Miloš Milojević (Star sport)
Miloš Milojević (Star sport)

Miloš Milojević se vraća na mesto uspeha

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.12.21. | 11:38

Srpski trener ostaje u Švedskoj

Posle svega što se izdešavalo u poslednjih mesec dana, srpski trener Miloš Milojević najverovatnije ostaje u švedskom fudbalu.

Podsetimo, Milojević je letos napustio stručni štab Crvene zvezde i seo na klupu švedskog superligaša Hamarbija sa kojim je ostvario dobre rezultate i igrao odličan fudbal. Nedavno je dobio poziv norveškog velikana Rozenborga, otišao je u Trondhajm na pregovore, milsio je da je dogovorio veliki transfer ali je onda ostao bez ičega. Rozenborg se predomilio u poslednji čas, a Hamarbi ga je otpustio jer je pregovarao sa drugim klubom iako je sa njima imao važeći ugovor.

Izabrane vesti

Ipak, Milojevićev trenerski potencijal neće ostati bez priznanja u vidu novog zaposlenja. Srpski trener uživa poštovanje i ugled na severu Evrope, a pogotovo u švedskom prvoligašu Mjalbiju. On je pre Crvene zvezde bio trener pomenutog kluba i za dva godine ga je doveo iz treće u prvu ligu čime je skrenuo pažnju na sebe i zaslužio poziv sa Marakane.

Mjalbi trenutno traži trenera posle odlaska Andersa Torstensona i Milojević je glavni favorit da ga nasledi. To je potvrdio i sportski direktor kluba Hans Larson tako da srpskog trenera opet možemo da očekujemo u elitnom rangu švedskog fudbala.


tagovi

mjalbiMiloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara