Miloš Degenek (©Starsport)
Miloš Degenek (©Starsport)

Miloš Degenek oprostio dugove i napustio Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 07:12

Sada s čistim papirima traži novi klub, piše Sportski žurnal...

Možda nije bio najbolji štoper koje je Crvena zvezda imala, ali je svoj posao obavljao bez pardona i navijači će ga uvek pamtiti kao jednog od stubova ekipe koja je klub vratila na veliku evropsku scenu. Međutim, došao je trenutak da se Miloš Degenek i drugi put rastane sa crveno-belima.

Sportski žurnal navodi da je dogovor o raskidu saradnje već postignut. Degenek će oprostiti određena dugovanja koja je klub imao prema njemu, zauzvrat će dobiti čiste papire da kao slobodan igrač pronađe drugi klub.

Izabrane vesti

Kod Dejana Stankovića je svakako izgubio status nedodirljivog u startnih 11, pa smo ove jeseni uz Aleksandra Dragovića mnogo češće gledali Strahinju Erakovića. Nakon crvenog kartona u duelu sa Midtjilandom u Beogradu početkom novembra Degenek je odigrao samo 13 minuta u Ligi Evrope, 32 u remiju sa Radnikom u prvenstvu i 34 protiv Inđije u kupu.

U takvim okolnostima rastanak je za sve bio najbolja opcija. Ostaje samo da se vidi da li će Zvezda potražiti novog štopera, jer pored Dragovića i Erakovića već ima tu i Radovana Pankova, a plan je da se šansa pruži i 18-godišnjem Andreju Đuriću.

Degenek odlazi, pamtiće se u prvenstveno ona epska rola u Salcburgu, takođe i gol protiv Jang Bojsa, godinu kasnije, pamtiće se da se nikad nije štedeo. Pa iako je bilo i povremenih grešaka 27-godišnji fudbaler je bez svake sumnje bio jedan od najvećih pogodaka crveno-belih u poslednjoj deceniji. Videćemo gde će dalje, pominje se austrijski LASK, Degeneku je bitno da igra kako ne bi izgubio mesto u reprezentaciji Australije uoči Mundijala u Kataru...



tagovi

Miloš DegenekFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara