igokeasi...

pre gotovo 2 godine

...samo da vas podsetim na jednu stvar iz vase blize istorije pre nego sto krenete da lupetate i spinujete lazi! Ovog vaseg Vucelica je LICNO na vasoj skupstini kluba predlozio za predsednika niko drugi nego vas "vecni general" dulo vujosevic,ako ne verujete eno vam snimak i video na YT gde mozete videti i cuti govor vujosevica kako licno predlaze Vucelica za predsednika FK i celog sportskog drustva JSD-a! Tako da te vase price kako vam je toboze AV postavio predsednika su vise nego smesne,zahvalite se vasem dulu na tome,on i Vucelic su kucni prijatelji preko 20 godina!
D

Dado pv

pre gotovo 2 godine

Pitas kakve to preporuke ima Ostojic…evo davzi nabrojim,od kluba pred gasenje i sa velikim dugom,vratio je opet vjeru u KK klub,izvadio klub iz velikih dugovanja,vratio klub u evroligu i napravio konkurentan sastav za to takmicenje…vratio je najboljeg trenera u evropi svih vremena u KK,a vratice se i trofeji,jer prvo se kuca gradi od temelja,sa obzirom da kodarka nije profitabilan sport,to su rezultati za respekt…a sta ste vi uradili gospodine Vucelicu…od vrhunskog kluba i sagradjene kuce vi ste napravili da se kuca raspada,da nijedan prosjecan trener nece da dodje da nas trenira…koliko imate duga,a kolikav je bio kad ste dosli…?Sa obzirom da svi unamo koliko je fudbal profitabilan i kakvu skolu imamo mi bi trebali da licimo na Ajaks,a ne na FK Smederevo,pritom ne omalovazavam ni taj klub,nego eto neko poredjenje…pametnom dosta,sto nijednom niste dug spomenuli u odgovoru gospodinu Miajlovicu
1

10.mil dug

pre gotovo 2 godine

"izvadio klub iz velikih dugova" haha...sefe gde ti zivis zivota ti,jel na marsu? pa pre samo 5-6 dana isti ovaj vas snsOstoja javno izjavi da vas KK duguje 7.mil drzavi i 3.mil bankama,10.mil ukupno a ti pises ovde izvadio klub iz velikih dugova haha,oplakah🤣
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Ti nista ne kapiras. Nije ostoja doveo nikoga. To je kao da mislis da je trenutni gradonacelnik Beograda stvarni gradonacelnik. Ovo je sve komunjaraki sistem i po tim pravilima se i igra. Direktive, komesari, partijska pripadnost. Ne znam samo kako imate obraza da pisete da je smanjio dug, pa vama se ne zna apsolutno nista. Ne govorim ja da je Čović cvećka, ali kod nas se pita on, nezvanicni je vlasnik kluba. Poslujemo translarentno.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Prvo, pričaš o čoveku, a ne znaš ni kako se preziva. Drugo, čovek nije davao svoj novac, već je pravio tim od državnog novca i donacija bogatijih navijača, ali i pored najvećeg budžeta u istoriji kluba nije napravljane nikakav iskorak ni u Srbiji, ni u regiji, ni u Evropi. Eto za šta su Ostoja i ljudi oko njega maheri: da bace pare u bunar i ne urade ništa. To može svako od nas.
d

druze

pre gotovo 2 godine

da li si ti svestan da apsolutno ni jednu od pobrojanih stvari nije uradio ostoja ni pet posto.Niti je on obezbedio pare za najbolje igrace evrope vec drzava.Jos manje je zeljko dosao u partizan zato sto mu se ostoja svidja kao covek nego takodje zbog istog drzavnog ceka.A tek nije partizan uveo u evroligu vec mu je poklonjena ne na osnovu igra na parketu.Da sve bude tuznije covek je manje uspesan od ovog trija u fudbalu.Uspeo je da u pet godina uzme 3 kup takmicenja svega.
M

MILAN JOVIC jole

pre gotovo 2 godine

BRUKA I SRAMOTA VUCELICU MA IDI BRE DA TE VISE NE GLEDAMO
n

ng

pre gotovo 2 godine

"Za učešće u tim takmičenjima nismo morali da plaćamo nikakvo učešće i kotizacije" pametnom dosta
G

Gost8888888

pre gotovo 2 godine

Јесте, само што је ФК-у држава измирила дуговање да би добио лиценцу за евро такмичења. Паметном доста...
B

Bet23

pre gotovo 2 godine

FK Partizan je bivao cak i na plus 5 i plus 2 u odnosu na vecitog rivala.. Svaka cast, kapa dole. Ostani Vucela, ljudi ne znaju da cene uspeh.

Wolfasin_Gerilac

pre gotovo 2 godine

KK Partizan igra EL i ima najbolji tim od vremena Duleta, a FK se već oprostio od borbe za titulu. Čovek je uspeo da vrati Obradovića u Partizan, a FK vodi Stolica.
V

VUK ,VUČELA

pre gotovo 2 godine

Da,vratio Obradovića za 2,2 miliona po sezoni koliko nema čak nijedan fudbaler ni u Zvezdi,a trener Stanković plaćen pola milje,a Cigani kažu u JBT mnogo! SAMO VELIKO HVALA VULIČU!
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Stanković ima milion platu plus bonuse po novom ugovoru .Nego da pitam el Dragović još igra za 600 000 evra ,ili Zlativoje rekao moze i manje.
p

pace

pre gotovo 2 godine

vucelicu mars iz partizana sram te bilo pet godina to jest sest bez titule
p

pace

pre gotovo 2 godine

vucelicu mars iz partizana sram te bilo pet godina to jest sest bez titule
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Marš bagro iz Partizana i jedan i drugi! Dok se vi nadmudrujete u igri prestola, mi istinski navijači strepimo šta će ostati od KK i FK posle vaših "grandioznih" uspeha svih ovih godina.
P

Pa gde ćeš Ostoja...

pre gotovo 2 godine

...na planinu bez opreme, ulaziš u delu sa prekaljenim Vučelom, medijskim magom bez malo 50 godina i koji je jedno 100 puta pametniji od tebe! Prislonica je tvoja sudbina moj Ostoja, postavljen si u KK i radiš po zadatku što ti se kaže!
F

Fudbalista

pre gotovo 2 godine

Demagogijo, ime ti je Milorad "jesam odgovoran ali nisam kriv" Vučelić. Čime se to braniš i kojim rezultatima, imao si plus pet u prvenstvu je uspeh. Ne, Vučeliću, uspeh je biti prvi pa makar i na gol razliku a ne, u jednom trenutku, imati plus pet nad zvezdom. Sram te bilo ovolike demagogije. Oslanja se na izdanke Partizanove škole? Gde su? Čim proigraju prodate ih da biste doveli polovnjake... Ovo su, nadam se, poslednji spinovi koje hoćete da u ime kluba izvedete. I, da, da ne bude da sam "odabrao stranu" što u Srbiji mora da bude - ako nisi sa nama onda si protiv nas - moja jedina strana je Partizan, u bilo kom sportu i sa bilo kojom upravom koja radi u interesu Partizana. Dakle - uprava, napolje.
G

Gost10

pre gotovo 2 godine

Najporaznije u svemu ovome je sto se u ime klubova oglasavaju ovakve dve individue. Dobro znamo ko je bio i jeste Vucela. Sad se pojavila njegova kopija. Sta oni drugo znaju nego da trose drzave pare, izigravajuci velike biznismene. Dok god ova dvojica budu pisali saopstenje u ime klubova ti klubovi su u kanalu.
K

Knele83

pre gotovo 2 godine

Coki odje ne bi nista dodao
L

Luis Sinisterra

pre gotovo 2 godine

To su ti cuveni "casovi ljubavi"!
C

Cbravooo

pre gotovo 2 godine

Sve cinjenice je rekao covek. A ti Ostoja da ti nema AvAv pudlo davno bi leteo iz kluba. Ostoja idi n utakmicu Ostoja
B

Bjeković

pre gotovo 2 godine

gospodina Vučelića je izabrala skupština na predlog Duška Vujoševića. a svi znamo ko je postavio Ostoju.
a

asi

pre gotovo 2 godine

cigosi botujete za vucelu a,renta navijaci sve za kintu,menjali i klub za koji navijate za lovu pa nije problem botovati ni za vucelu.
B

Bjeković

pre gotovo 2 godine

šta nije tačno?
Ж

Жарекв

pre gotovo 2 godine

И даље није срамота овог "човека".
G

Glodari

pre gotovo 2 godine

I Nevolja je imao svoje prostorije u JSD
V

Vojvoda Ravna Gora

pre gotovo 2 godine

Udrite se JSD iz ZG drugari!
A

Ajmooo

pre gotovo 2 godine

Pisaj po Limaru
z

zato tisina

pre gotovo 2 godine

Sto se tice rezultata, mozda u fudbalu i jesu nesto bolji nego u kosarci, ali treba imati u vidu da u kosarci Partizan igra regionalnu ligu i ima vise kandidata za osvajanje nekih titula nego sto je u fudbalu gde je samo budjava mezimica kandidat. Kada ste preuzeli Partizan ta Zvezda je bila u kanalu nevidjenom i onda ste dozvolili bez ikakvog otpora da oni narastu u ozbiljan tim (naravno tu su se upregli svi, oni sami ne bi to mogli ni da sanjaju, ali jeste tako), a mi smo spali na neku prosecnu organizaciju malo ozbiljniju od rekreativaca, sa neverovatnim dugovima, bez ikakvih sponzora itd, itd. Znam da je i u FK, bas kao i u svim ostalim sportovima jednostavno nemoguce parirati masineriji koja stoji iza Zvezde u poslednjih desetak godina, ali imam utisak da ako vec niste mogli nista da se ogrebete za sebe bar niste morali da cutite o tome, a vidis kako automatski odgovaras na prozivke iz sopstvenih redova.Znaci, poginuli ste bez ispaljenog metka i to je ono sto boli svakog navijaca Partizana. Ne voli,m ta prepucavanja u okviru sportskog drustva, ali neka vam je Ostoja rekao. Znaci on jeste mozda necija podguzna muva, ali on oibezbedi godisnji budzet za sport koji je deset puta neprofitabilniji od vaseg koji vi mozete samo da sanjate. Kako je to moguce, ako ste toliko sposobni? Da radite kako ne treba, radite. E sad, da li je to uslovljeno vasom nesposobnoscu, ili strahom za svoje pozicije ne znam, ali posto godinama cutite na sva desavanja znaci da ne radite kako treba. Pa ne moze Zvezda za pet sezona krenuvsi iz totalne dubioze s parama i rezultatima da vas presisa i ostavi tri svetlosne godine iza sebe i da vi na to gledate s odobravanjem, ili precutno. Mislim, sad mozda i mozemo da pricamo o nekakvim parama koji su oni dobili iz Evrope, ali sve te pare koje uzmu ne pokrivaju ni trecinu vrednosti njihovog tima i godisnjih troskova. Nesto tu ne stima kako treba. Ne mozemo ni mi da se pokrijemo, ali ste vi od desetak miliona dosli do pedesetak duga. kako to da oni sa startnih minus sedamdeset dolaze u situaciju da imaju tim koji vredi pedeset? I nigde vise ni jedne reci o njihovim dugovanjima. Odakle su ih vratili da mi je da mi neko objasnil. Na sve to vi cutite, znaci odobravate, znaci nesposobni ste. Nema sta ti da objasnjavas bilo kome ista, sve se vidi.
Z

Zvezda kriva!?

pre gotovo 2 godine

Pa da, nije problem Partizana losa uprava, nedorasli direktori, koji ne znaju ni kako novac funkcionise, kako se vodi organizacija, kako se dovode igraci. Nije problem sto navijaca nema na stadionu, sto ih nema u halama. Nije ni problem sto se ono “malo” para sto se ima pobaca na razne Markovice, Stojkovice, Tosice (skoro svi 800k plata), na Sume (skoro 3m trosak sve sa transferom, platama itd). Sto u kosarci imate razlicite Pantere, Pume, Lavove i Tigrove sa platama kao da igraju u Barsi ili Realu. Ni to nije problem. Pazi molim te, problem je Zvezda! Jel tako? Klub koji ima ogranicenja u platama, pa tako nema igraca sa vecom platom od 600k, dok vi placate do 900k, makar na papiru. Tu je problem Zvezda. Klub koji je prepolovio plate svima za pola u kovid periodu, dok to u Partizanu nije bio slucaj. I tu je problem Zvezda. Zvezdin stadion dupke pun, u evropo se trazi stadion vise a ne karta, u domacem prvenstvu oko 10k gledalaca, vi jedva toliko da imate u evropi. Zvezda je problem. Nabili koeficijent do te mere da i vi mozda mozete da udjete u LS. Za vreme vase vladavine bilo smo 25 liga, sada 12z Da, Zvezda je problem. Zvezda sa dugom od 70m dobija sponzora od 4m. Partizan sa dugom od 10m dobija drzavnog sponzora od 2m. Grobar ne razume matematiku, ali mora da ne Zvezda kriva…duplo manji budzet u kosarci, ali posteni Partizan odustaje od takmicenja da ne bi opet bio ponizen…ne ne, nije Partizan i njegovi ljudi, ne niste bi krivi, Zvezda je…
G

Gost 1990

pre gotovo 2 godine

Kk je dobar zato sto ima drzavnu zaledjinu, ovako bi igrali srpsku ligu! Idemo ZOC.

