Komentari na vest

Miloš Milojević: U Budimpešti smo nezasluženo ostali praznih šaka! Sanogo je van stroja, Kulibalija muče leđa

F

Familija

pre preko 1 godinu

Idemo dalje NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
D

Dosadan

pre preko 1 godinu

SI
G

Goste moj ti

pre preko 1 godinu

pa ovaj je gori od Karleuše,ne skida se sa portala,a na terenu nula bodova samo "kalimeriše" ko crni Stanojević,te nepravde te kriv ovaj te kriv onaj...i ovo što je pobedio je izvukao na suvi kvalitet pojedinaca,dalje; svaka utakmica drugi tim i drugi sistem,forsira neke igrače da igraju ono što ne mogu odigrati,Ivanića je još davno Vladan spuštao toliko nisko i on se u toj igri ne vidi Katai takođe,stavlja Bukarija i ne igra mu sa loptama u prostor već u noge,ubeđen sam da Kangwa nije zaboravio fudbal igrati već da je totalno u haosu jer nema pojma šta igra... Više od bilo koga bi voleo da nisam u pravu i da me do kraja jeseni demantuje igrom i rezultatima ali sad mislim da je mrka kapa i da od tog nema ništa i da će nam ozbiljno visiti i prvenstvo ! SAMO ZA TEBE UVEK UZ TEBE !!!
M

Momak loš

pre preko 1 godinu

Vidim da mnogi prozivaju Magiju za promašene skupe igrače godinama unazad. Ništa nije on promašio, sve to ima računicu. Svima su do neba naduvane plate, i za to postoji računica. Makabi koji je tri puta jeftiniji od nas, a svi smo videli na terenu da to baš i nije tako.
K

Kme kme

pre preko 1 godinu

Ja ne verujem šta čovek izjavljuje. Dva trenutka nepažnje??? Pa mogli su da nam daju 10 golova zadnjih pola sata, potpuni raspad, a on je zadovoljan??? Nemamo krstenog beka ni špica , njemu to nije problem ??? Sreća pa se sanogo povredio inače bi nas razvalili. Ali je tačno i to da normalan trener neće da dodje u zvezdu dok je ova uprava.
R

Realno_

pre preko 1 godinu

A gde je Motika? Samo pitam..
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ore
J

Jan

pre preko 1 godinu

Hahah Kulibalija muče ledja. Njega sve muči. Što reče Rade Bogdanović mene bi bilo sramota da sam doveo ovog igrača. Ko je skautirao ovo? Imao godinu dana da nadje napadača i on doveo Kalifu Kulibalija. Pa za godinu dana bi našao nekog u Severnoj Koreji koji zna bar nešta
z

zeks 2

pre preko 1 godinu

Nema leba bez motike
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Miloše Milojeviću, Ti si sasvim OK čovek, i sasvim pristojan trener, i nema potrebe da Ti preuzimaš odgovornost i da Ti podmečeš leđa za dovođenje ovog ŠKARTA Kulibalija. Nema potrebe, jer se zna ko to radi i ko sa takvim "igračkim pojačanjima" do ispod skota ponižava F. K. CRVENU ZVEZDU. Ali mora se priznati da je sa Kulibalijem prevaziđen i najcrnji scenario koji bi neko smislio Zvezdi, dovođenjem takve karikature od fudbalera goru osvetu ne bi mogao da smisli ni onaj smrad iz Partizana Vuletić. Razume se da Kulibali tu nije kriv ni za šta, On je tu da odglumi još jedno "pojačanje" koje se sticajem nesrećnih okolnosti nije uklopilo. Samo što je TAJ KULIBALI I JOŠ 20-25 SLIČNIH KULIBALIJA ZA POSLEDNJIH PET GODINA ZVEZDINU KASU KOŠTALO 14-15 MILIONA EVRA. Zato Milojeviću ne pominji više to, već upotrebi svu svoju veštinu i svu svoju snagu da osvojiš titulu,,,, ZBOG ZVEZDE, ZBOG PET MILIONA ZVEZDAŠA ŠIROM CELOG SVETA, ZBOG SEBE. DA čujemo sada stručni komentar ljubimca publike tzv. U INAT DUŠMANIMA.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

