Komentari na vest

Miloš Degenek oprostio dugove i napustio Crvenu zvezdu

1

123321123321

pre preko 2 godine

Kao ovako cujes neko oprostio, manje cemo platiti, treba kao da se radujes, ali cemu? Da onaj zlotvor misli da tako poslovanje moze, da vara ljude i otima im plate. Pritom, misli da se to nece procuti po Evropi pa da vidim ko ce da dodje od igraca u skorijoj buducnosti. Gilipteri iz uprave mar s napolje!!!
D

Džimi Džimi

pre preko 2 godine

Kada pročitam "oprostio dug", ccc, blam. Čovek je platio da ga puste iz kluba. To je to poslovanje,gangstersko. Ne znam da li je u Evropi praksa ovakva politika poslovanja?
D

Dex23

pre preko 2 godine

Ova Zvezda bila nekad veliki klub. Nema plata,nema igraca, nema navijaca..klub propao nacisto. Ali zato Terzinjo i lazni mister napreduju. Na Rajku je svijetlo ugaseno davno. Putuj Evropo
N

NAPOLJE

pre preko 2 godine

Kakvo sramno vođenje kluba.
l

lice sa poternice

pre preko 2 godine

Degenek je pokazao kako doktor magija radi , maestro za paljenje mase ,prodaju magle i stvarnu situaciju u klubu . Pitanje je samo koliko je dosadan istovario ? Miloš je trebao da oprosti dug i izjavio vidimo se u nekim SRETNIJIM vremenima !! Pitam se sta li to znaci i kakva su sadasnja vremena ? Doktorov privatan klub više nego očigledno
H

Hannibal

pre preko 2 godine

Degeneka NIKAD ne bih prodao, a narocito ne sad, u sred sezone. Zvezda se olako odriče izvanrednih i pre svega lojalnih i požrtvovanih fudbalera, a to je po meni maloumno. Zvezda nema drugog štopera, oni koji nameću Erakovića ili ništa ne znaju o fudbalu, ili ih je lako izmanipulisati plaćenim PR tekstovima koji za svrhu imaju skoru prodaju mladog i nedarovitog štopera. Kao što prošlog leta nije trebalo pustiti Milunovića i Falćinelija, kao što polusezonu ranije nije trebalo puštati Boaćija, tako ni sada ne treba prodavati jednog od stubova tima! Degenek je igrač sa autoritetom, čovek čija se reč čuje i u svlacionici i ovoj i ovakvoj Zvezdi je preko potreban! Sa Erakovićem i Pankovim u rotaciji smo izuzetno ranjivi pozadi i jedan majstor poput Dragovića neće biti dovoljan. Ako ipak ode, svako dobro mu želim i svakako će ostati zabeležen kao istaknuti fudbaler našeg tima!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Prijatelju pogledaj komentare. Pogledaj broj minusa za bilo koga ko kritikuje Gospodara Terzića i njegove UDBAške poslodavce. Degenek je njih odbio i on jednostavno mora u Gulag da ostali kulaci ne pomisle da smeju da drmaju.
S

SadikUmar

pre preko 2 godine

Hvala za sve legendo!
d

dr madjija

pre preko 2 godine

oprostio dugove ?? pitace te se gde su one pare kad doktor digne brod . Pazi ne sidro, vec brod
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Puno srece u karijeri da te zdravlje sluzi i povrede zaobidju. Hvala na dvemu ljudino. A ove sto ostaju rasterati motkom. Osim Dragovica ni spomena vredno posebno Cupa koji nije kapacitrt za CZ... pojacati odbranu mafijo...
A

Aleksa Simikic

pre preko 2 godine

Ljudi,Degenek je morao biti pusten,ne bi li Nole zaigrao na Australiji !!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Miloše, odličan si igrač, još si veći čovek, primer kakav treba da bude igrač Zvezde na terenu i naročito van terena. Hvala Ti za svaki trenutak koji si proveo u Zvezdi, OSTAĆEŠ U SRCU SVAKOG PRAVOG ZVEZDAŠA, ŽELIM TI SVAKU SREĆU U BUDUĆEM ŽIVOTU, I DA U SVOM NOVOM KLUBU JOŠ JEDNOM POKAŽEŠ KO SI I ŠTA SI. 💖💗💓💞💕💟❣️❤️💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💪💪💪💪💪💪💪💪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🎖️🏅🥇🏅🥇🏅🥇🎁🎁🎁🎁🎁
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Lopuze su tako skartirali Pesica Silju, odrekli se lagano Milunovica - Djeda i sad Deganeka u 27 godina bukvalno teraju...Erakovic, Pankov su smesna buducnost. Sramote jedne sta radite sa klubom? TERAS STOPERE IZ ZVEZDE, A O BEKOVIMA NE RAZMISLJAS MOJ TERZICU...Borijan jos da ode bice haosa...
M