Golubar

pre gotovo 2 godine

Gosn Vucela ko je napravio taj haos u klubu, na cijem ste celu vi u poslednjih par godina?
A

Alcatraz

pre gotovo 2 godine

Moram kao okoreli prtizanovac da priznam da je predsednik Vucelic potpuno u pravu ma koliko ga neki dusmani napadali,pljuvali i terali iz kluba bez ikakvog razloga! Pa taj isti Ostoja na celu KKluba vec 4-5 godina ima jedno 10 puta veci budzet od naseg FKluba,placa igrace poput Puntera,Ledeja,Nanelija..itd po 3-4.mil€ i sta je uradio za 4-5 godina koliko je u klubu APSOLUTNO NISTA,na jedvite jade uzeo jedno 2 kupa i nista vise,to je veca bruka i sramota nego ista drugo! Nas FKlub ove sezone ima budzet samo 4.mil a Ostoja toliko samo plati Puntera i ne osvoji niti jedan jedini trofej prosle sezone! Vucelic je 100% u pravu sve sto mu je skresao u lice,i zato ga navijaci sa juga i podrzavaju!
P

Pfk

pre gotovo 2 godine

O jbt koliko lupetanja. Daj malo razmisli pre pisanja komentara.
K

Krastaman

pre gotovo 2 godine

Ako se gleda odnos potrošenih para i rezultata Ostoja je najneuspešniji predsednik JSD u istoriji! Ali kad polupismeni dodju na vlast...
s

sd334r

pre gotovo 2 godine

Svi znaju da KK svima smeta zato sto imaju sad dobru ekipu i trenera.A kad su igrali Vrabac,Šalic,sve je bilo uredu..
K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

Pa lako je kad ostojin gazda AV naspe 30.mil budzeta,puntera,rumenoglua,nanelija,ledeja...itd sve po 3-4mil ugovori i na sve to vam na kraju i Kupi igranje u EL za ovu godinu i plati 5.mil za to jer na posteno tamo niste mogli da se plasirate punih 11 godina!
O

Ostoja Srbski Car

pre gotovo 2 godine

Dal je realno sta prica gospodin "bivsi" Predcednik, unisti klub i stadion i decu, a priva o nekim prostorijama....idi da vas nase ici vise ne vide....idi u Grcku...
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Mislim da je hteo da kaže da su mu prostorije kluba na stadionu i da može tamo da se obrati a ne preko novina, zato je i spomenuo izbore
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Cirkus za široke narodne mase, kako ljudi ne bi razmišljali o svojim platama, troškovima i poskupljenjima. A sve se zapravo zna unapred, i kada se postavljaju jedni i kada se zamenjuju drugima.
R

Realnoooo

pre gotovo 2 godine

Ako cemo realno unakazio ga Vucela. Za sve ove godine jedino sto Ostoja moze da kaze je da zna da trosi pare, dovodi pojacanja stvarno nema greske, jedini problem je sto rezultati izostaju, ali sta ima veze. U svakom slucaju Vucela ga ugasio!
N

Nerealnoo

pre gotovo 2 godine

Cime ga ugasio? Apsolutno nista pametno nije rekao... A dokaz ko je upravu govori prazan stadion konstantno, a hala uvek puna... Ugasili su samo sebe Vucela i Vazura odavno, a izgleda da jedino to oni nevide.. Ostoja i ekipa za sada rade ekstra posao, a rezultati ce doci. Pozzz
h

ha ha

pre gotovo 2 godine

Rezultati ce doci neke tamo virtualne godine. Oni zasad troše ogromne pare a kada izgube sezonu nisu imali sreće. Da li možda mislite da i ove sezone neće biti isto.
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...za pojacanja koja KK dovodi, FK bi morao da ima 200-300 miliona po prelaznom roku, i da pored toga ne osvoji nista, sumnjam da bi neko rekao da radi dobar posao a rezultati ce doci...
R

