Komentari na vest

Miloš Milojević: Neprijatno je što je Mladost promenila trenera

G

Gostoje Milojević

pre preko 1 godinu

Cokna, Vidikov igra za Vojvodinu ove sezone. Nije više član tvog današnjeg protivnika. Pobogu, treneru Zvezde......!?
h

hulkdelija

pre preko 1 godinu

Opet ga je Vosa dala na pozjamicu u GAT.
d

dragovic zadnji vezni

pre preko 1 godinu

Milose molim te odlazi
А

АМОС

pre preko 1 godinu

Ми смо ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ! Не могу да разумем и да прихватим да тренер на конференцији уочи утакмице помиње квалитет ФК Младост НС и опасне играче које имају, уз дужно поштовање!!! То је само још Сале Јанковић радио својевремено.
c

cilj mi

pre preko 1 godinu

Nije nikakav hejt ali stankovic je otisao zato sto je smak sveta bilo ispadanje u zadnjem kolu kvalifikacija za ls...a ovaj covek je uspeo da sa malmeom ispadne u prvom kolu kvalifikacija da je to uradio sa zvezdom padale bi glave..toliki je trenerski mag alooo pa malme je prosle godine igrao ligu sampiona izbacio u kvalama rendzers jedan i on je sa tim timom ispao u prvom kolu kvalifikacija nema dalje
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Stanković je tri puta za redom ispadao od čobana u kvalifikacijama: Omonija, Šerif i Haifa. Kladim se da 90% ljudi nikada nije čulo za ovaj poslednji. Vidim pobiše se za mistera.
e

e moj

pre preko 1 godinu

ognjene ako pratis fudbal i nisi cuo za makabi haifu onda bolje prestani da ga pratis,ljudima je ovo trece ucesce u ls u zadnjih 15-ak godina.I niti jedan put nije ispao u prvom kolu ko ovaj sa malmeom.I serif je nakon zvezde pobedio real,omonija je izbacila gent koji je partizana razmontirao sta je haifa uradila olimpijakosu smenso je i trositi reci.Slabo znas fuzbala prijatelju
ш

што

pre preko 1 godinu

Те бре Терзићу не ухапсе више!!!!!
1

149

pre preko 1 godinu

Neizvodljivo.

kln

pre preko 1 godinu

Samo neka velika pobeda moze ovaj tim da podigne, ali to je trenutno u evropi nemoguce
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Zvezda ispadne od Makabija koji je pre toga izbacio Olimpijakos ,haos, trazi se odgovornost ,tera se trener od strane medija, Partizan izgubi od Flore, dozivi petardu, ispadne od drugoligasa, nema nikakve frke za trenera sve kao da se nista nije ni dogodilo vec sledeceg dana...Sad ce da ako zvezda ne izbori prolece u Evropi biti nevidjena hajka. Da li je ikome to nije cudno? ili zvezdu pokušavaju na svaki nacin da medijski da uzdrmaju tako što manipulisu I ubede ih da teraju jednog Vladana Milojevica a posle i Stankovica??? Ista stvar i u kosarci Obradovic pored najveceg budzeta niko ne proziva sto nije osvojio nista I ispao od skromnog turskog kluba a ti isti mediji teraju Stankovica a takodje kazu kako ne ulazak u top 16 je neuspeh , da li navijaci zvezde shvataju koliko su izmanipulisani od strane medija i crno belih botova koji samo menjaju imena
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

napišem juče dva puta da si apsolutno u pravu i da ovaj portal manipuliše vestima i komentarima i naravno nema komentara ali zato pljuvački prolaze samo tako i sa zabranjenim rečima...pokušaću 100 puta dok nekom ne promakne... mozartizan !!!
S

Strasno...

pre preko 1 godinu

Dokle će Milos Milojevic da nam prodaje maglu? Ni jednu dobru utakmicu nismo odigrali kako treba , ne stvaramo sanse, nema timske igre, igraci u očajnoj formi, da li ga je i malo sramota kako igramo????
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Vise sansi nego kod Dekija,igraci i psihicki i fizicki su pali kod Dekija ne kod njega….sedi 1
S

Sta reci...

pre preko 1 godinu

Ova covek non stop prica o šansama nekim a niko osim njega ne vidi te sanse, covek otvoreno laze sve nas, protiv Sapca, jedna šansa za celo poluvreme. očajna igra i tako u svakoj utakmici , a on umislio kao da stvaramo 20% šansi na utakmici pa sad realizacija problem.

☆☆☆

pre preko 1 godinu

20 100% šansi
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Šteta, sada im se neće skloniti odpočetka utakmice već će na poluvremenu morati da bude pritisak sa strane..
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

Kako igramo sigurno ce im bolja reakcija na novog trenera nego nama.