Mop

pre preko 2 godine

Baš tako. I u Partizanu ista priča. Funkcioneri cepaju nekretnine i vozne parkove a nemaju da isplate plate fudbalerima i trenerima, koji su realno najzaslužniji za novac koji se slivao u klubove. Terziću najveći klub u životu za koji je igrao OFK Beograd a Vazura ne znam ni čime se uopšte i bavio pre Partizana. Ilievu je takodje Partizan najveći u životu. Puše tompuse, nose odela od par hiljada eura a za plate zaposlenih ko te pita. Bruka. Zakon o sportu pod hitno, ali obzirom da to više niko i ne pominje, teško. Standardne populističke izjave političare dok ne zasednu u fotelje.
е

е да

pre preko 2 godine

па тај Шиља сад игра где??? исто где и Ђед....ајд' оставите се више тих прича....ништа није Звезда изгубила тиме што он одлази....Ераковић није ништа лошији од њега, чак је, за нијансу, и бољи.....
M

Mop

pre preko 2 godine

Šilja je najbolji strelac turske lige ako nisi znao. To je liga koja ipak mnogo jača od naše a igra u osrednjem klubu. Kad već komentarišeš sport na sportskom portalu vidi malo. Piše sve to na netu. Kapiram da te boli uvo ali nije u redu praviti se pametan oko nečeg što nije uopšte poenta tvoje priče.
g

gosost

pre preko 2 godine

Imas Milunov intervju na mozzartu od pre par dana gde je rekao da je sam hteo da ide i sve detaljno obijasnio inace ima 750 000 plus bonusi u Turskoj.
p

pele44

pre preko 2 godine

I ja bi oprostio da me Ultrakop ljubi i grli, sa pričom, u krizi smo, nema se para. Znači veća su dugovanja,nego što bi bilo obeštećenje.
B

Bravo Doktore

pre preko 2 godine

A smeta vam ovakva Zvezda. Više bi voleli da se vrati nemaština, kada nije bilo para. Podrška za Gospodina Dr. Terzića. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću, vodite nas u uspehe, za bolje sutra, za bolju budućnost. U INAT DUŠMANIMA.
V

Vosagg

pre preko 2 godine

Zasto onda oprasta DUG Gde su te pare
S

Sendvič parizer

pre preko 2 godine

Kaže Bot pre Terzića nije bilo para, a sada ih ima??? Kaže Bot Terzić je vratio dugove??? A mi 108 miliona u dugu, možda i više. Kaže Bot Terzić dovodi vrhunske igrače??? Mrzi me da ih sada nabrajam i pišem njihova imena, trebalo bi mi pola sata. Tvoj tekst više liči na govor na nekom stranačkom mitingu, nego na sportski komentar. Ali to za tebe nije ništa novo, svi ovde na vestima znaju da si Bot, jer pišeš non stop slične tekstove, a po onome U INAT DUŠMANIMA, si na daleko poznat. Više ti neće pomoći ni Botovski program koji ti omogućava da do bezsvesti lupaš minuse i sam sebi pluseve. PROVALJEN SI ODAVNO SENDVIČARU.
n

nema ko drugi

pre preko 2 godine

Mito ti li si ??
K

Ksoma_95

pre preko 2 godine

Ovo je čista muljaza, Degeneku se ne duguje... Raskida se ugovor, Zvezda ostaje bez obestecenja. Al zato Terza na privatni račun zbog toga dobija odličnu sumu novca.. A i Degeneku super u boljoj je poziciji da dobije bolje uslove.. Ovo je ustaljeni recept Dr. Terze.
G

Gde su bre pare novci

pre preko 2 godine

Bilo bi pravo čudo da neko ode tako što će biti prodat. Koliko muljačine, koliko kombinacija, trguje se kao na pijaci. I svima bude dobro osim Zvezdinoj kasi. Doktor se upetljao u svojim kombinacijama.
p

pa se vi lazite i dalje

pre preko 2 godine

VIDIMO SE U NEKIM LEPSIM VREMENIMA !!!! mislim da je svaki dalji komentar suvisan
D

DajtePare

pre preko 2 godine

Dajte coveku pare krvavo zaradjene.
S

Srđan92

pre preko 2 godine

Veliki Degenek Knindža!
D

Djosa

pre preko 2 godine

Zasto terate najbolje uzas
T

Tomić.

pre preko 2 godine

Sramota, samo još fali da pavkova oteraju
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Stankovic vredno radi na tome da sve vise Zvezdasa omrzne Zvezdu. Tuzno, ali po prvi put, ne zanima me sta ce Zvezda uraditi na prolece u Evropi i da li ce biti sampion. Ko zna, mozda je to i dobro, necu se vise nervirati.
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Žao mi je Knindze Degeneka, ništa on nije kriv i uvjek je davao svoj maksimum za tim. Ovo koji su sklapali ugovor su trebali dobro da procjene koliko novca daju za platu i to ne samo njemu već svima. Ista situacija se ponavlja sa mnogim igračima u poslednjih nekoliko godina. I još se medijski i preko portala plasiraju info kako su ti fudbaleri loši ljudi, ne žele da misle na Zvezdu itd., što naravno, nema veze sa istinom jer su isti ti fudbaleri svojim igrama i odbranama omogućili uspjehe u ranijem periodu. Degeneku želim sreću u daljoj karijeri i poruka mu je da ne brine jer pravi zvezdasi znaju da je uvjek davao maksimum.
N

Nebo

pre preko 2 godine

Još jedan u nizu, ovo je samo znak koliko Zvezdi cveta na finansijskom planu!!!
p

pitaj ultra kop

pre preko 2 godine

nije istina , plate su redovne
L

Lalo

pre preko 2 godine

Ovi odlasci su najbolji dokaz da je finansijska situacija u klubu, blago receno katastrofalna. Setimo se da je i Boaci oprostio dug, a da Van La Para tereti klub zbog dugovanja, sada i Degenek oprasta dug Zvezdi. Uveren sam da Borjan trazi raskid ugovora i nudi oprastanje dugova. Ako Zvezda izgubi titulu, i ako zreb za LK ne bude povoljan (ne treba podsecati da i kao povlascen mozes da izvuces ekipu iz liga petice), crni dani su na vidiku.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Degenek oprostio dugove??? A šta je Madjioničar rekao u ono poslednjem velikom intervjuu na Areni. Da se nikome od igrača ne duguju pare. Do juče je bila informacije da se Zvezda dogovorila za obeštećenje, a sada ide džabe. Ja tebi ovo, ti meni ono. Ovo je strašno koliko se mućka, koliko se kombinuje sa ugovorima. Umesto da Zvezda zaradi na njemu, on ide džabe jer mu se duguju pare. Svima se duguju pare, Dioni nije hteo da trenira mesec dana zbog dugovanja. Jel ovako treba da izgleda poslovanje kluba koji je igrao dve LŠ i tri proleća u LE. Pričaš neke bajke o novom stadionu, o trening kampu u Surčinu, a ne znaš gde si šupalj. Dokle će te da gurate klub u sve veće dugove. Svi znaju, osim plaćenih Botova, da se odavno u Zvezdinim klupskom poslovanju ne radi kako treba, da tu odavno dosta toga ne valja. Sada će onaj Bot U INAT DUŠMANIMA da mi nalupa 200 minusa, i da mi krade Nik, i da sa mojim Nikom diže Madjioničara u nebesa. Zbog čega, jer sam rekao istinu. Zvezda Zvezdašima.
S

Sramotas

pre preko 2 godine

Uvek dužni
D

Dil

pre preko 2 godine

Opet se oprastaju dugovi? Evo sad ste lanuli u jednoj recenici da zvezda ne placa redovno igrace, isti djavo je i sa partizanom. Eto, to je nasa realnost.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

-Miloše hvala za sve -Terzić, Mrkela, Mijajilović, NAPOLJE IZ ZVEZDE - Zvezda neće biti prvak ove godine, TITULA JE VEĆ PRODATA I PREDATA. - Zvezda neće ustati posle tog nokauta narednih 5 godina.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Tako je! Živelo vreme Vladana Lukića, dresova bez reklama, dostave šampona direktno u auto, silnih osvojenih titula, zimovanja u evropi i ostalih uspeha viteza od Sopota!!!
j

james23

pre preko 2 godine

Kad cete da naucite vise da su Vladan Lukic i den tana najmanje krivi za tadasnju situaciju,oni su nasledili sva moguca dugovanja,a zvezda u tom trenutku nije imala pomoc drzave,jer se zna ko je bio na vlasti,stvarno mislis da bi terzic mogao sve ovo da postigne 2008,2009 pa bio bi jos gori od Vladana Lukica i den tane,jer oni za njega prvo znaju koliko toliko za postenje i cast!!!
@

@Nenad1246

pre preko 2 godine

Živelo vreme OFKe. Kada budeš gledao derbi treće lige CZ - OFK, onda ćeš da moliš Boga da se vrati Lukićevo vreme.
1

1/1

pre preko 2 godine

Toliko nepravde prema nasim igracima. Vratice nam se to kad- tad
D

Djosa

pre preko 2 godine

Steta
H

Hvala za Sve

pre preko 2 godine

HVALA MU ZA SVE,ALI DOSTIGAO JE MAKSIMUM U FKCZ,VISE I BOLJE NE MOZE DA PRUZI I ZATO JE RED DA GA PUSTIMO!

Mr 007

pre preko 2 godine

Velika sramota!!! 😡Najbolji stoper posle Dragovica u zadnjih 10+ godina je oteran za dzabe,da bi igrali Panjkov i Erakovic. Svaka cast Degeneku i sve najbolje.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Suva istina... Kao letos kad su legli na njega... Panjkov i ekipa mogu da greše koliko god njima se uvek prašta,čak se ni ne razvlače,jbg šta ćeš,fudbal je to...nema veze što nas izbacuju svojim glupostima u 16-tini LE,nema veze što njihove gluposti traju,ne prestaju,od LL lige do evropskih utakmica... Miloš nas nije izbacio ni iz jednog takmičenja za razliku od klase igrača Pankova,Gobeljića... Udrite,tako smo i Žuleta oterali da bi igrali Bogom dani Gobelja i Gajić gde njih dvojica zajedno nisu ni jedna Žuletova noga kakav god on bio nekompletan... Sad udrite Degeneka,Borjana...jeste iske njajte se ovde kako je Borjan u padu forme,kako ovo,kako ono,nemojte biti iskreni i reći jbt da ga nije ne bi bili ni 3. u grupi,u poslednje 4 utakmice je skino preko 10 zicera...jadan klub sa takvim navijačima,zato i smrdi toliko k'o što nikad nije ! E moj Dejane,pardon,mister...posle svega što sam mislio o tebi dok si igrao bolje da ne iskažem sad svoje mišljenje o tebi... Ko stoji iza svega nisam siguran,mislim da će mo uskoro saznati,a sve mi više miriše da su samo marionete predstavnici kluba,prvi Terza koga toliko pljujemo po komentarima... Nije Vladan Milojević,gospodin čovek,zalud otišao u sred' i na vrhu slave,nije Miloš Milojević(igra i sastavi dok je on bio tu i igra i sastavi od kad je otišao) džabe otišao...
h

humskapfc...

pre preko 2 godine

Dugove? Klub koji je igra 2 LS, 3 lige evrope ima dugove prema igracima.. Pa sta ce biti, ako ne osvoje titulu, kako ce da namire budzet od 30m..
F

FloRijan

pre preko 2 godine

Kad vi 'namirite' vasih 60.mil koje dugujete a koje je javno objavio i obelodanio vas bivsi predsednik Djuric tek onda mozete nesto da pricate o tudjim dugovima koji su duplo manji nego sto je vas!
@

@florijan

pre preko 2 godine

A kako vi namirite 108 miliona evra duga, Koroman je lepo pricao, samo niko nije smeo od ovih vasih portala da prenese taj intervju, ee moji zvezdasi..
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Битно је да остају Гајиќ, Гобеља, Фалко, Панков и киксара Ераковиќ и цепаница Лазетиќ!
p

podesen

pre preko 2 godine

Kad ih sve prodamo ima da dobijemo plafon 350 000 evradi
4

44444

pre preko 2 godine

Reprezentativac Australije, samo 27 godina sto za stopera znaci jos makar 5 lepih godina igranja na visokom nivou. Ostavio srce i dusu na svakom mecu, titule, liga sampiona i liga evrope i sad odlazi za dzabe tj ustedeli su sto mu nisu neke plate i bonuse isplatili, umesto da se realno proda za 3,4 miliona. Ali nije ovo prvi niti poslednji put da uprava mulja tako da srecno ti bilo Milose i bices sjajan gde god odes da igras
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Hvala puno Degeneku na svemu. Jeste da je bilo kikseva tu i tamo, ali je mnogo vise bilo dobrog sto je pruzio. Ono sto mi se svidelo kod njega je srcanost, bio je igrac ratnik, koji pokrece ekipu. Takav je i Krsticic, ali nazalost njega su i godine stigle i vise to nije igrac kakav je bio. S druge strane, posle izvesnog vremena treba malo promeniti ekipu, pre svega smanjiti broj igraca, jer ih je previse. Erakovic je sve bolji i nadam se da ce tako i nastaviti, ima sve preduslove za to. Mene ne brine pozicija stopera, na kraju krajeva tu je i Sanogo koji to ume da odigra. Treba videti da li ce Zvezda naci adekvatne bekove, koji su dobri i u napadu i u odbrani.
D

Deda11

pre preko 2 godine

Druze pogresi i Tijago Silva pa nikom nista, al ajde srpski mentalitet.
A

Alek89

pre preko 2 godine

Xaxaxaxa a juce kao vest CZ se dogovorila sa LASK-om, obestecenje 800000€, samo da se Degenek dogovori oko plate, nude mu duplo manje nego sto je imao u CZ pa jos zateze oko potpisa
G