Robin Van Forme

pre gotovo 2 godine

Djuro vrati se sve ti je oprosteno
X

XD

pre gotovo 2 godine

Kao navijač Zvezde da napišem koju. Da su ovo najgore njuške u istoriji fkp, jesu. Da su ili nesposobni ili mnogo kradu, stoji. Ali, pripadati istom JSD a šutirati ga dok leži na zemlji, nije ok. Nije ok pre svega prema navijačima parizana da pravite još veći cirkus nego što jeste. Pogotovo nije u redu da to radi čovek sa otvorenom slavinom. Da si ti nećto pametno uradio, tipa sakupio talentovane klince i krenuo od 0 pa osvojio nešto pa da pričaš. Ti si druže uložio ograman novac u trenere igrače i još uvek ništa nisi osvojio (poklonjena LŠ). Odakle novac, neću da komentarišem. Ko zna, da je neko ovima u fk dao novac za Anđelotija i celu postavu koja ima iskustva igranja lige šampiona možda bi i oni mogli da se NADAJU tituli kao i ti.
h

humskapfc.rs

pre gotovo 2 godine

DA JE VUCELIC IMAO 50.MIL BUDZET I 4.MIL PUNTERA U FK KAO OSTOJA U KK,OSVOJIO BI DUPLU KRUNU PROVERENO!
O

Ostoja Srbski Car

pre gotovo 2 godine

A gde su pare...
.

........

pre gotovo 2 godine

Sta bi tek radio da je imao 12 miliona papetrua 20 milki exum, i 22 mil naneli, mogao dovesti jesusa
G

Grobar do kraja

pre gotovo 2 godine

Voleli ga ili ne voleli Vučela je sve ovde u pravu , izneo je činjenice
T

TheStitch

pre gotovo 2 godine

Bas zbog recenice "odrzavali smo prednost nad rivalom,"a na kraju ostali suva k... treba Vucelic da ode
3

3333

pre gotovo 2 godine

hahhaah cak i Vucela rekao Ostoji realnost Košarkaški klub Partizan koji je pod vođstvom Ostoje Mijailovića u proteklih pet godina samo uspeo da pobedi u tri kup takmičenja Srbije, a u ostalim takmičenjima je zauzimao peto, četvrto, sedmo i drugo mesto.
M

Mažino linija

pre gotovo 2 godine

Koko se zvala Veljina sekcija.
@

@maz

pre gotovo 2 godine

Zvala se "casovi slobodnih aktivnosti"...
I

Iluzionista

pre gotovo 2 godine

Kakav majstor obmanjivac. To sto se FK Partizan borio za pravo na stadion, ako se vec hvata za to, treba da se zahvali profi bucku kojeg je oterao i koji ga takodje pljuje i proziva. Ako placaju sve i odrzavaju stadion zasto se tako raspada. Jedino u sta je ulozeno na stadionu je bunker i pitanje je kom sportskom kolektivu taj bunker pripada. Uhvatio se za konkurentnost prosle godine, ali sta je bilo prethodnih godina i ove, 30 bodova razlike. Pre 4 godine je pricao kako je smanjen dug na oko 10 milion evra, koji je napravila prethodna uprava, a sad odjednom dug 50-60 ili vise miliona, a pritom pravili mlade igrace, reprezentativce, a nisu kupovali skupe strance, kako? Izvini Vucela sto ne prepoznajemo tvoj vrhunski rad i tu gomilu trofeja koje pominjes da si osvojio, stvarno smo svi slepi i zlonamerni, a ti se jadan toliko trudis i odvajas od svojih usta. Dozvoli da i mi u znak izvinjenja odvojimo nesto za tvoja usta.
J

Jug uz Vucelu

pre gotovo 2 godine

Vucela napisao Doktorsku disertaciju i vratio ostoju na fabricka podesavanja! Bravo vucela,ugasio si ga nacisto!👍
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Sa vama vazda KOMEDIJA 😂😂😂
T

Tuti Fruti

pre gotovo 2 godine

Sa vama vazda KOMEDIJA 😂😂😂
M

Miki jug

pre gotovo 2 godine

Panter ima vecu platu nego pola tima partizana godisnje !!! Sa platom kk Partizan fk partizan moze da zivi 3 sezone. Nije nas trener naj placeniji u evropi .Zna se koliko ima platu Obradovic!!!
N

Nevolja bunkeraska

pre gotovo 2 godine

Puna podrska za upravu!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

JNA se raspada a Vučelić kaže da se ulagalo u održavanje stadiona. Simbol komunizma i Jugoslovenstva propada još od poslednjeg Titovog rođendana. Bunker je jedina prostorija koja je urađena na stadionu, koji je uzgred rečeno pod hipotekom kao i Zemunelo. PARTIZAN JE U VELIKIM PROBLEMIMA I PRED STEČAJEM. JA
D

Dachazvezda

pre gotovo 2 godine

Kakav sastav!!! Kakva priča!!! SVE ZNA I SVE MOŽE, samo pozadinu iz fotelje da ne miče!!!! Kakav metuzalem!!!!! Kakva čontara!!!

rty

pre gotovo 2 godine

Upropastio ga Vucela ipak je on zavrsio drzavni fakultet a ne stao na drugoj godini srednje limarske skole... Ono kad se osile neskolovani pa bi da drze slovo pametnijima od sebe. Ajde ti Ostoja objasni ovde kako KK ima veci budzet od FK i priblizan godisnji budzet KF Crvena Zvezda u sportu koji nije profitabilan bez ijednog privatnog sponzora. Aaa da Norderus placa samo ima onih koji znaju da je Nordeus prodat pre godinu i po dana i da je to sada deo Americke korporacije koja ne sponzorise nijedan klub u Evropi sem izgleda partizana kojem daju 10-15m godisnje bez da su logo na dres ili baner ili parket ili na sajt stavili... Zanimljivo poslovanje.
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Grešiš. Nordeus je prodat pa je onda Branko, poznat kao veliki grobar, poklonio deo tog novca KKP i pri tome nije tražio ni da bude u upravi niti da se pominje kao sponzor. Prilično neobično ali ljubav nema granice, dao čovek lovu Ostoji tek tako. To ti je njihova logika.
U

Ub Ub Ub

pre gotovo 2 godine

Pa isto kao kod vas,vama je je jedno 15 Godina glavnis Sponzor Drzava u Kosarci a zadnji 10 isto u Fudbalu, a i vi nenosite njihov Logo na Dresu nego Sponzora iz Rusije koja je opte drzava vama dovela .
m

milosstojkovic87@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Mi imamo marketing,pr? To prvi put cujem da imamo ... Zvezda u svom najgorem periodu je imala bolji marketing. Ceo sportski svet se odrzava na osnovu marketinga, a ja kao Partizanovac ni ne primecujem da ga imamo poslednjih 20g.
G

Gost5555

pre gotovo 2 godine

Kada ce ovaj u penziju?! 😂😂😂
G

Gosts

pre gotovo 2 godine

Kad rikne
N

Novko Lukic

pre gotovo 2 godine

Covece imas 85g ajde idi uzivaj u zivotu, odmaraj, pecaj, putuj po Svetu i povedi Vazuru
D

Dusseldorf024.

pre gotovo 2 godine

TAKO JE VUCELA,AKO SI MU REKAO PRAVO U LICE,PUNA PODRSKA ZA TEBE I UPRAVU!
M

Miki jug

pre gotovo 2 godine

pare gde su paree!!
r

reyales

pre gotovo 2 godine

tolko je glupo saopstenje da nemam reci. Ocekivao sam da ce pokusati da pokopa ostoju, ali oceigledno je toliko sjebao partizan da bukvalno ne moze da nadje nijedan razuman i pravi argument. Takodje sam ocekivao da mu je neko pomogao da sastavi, ali je ovo na toliko niskom nivou da je mogo i sam da sastavi, a sto je najjace verovatno mu je neko pomogao :D Pisao sam vec, ali evo ope, tako nerezonski i nepromisljen(treba imati cime, jelte) izobor trenera govori o tome kolko je on intelektulano ogranice covek i ne znam sta ovolike godine trazi u partizanu. Nisam tolko pratio ostoju, ali mi deluje kao inteligentan covek sa gospodskim manirima i mislim da bi on mozda bio odlicna opcija za predsednika fk partizana, ali samo je jedno bitno, da proterate ovog nepismenog coveka. Za rast lige nam je partizan mnogo bitan, ne mozemo samo mi
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Realno ga je uništio ,ako razumeš to što pročitaš.Ne mora da se giče i psuje da bi nekog spustio gde mu je mesto.

rty

pre gotovo 2 godine

Au znaci Vucela nepismen a Ostoja gospodin. Vucela zavrsio Pravni u BG, gosn. Ostoja osnovnu skolu i na radnickom dao razliku za srednj (ponavljao jedan razred).
V

VUČELA GOTOV SI

pre gotovo 2 godine

Odložili ste Napredak, ali blizu je četvrtak!! Skupljaj stvari iz kancelarije.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Овај ладно не размишља да оде из Фк Партизана.Јбм ти живот!
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Mars nesposobnjakovicu,daj ostavku
V