Gostw

pre preko 2 godine

Šta rade ovi iz Zvezde i Partizana,to je jadno... Samo da ne plate nikom ništa. Oni bi da im igraju za džabe,ne bi im ja cent oprostio. Ako niste sposobni da vodite klubove,idite da čuvate ovce,a i to ne bi znali
G

Gost 357

pre preko 2 godine

Ova vest nije toliko iznenađujuća. Nije ni to da je oprostio dugove. Ali, vole bih da se fudbaler i rukovodstvo kluba javno izjasne na zajedničkoj konferenciji za štampu o kojim i kolikim se dugovanjima radi. Kada predsednik kluba govori o jednom od najuspešnijih perioda, postavlja se pitanje o dugovanju. Ne samo prema Degeneku, već prema svim igračima, članovima stručnog štaba i ostalim zaposlenima u FKCZ, kao i bankama ili drugim investicionim, menadzerskim ili drugim fondovima. Dajte na videlo sve, to nije vaš klub.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

За аустралијске медије је наводно Милош дао изјаву, ради се о цифри од 270 000 евра. Тоје одприлике 50% његове годишње плате уз бонусе и премије
g

gost1970

pre preko 2 godine

Zvezdin dug je 108 miliona evra
H

Hvala Milose

pre preko 2 godine

Pitate se što nam je poseta na utakmicama ovakva? Igramo evropu 4 god, bitne i vazne utakmice. Imamo atraktivne igrače (Kataji, Ivanic, Dragovic....) ali vide ljudi, riba smrdi od glave, zalosno je sta se sve desava i sta se sve krije. Sve najbolje Milose!
n

ne lupetaj...

pre preko 2 godine

narod nece da dodje ni reprezentaciju da gleda ni u FK ni u KK,nije tu uprava i Terzic kriv,vec narod koji obraza nema u opste,vazniji mi parovi i zadruga od dolaska na stadion!
N

Nema sta....

pre preko 2 godine

Sta kazete imamo pored Dragovica Erakovica i Pankova pa nam ne treba stoper??? Ovo je neka sprdacina....
S

Sedorf10

pre preko 2 godine

Degenek je igrac koji je igrao sa posebnim zarom za Zvezdu. Bio je jako borben, pozrtvovan.
M

Miliboj

pre preko 2 godine

Pa kako oprostio dugove a madjija kaze da se nikome nista ne duguje,plate premije sve skockano.Ko je ovde lud??

MILAN1989

pre preko 2 godine

Samo čekam sličnu vest za Dragovića...
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Kako je igrao zadnjih 1.5 dana on je nama duzan.
G

Gost8444

pre preko 2 godine

@Nenad SRAM TE BILO!!!
e

ejjj

pre preko 2 godine

ima li pilota u avionu? bas se pitam da li ce uopste doci novi stoper???
G

Gost777

pre preko 2 godine

Degenek nam je doneo dve lige sampiona I dve titule ne umem rečima da objasnim koliko smo cekali dugo na tako nesto...covek je bio u timu koji je zaustavio jedan Liverpul... nemam reci.
V

VAR

pre preko 2 godine

Doneo je i Ronaldo Realu, Azar Čelziju, pa ne vidim da ih vraćaju. Od stare slave se ne živi, realno nema kvalitet za ono čemu teži Zvezda i to je to. Nema sentimentalnosti.
g

gunners

pre preko 2 godine

Ovo su nasi najveci transferi, kada igrac oprosti dug i ode za dzabe. Tuga jedna velika. Sramota sta radi uprava. Ne znam samo kako neki igrac ne stisne petlju pa progovori o svemu. Borjan se kao pobunio, a cuti, nista da kaze. Kakvi ste to veliki zvezdasi kada cutite i pravite se da je sve ok, a klub nam ide u ponor.
B

Beli 88

pre preko 2 godine

Batice, građevinski preduzetnici sa severne tribine su garant opstanka uprave i vlasti. Nekad, kad su bili iskreni borci za očuvanje Zvezde, dolazilo je na Marakanu po 40000 ljudi a bili smo 10 bodova iz komšija. Prazne tribine sve govore - nije narod ni slep, ni gluv, ni glup, neće niko više da bude ovca.
s

serMudro

pre preko 2 godine

pa ti prvi ne bi stavljao glavu u torbu i govorio,tako da ne treba ti veliki IQ da to dohvatiš, 2 + 2 mogu biti samo 4... rekli bi jadni da sme iko
F