Verni navijac

pre gotovo 2 godine

Zaista ne ostavljam komentare ali ovde ne mogu da se suzdrzim. Postovani Gospodine "Predsednice", kako imate obraza, najpre pricate o proslogodisnjem uspehu, da, svaka cas Aleksandru Stanojevicu, covek je iz tima "povratnika", uz svo uvazavanje i doprinose koje su ostavli u proslosti, nemaju kvalitet za partizan, i to su zapravo istroseni igraci koji nisu uspeli da naprave karijere u inostranstvu ili jednostavno su ih povrede "unistile". Stanojevic je bukvalno cedio suvu drenovinu iz ovih momaka i izvlacio maksimum, sto govori iskljucivo o njegovom trenerskom umecu. A vi umesto da ste ga podrzali, on se sam borio sa medijima i javnoscu kao Don Kihot sa vetrenjacama. Finansijski ste unistili partizan, dug se multiplicirao, a ne zelim da ulazim koliko je ko profitirao i gde u otisli novci od silnih milionskih transfera. Dalje ponosite se skolom partizana, slazem se da su u proslosti dolazili sjajni momci, ali da i tu ne funkcionisu stvari, vidi se iz toga da nemate kvalitetnog bonus igraca. Sve u svemu gospodine "Predsednice", mislim da je vreme da spakujete kofere i da pustite kompetentnije ljude, da vode klub i da vrate Partizan gde mu je i mesto. Ziveo Partizan
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

koliki god da je ostoja hohstapler, kao i većina funkcionera u našem sportu, vučelić je 300 puta gori. Zlo na nivou čović nebojše, a verovatno i veće
d

dr.Nebojsa...

pre gotovo 2 godine

....vam ugasio fuzionisanu igokeu za sva vremena,tako da te razumem sto imas komplekse od njega!
A

Ali to i nije tako teško

pre gotovo 2 godine

Realno Vucelic je uništio Ostoju i za dve klase je pametniji od njega
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

JSD ,da li smo mi normalni ??? Sto nije JSD Maribor,Hajduk,Vardar,Sutjeska ????
@

@s

pre gotovo 2 godine

Eto zato sto ti nisi Saša nego Sača...
Z

Zabrinut

pre gotovo 2 godine

I Velji smo placali stek,cuvali mu oruzje,pomagali da siluje it'd its pa ko sme nesto da nam zameri.
M

Maslak

pre gotovo 2 godine

Zao mi je sto ste moji, a ne nekog mog neprijatelja. . .
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Pa cinjenica i jeste da je kkp ulozio visw novca za 2 godine (prosla i ova) nego fk partizan za 22 godine …tuzno ali istinito,da partizan ulaze u kosarku koja nije profitabilna a ne u fudbal…
P

Piber

pre gotovo 2 godine

Ono kad napišeš sastav iz srpskog u nadi da će profesor da se smori posle par strana i da ti dvojku.
N

Ne brini mama

pre gotovo 2 godine

Ne brini Vucela dace i vama Vucko para kada zavrsite sedmi na tabeli....
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako je bre Vučelaaa, rat bree, nemojte biti pastorcad jugoslovenskog sportskog drustva😂😂😂
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Čovek je ostao u 1922.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

borba petlova
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Ljiga i podguzna muva Tompus!
F

Fejnord 8.komada

pre gotovo 2 godine

U pazaru dobili ste qaru....
D

Djole 960

pre gotovo 2 godine

Da mi te je samo negde dresti ispusena mustiklo mire markovic,pojeo bi ovo baljezganje,do zadnjeg slova.Ne znas da pises saopstenja kad zvezda dobije 50 miliona evra vise od Partizana tu si manji od makovog zrna i lizes du*e velikom vodji. Al necete jos dugo ni ti i vazura,a ni on.
О

Овај

pre gotovo 2 godine

Вам у преводу рекао, да не иде из клуба... Аух
G

Gost6777

pre gotovo 2 godine

Udario Vucela na drzavni projekat vlade Srbije
M

MAX 03

pre gotovo 2 godine

Sramota koja vodiš klub gubi se da te ne vidimo više i pobedi Vazuru sa tobom.Za razliku od tebe Ostoja je okupio sve bivše Partizanovce u klub a kod vas više ni gubavi neće da uđu. I na kraju skupi onu stvar pa tako odgovori dr.Terziću i ostalima koji vas prozivaju čim je gusto a vi ko miševi ćutite.MARŠ IZ PATRIZANA!!!
k

kokos

pre gotovo 2 godine

Ovakav međupartizanski sukob nije viđen od Rankovića...
G

Gost cčsč

pre gotovo 2 godine

Napolje iz svetinje matora drtino!
@

@gost

pre gotovo 2 godine

Samozvane svetinje...
G

Gostgge

pre gotovo 2 godine

Vučela odlazi više, spremaju se jaja opet! Bolje beži!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Fk je plaacao sve troskove odrzavanja a platio VELIKO NISTA.
L

Lakinjo

pre gotovo 2 godine

Ne zanima nas saopštenje, ti i Vazura napolje. Odmah!
Z

ZabrinutiDJ

pre gotovo 2 godine

Vestina pisanja jos jednom potvdjena. Ali dzaba prica, predsednice. Cinjenice koje pominjete mozda imaju efekta ako se izvade iz konteksta. Ali u sustini, ako cemo posteno, ne znace nista. Jer, FKP je fakat postao nepodnosljivo unazadjen. U svakom pogledu. I nije to zato jer "Ostoja dovodi puno stranaca". Nije Ostoja trosio pare fudbalskog kluba, pa je ova "odbrana" prilicno nepostena. Dakle, ajde prvo, predesednice, da vidimo na sta nam lici taj stadion, kakve su prodavnice u kojima se prodaje FKP oprema, ko i kako nam radi marketing, itd, itd. Pa onda moze i ono sto nije vasa, predsednice, nadleznost: kako igra FK, ko igra za FK, na sta to sve lici na terenu...Pusti ti, predsednice, Ostoju i njegovu uspesnost i neuspesnost. Gledaj ti FKP, pogledaj ga kako navijac, kao neko ko je to gledao godinama, video razne stvari. Pa onako, posteno, sam sebi kazi je li ovo ovako OK. Ako jeste, onda nista.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Sta se zalis na stadion kada ste u bunkeru imali teretanu,krevete,televizore,plej stejsn,malo belog da se povuce sve u svemu bunker je lucuo na presednicki apartman.
K

Ko-kosarka

pre gotovo 2 godine

Najzad neko sa zaista dobrim komentarom, mislim na komentar "zabrinuti DJ" - bravo majstore podrzavam svako slovo !!!
V

Vlada 82

pre gotovo 2 godine

Mozes ti Vucela da pises sta god hoces,papir sve trpi, ali ako ti i Vazura ne odete pod hitno, vec narednih dana, plasim se da ovu sezonu zavrsavamo na 4-5 mestu sa 30 bodova manje od zna se koga.... UPRAVA NAPOLJE
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Ooooo Ostoja šta ti reče ooooo, pa nećeš valjda ove uvrede da trpiš oooooo, tuča,tuča,tuča,tuča,tuča
s

shommy

pre gotovo 2 godine

I treba da nas trpa ova nakaza za bolje i nismo. Kakvo rukovodstvo, takvi navijači tuga jad i čemer. Igrače i struku izuzimam, jer sigurno rade najbolje što mogu i znaju.
K

Konju

pre gotovo 2 godine

Mars iz Partizana, nisi ti na toj poziciji da filozofiras, vec da klub koji vodis postize rezultate, dovodi pojacanja, IMA TIM U 5. KOLU LIGE. Da marketing LICI NA NESTO, NE DA NEPISMENA BILJANA PRAVI PRAVOPISNE GRESKE STO MALI OSNOVCI NE RADI. Malo manje bordela i lopovluka, bolje organizacije treba. Vi ste pokazali da ne znate, ajde sledeci. Ti si nasao ovde da se prozivas i da odgovaras, a sto te tribina tera vec 4+ godine, na to cutis kao k.. MARS IZ KLUBA STOKO
N

No

pre gotovo 2 godine

Kazes 18 sekcija ima prostorije na stadionu? Ima jos jedna,Veljina.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

E vidis, za tu sekciju kao nije znao! Nije upucen!
.

.....

pre gotovo 2 godine

Crno bela familija!
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Je*em vam familiju, od prvog do poslednjeg kolena! Mrs iz Partizana!
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Bozeee koja ljigaaaa! Pa jeste sacuvali plus 5?? Sraaaam te bilo! Da obraza imas vec bi bio bivsi! A ti joos nekome odgovaras! Odgovori navijacimaaa
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Из коментара би се рекло да подржаваш СНС Остоја КК...
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

@konstrakta! A na osnovu cega si ti to zakljucio!! Da branim ovu ……..:!! A Ostoju nisam sponenuo!! E sad jesaam jer ce on biti vasa nocna moraaaa!!
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

"FK Partizan je snosio sve troškove održavanja objekata: struje, vode, grejanje, kao i svih komunalija…" HAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhHAhahahahahahahahahhahahahahahahahahahh
b

baba kurana

pre gotovo 2 godine

Ne nego je baba kurana trebala da placa, posto je jednom prosla pored stadiona!?
k

kondor gost

pre gotovo 2 godine

Tanasije , ja se javljam iz Gornje tumlave i mogu ti poruciti da si ti polupismen i da za tebe vazi ona narodna . Budi covek ili zvezdas . Uzivaj tanasije i sedni mi na kuk .