Fantom slobode

pre preko 2 godine

Sve će to onaj mediokritet Čupo Eraković pozlatiti, sad kad Čupo krene da igra kao Kanavaro ima da odjekuje u večnosti...
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Nesto je trulo vezano za Degeneka jos od pocetka sezone, covek je sklonjen i ako je drugi po kvalitetu kod nas na stoperskoj poziciji. Pa kada se utvrdilo da Pankov ne moze da iznese kvalifikacije onda je vracen Degenek, pa se nastavilo kao da se nista nije desilo, onda su sacekali tu gresku protiv Mitlijenda i sklonili ga ponovo. Da se razumemo Degenek je u prvom mandatu bio daleko bolji nego sad, ali i sad ovakav je za klasu bolji od Pankova.
H

Hata

pre preko 2 godine

Odbio je letos transfer u Singapur i to mu nije zaboravljeno....
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Šta kažete, plate su na vreme, ne duguje se igračima, brdo para ste zaradili u Evropi...e moji i vaši i naši, dok lopovi sede tu gde sede, ljudi bez moralne i bilo koje druge odgovornosti, neće biti bolje, nažalost.
t

tojefufbalkodnas

pre preko 2 godine

Klub ti duguje odredjenu svotu novca.Klub u tom momentu moli Boga da se neki klub javi za tebe koji moze da ti ponudi 3 x vise nego sto ti oni duguju.I onda te sateraju u cosak,da oprostis pare i odes u drugi klub da uzmes tamo pare ili ostajes da se natezes za pare koje ti se duguju.Primer,duguju ti 300 000 eura,a imas 1.400.000 eura od nekog kluba za 3 god.Pa ko nece da ode za te pare i da oprosti ovih 300 000 eura? Ja prvi to ne podrzavam i osudjujem jer iako sam Partizanovac,na prvom mestu sam covek i postenje mi je najbitnije,inace igram i ja fudbal znam kako to ide kad trazis SVOJE pare ljudi se odmah ljute i bune,pogotovo kod nas.E,tako funkcionise fudbal u Srbiji.Milose bori se,puna podrska za tebe! Vatra
x

xyz

pre preko 2 godine

Da li je moguce da drugog najboljeg stopera teramo iz kluba?? Nesto je ozbiljno trulo

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Mi oprastamo Gobeljicu sve dugove da moze i on da ide mirno
J

JT

pre preko 2 godine

Kralju :)
e

esex

pre preko 2 godine

Hvala mu na svemu,tako se bori za zvezdu..
С

Саббатх

pre preko 2 godine

Срам те било Терза (написао бих много горе ствари али ми неће објавити коментар). Продајеш нам причу тј лажеш себе како је Звезда стабилна, улази велики новац у клуб а сви добро знамо да се дебело дугује играчима новац. Време је да неко од играча проговори да најуримо ове хохштаплере из клуба! И лебдећег духа изнад Маракане! Дегенеку, брату Крајишнику, све најбоље у наставку каријере. Хвала ти на свему! Изгарао си за црвено-бели дрес!
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Hvala Milose za sve!!! Bio si uz Dragovica najbolji stoper kojeg smo imali u poslednje vreme. Srce i dusu si dao za nas klub. Svima je jasno da te je poremetilo i naravno smorilo neobjasnjeno stavljanje na klupu ( kao i pavkova) na pocetku sezone. Pa kada je zaskripelo dobar si bio i ti. SRECNO U NASTAVKU KARIJERE!
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Sjajna vest za početak novog dana!? Da su mufjuzi doveli Arboledu ako je u opšte bio u fokusu ovo bih mogao i da razumem ali ovako, napadaš 1/4 LE sa Erakovicem dajte ljudi budimo ozbiljni. Toliko o Terzićevim kamionima, avionima i drugim investicijama kad nosioci igre zbog dugova daje čiste papire. Uprava napolje!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Vijest mi pokvari jutro.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Hoce li ovi dugovi nekada biti refundirani penzionerima?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Moraćeš da popuniš formular i u suterenu na šalteru da predaš. Procedura je kratka.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Rece pre neki dan Terzic "Mi smo najuspesnija kompanija, mi prihodujemo od transfera, i uplacujemo porez drzavi" I onda ovakav dogadjaj demantuje sve. Ocaj igrac je vracen za 1.5 miliona dolara i evo pod kojim uslovima i kako ide. Evidentni gubitci se redjaju i ne cudi sto smo u buli a kriju se iza rezultata.
S

Svgsgga

pre preko 2 godine

Koliko igraca ce jos otici za dz? Kakvo je to vodjenje kluba? Ja ne znm kako mi uopste postojimo kada ama bas ni jedng igraca ne prodamo ni blizu za ono sto smo dali pri kupovini.

Miki

pre preko 2 godine

Šta je tačno, dok se klub ne oglasi, baš niko ne može da zna. U Srbiji danas kolaju razne vesti a sutra sve to ništra ne važi. Međutim, ukoliko klub zaključuje da je igrač nepotreban iz različitih razloga, onda je logično da se nađe rešenje. Svidelo se to pojedincima ili ne. Verujem da je priča sa Degenekom u CZ došla do kraja i da će on potražiti novi klub. Njegovo igranje ćemo pamtiti po lepim ali bezuspešnim trenutcima i u svakom slučaju želim mu puno uspeha u nastavku karijere.
ц

црно на бело

pre preko 2 godine

Легенда каже да још увек клиза...
G

Gromobran

pre preko 2 godine

Izgleda da smo u finansijskoj i organizacionoj buli totalnoj.Svi iz rukovodstva su ogromne patriote i nedodirljivi.Borjan,Degenek,Falko,Gajić,Rodić i još' nekolicina koliko vidim su na izlaznim vratima na ovaj ili onaj način.Jedino je Ben siguran i zacementiran,a u igračkim poznim godinama.Oko kluba se nešto opasno kuva.Igraš osminu finala za dva meseca i žao mi je što ne postoji više forum RSB-a.Bilo je koliko-toliko adekvatno mesto za kolektivni virtuelni jad i radost.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Taj forum je zatvoren po nalogu. Ljudi su poceli da kritikuju sa pravom i da iznose istinu. Komanda dosla zatvaraj forum

Norwegianviking

pre preko 2 godine

NIGDE U ZURNALU PISE DA JE DEGENEK NAPUSTIO ZVEZDU..
G

Gost456

pre preko 2 godine

dakle knjigovodstveno smo smanjili dug za 1 milion.Jer otprilike toliko je oprostio
J

Joba

pre preko 2 godine

Dobar igrac,los trener a tebi Milose hvala za sve puno srece u nastavku karijere!!!
m

moni

pre preko 2 godine

sretno legendo...
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Hvala Degeneku za sve što je uradio za Zvezdu u prethodnom periodu. Bio mi je omiljen igrač i prožao je sve što je mogao. Opet realno treba gledati, on ne bi imao mesta u startnoj postavi pored Dragovića i Erakovića. Miloš nije kalibar igrača za LŠ. Verovatno da je imao i veliku platu, a nije bilo zainteresovanih klubova za neki veći transfer. Odnosno, nije ni Degenek hteo da ide tamo gde su mogli da ga prodaju. Zato i ne treba od ovoga praviti neku veliku priču.
S

Sofronijevic

pre preko 2 godine

A Erakovic je inace bas kalibar...
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Eraković je mlad igrač, koji nije još uvek stekao neophodno iskustvo. Štoper sa manje od 50 nastupa(starter) u seniorskom fudbalu je neiskusan. Dečko ima brzinu i sasvim solidan pas. Ne plaši se kad ima loptu u nogama. Ima potenvijal i treba da bude standardan u postavi tokom proleća kako bi se nadogradio. Vreme će pokazati.
K

Kol

pre preko 2 godine

Kakav lopovluk majko draga cuj oprostio dugove i dobio papire uzas
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Jos jedna nasa sramota . Izgleda da smo finansijski zapeli tu negde oko dve hiljadite , ali se prica o milionima i kamionima.
M

Magnus

pre preko 2 godine

5 godina igranja u Evropi, "prodaje" i opet kasne plate.... Sramota
m

milittao

pre preko 2 godine

kakve dugove ovaj oprašta kada je Terza pre nepunih mesec dana izjavio da Zvezda uredno izmiruje svoje obaveze prema igračima?!
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Ti misliš na knjigovodstvene dugove, oni se rešavaju abrakadabra metodom. A ovo su realni dugovi, oni se ili oproste, ili im se plati (malo morgen) ili se ide na Sud pa naplati.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Srecno u nastavku karijere,i nek te pre svega zdravlje posluzi a za ostalo ces se snaci..Hvalla na Svemu
N

Neutron

pre preko 2 godine

Zato i nije igrao, da bi se slozio da oprosti neisplacene plate, a zauzvrat dobije papire, pa moze da trazi drugi klub i da mozda igra u Kataru...Nije jedini i desavace se i dalje u klubu, jer svima obecaju ugovore od po 600000 godisnje i onda ne mogu da isplate, jos Mrkela dovodi Risaria i slicne invalide...
G

Gost17

pre preko 2 godine

Busaju se o grudi delije i grobari, glume velike klubove, a već 20 godina žive od toga što im igrači opraštaju dugovanja... I sad ce ovde ovog dečka da hvale, dižu u nebesa... A da je tužio klub pljuvali bi ga i kleli... Kao da bi iko normalan radio za džabe u nekoj firmi... Zamisli dodje ti gazda i kaže... Ti ćeš bre ovde da ribas tepihe iz ljubavi, znaš kakvu istoriju ima moja firma :)
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Srecno. Ti si pravi zvezdasa i to znaju svi kojima je Zvezda u srcu i koji od Zvezde ne dobijaju nista. Za takve kao sto si ti nema mesta u "ovakvoj" Zvezdi.
l

lol12

pre preko 2 godine

Startni reprezentativac Australije i teras ga iz kluba.Koliko samo mi onda imamo kvalitetnih stopera blago nama
D

Dejan T

pre preko 2 godine

Kako god da je igrao, nekada sjajno nekada lose, nikada njegov profesionalizam i zvezdastvo nije bilo upitno. Hvala na svemu Delijo i puno srece i zdravlja u daljoj karijeri!
D

Dal

pre preko 2 godine

Je moguce i posle 6 god igranja kluba u e ropi, igrači odlaze oprastajuci dugove, to nema nigde

gemathegreat

pre preko 2 godine

Moguće je. Nadjen mu je angažman ali on nije bio zadovoljan i pošto sledi sporazumni raskid ugovora a to je čista trgovina ovo se istrgovalo na obostranu radost.
D

DjulaMeshter

pre preko 2 godine

Hvala Miloše vidimo se opet!
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Bio je jedan od boljih..Svaka mu cast i hvala..
D

DS KG

pre preko 2 godine

Srećno Majstore ,Nisi Zaslužio ovo

autopilotsoftware@gmail.com

pre preko 2 godine

Letos su hteli da ga uvale seicima, doticnom se zena poradjala i odbio , i mafiozi aha neces sada ces videti i posalju ga na tribine.Covek je Vidic za Pankova i Erakovica ali to nema veze, treba i njemu objasniti a i drugima kako da se ponasaju u slicnim situacijama. To objasnjavanje steti klubu, kao i vecinu stvari sto rade ali i samo po tom detalju se vidi krimogena struktura u Zvezdi
P

Postic

pre preko 2 godine

Treba da razumes da moramo í mladjima da otvorimo vrata, Dragovic je bitan tu í uz njega Erakovic je vec podigao igru na visi nivo ,tako da se ocekuje da sad jos jedan stepenik napravi í da na leto bude pravi,tu je í Pankov ,ubacice jos jednog mladjeg í dovesti mozda jos jednog starijeg stranca
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

U svakom slucaju hvala mu i ovaj put za sve. Uspjeha i srece u novoj sredini. Mada ja licno osjecam malo gorcine u ovom slucaju. Ne samo zbog odlaska.
k

kolja083

pre preko 2 godine

Još jednom je ovaj fantastični čovek zadužio klub,pokazao lojalnost i odlazi kao gospodin.Pa samo ona dva gola Salcburgu što je namestio pa je dovoljno da bude zapamćen zauvek.Borio se kao lav,uvek igrao bez oscilacija,nikad povređen,jednom već doneo klubu ozbiljan novac i šta više reći osim HVALA i srećno.
X

Xyz

pre preko 2 godine

Hvala za sve i srećno. Ali mi i dalje nije jasno sta se to dogodilo, pa su te oterali.
S

Steta

pre preko 2 godine

Jeste napravio jednu gresku, ali je igracina i po! Nismo trebali tako lako da se odreknemo njega, a Gobelja se vuce godinama.... Steta... Sve najbolje u daljoj karijeri!
G

Gost1909

pre preko 2 godine

Terzicu odlazi! Svi znamo ko je Degenek, hvala ti Milose za sve!!!
Д

Деда Злативоје

pre preko 2 godine

Срам вас било, момци који заслужију плату нису плаћени и иду за џабе из клуба!! како послујете тако ће и бити а послујете благо рећи ужасно!! Кад престану да играју разни Ришаири и Гобељићи и кад престану мутне радње можда нам и крене на боље. Лице са потернице отворено каже да не враћа дугове јер "инвестира" у нешто?? Зашто иду играчи уз опрост дугова, први бих вас ја тужио да би схватили да не можете тако!! Време је да дођу поштенији људи на чело клуба или још боље приватизација. Терза одлази
А

Анти-Неутралац

pre preko 2 godine

Хвала за све!
A

Apoel

pre preko 2 godine

Jadno da jadnije ne moze biti... Kad mi na ovakvom igracu koji je bio vecinom standardan ne mozemo uzeti ni mrtvi milion.... Katastrofa!
G

Gost1122

pre preko 2 godine

Hvala ti za sve i sve najbolje u karijeri. Bilo je i grešaka, niko nije savršen ali si puno dao klubu i nama navijačima. Dokaz da se za malo para tamo negde može naći sjajan igrač. Baš mi je bilo žao kad sam pročitao ove vesti pogotovo što ideš u najboljim godinama
X

Xhee

pre preko 2 godine

Milose, veliki si. Bices uvek veci igrac nego sto ce Deki biti trener.