... i da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Svi za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo oni mogu da nas vodu u pobede, za bolje sutra, za bolju budućnost. Svi za broj 1 za Gospodina Terzića, u inat lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Nismo trebali da prodajemo mlade igrace, oni bi vremenom bili nosioci igre
a

aja napa

pre preko 1 godinu

KULIBALI JE BERAC BANANA PENZIONER GLUMAC A KO CE DA ODGOVARA ??? SVI PORAZI SU STO NEMAMO SPICA I NAPAD.....IGRATE BEZ NAPADA SLEPCI
d

djapetooo

pre preko 1 godinu

Sramotne izjave našeg kvazitrenera. Igrali smo uzasno, a njemu je uvek neko drugi kriv.
C

Czz

pre preko 1 godinu

Milojevicu, znam da te turaju ona dvojica ispred kluba da non stop nesto laprdas. Batali brate. Losi smo. Igramo lose. Hemija losa. Nosioci losi. Sve se raspada. Priznajte i mijenjajte jer guranje pod tepih ima da nas dovede do propasti. Koga lazete ljudi ? Prosle godine prosli tezu grupu kao prvi, razbili sve. Ove godine se svi igraju sa nama kao da je Zvezda osrednji klub iz nekod svazilenda. Tim je ocajan ali klub je iznad pojedinca. Igrajte se sa tim preplacenim manekenkama kako hocete ali ne igrajte se sa Zvezdom !!!!!! Igraci, treneri, uprava dodju i prodju. Zvezda i Delije su tu zauvjek !
s

sunking

pre preko 1 godinu

Jednom sam na jednoj žurci upoznao i kresnuo avion ribu, za koju realno nisam bio, ali, eto desilo se Tako je i ovaj postao trener Zvezde. Dok se Zvezda otrezni, kasno je, biće jeb....
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Због таквих смо и Алимпијевића потрошили.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Ovaj tim Zvezde nece izgledati ni nasta sledece godine, sa obzirom da ce jos godinu dana biti stariji, nece Zvezda ni moci da ih proda. A ne znam samo koga ce dovesti Mrkela za godinu dana, a treba dovesti novih 11 igraca, jer su ovi vec postali veterani, osim Erakovica, Kangve, Bukarija i Mitrovica. Erakovic i Mitrovic ce verovatno brzo da odu iz Zvezde do leta sledece godine najkasnije. Uprava Zvezde je poznata po tome da ubode svakog desetog da valja, a uskoro ce morati da pogode najmanje 8 pojacanja.
N

Najkrace

pre preko 1 godinu

Previse melje a malo radi.
m

mile b

pre preko 1 godinu

Azarovi nije za srpsku ligu.Sramota je uopšte ga pominjati.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Одакле ти то знаш?
P

Parableum

pre preko 1 godinu

Ovo je bre najbolji tim do sad koji smo imali osim spica jer realno nisu za taj nivo koji se ocekuje . Niko nema nista protiv Pesica ali je folirant , i ne moze da izdrzi pritisak . A i ne ide mu u prilog kako igra Zvezda jer dolaze do izrazaja igraci iz drugog plana a ne spic . Zato je tesko spicu kod nas . Bokovi ulaze unutra a ne centritaju i traze od spica da bude martinela a ne udaram igla . Poznavaoci fudbala . Ali opet Pesic dovoljno dobar a Kulibalija je doveo Marin . A trener ne zna gde se nalazi , pogledajte izbezumljen je . Nego ga ne diraju jos da ne naprave katastrofu u najvaznijoj sezoni do sad ..
D

Dosta demagogije

pre preko 1 godinu

Ajd dosta vise j te price da je Kulibalija doveo Marin! Zna se gde je odgovornoat
m

milojevic psiho..

pre preko 1 godinu

nezasluzeno??? igrali smo očajno...
B

Bg

pre preko 1 godinu

Od Kulibalija svakako nikakve vajde tako da ovo nije neki gubitak. Verujem da ce na zimu traziti desnog beka, zadnjeg veznog i spica, u svakom slucaju valjalo bi i podmladiti sastav jer nam je tim najstariji u LE. U prvih 11 jedino su Erakovic i Bukari mladi, plus Kangva i Mitrovic kad zaigraju nekad u prvih 11, ostalo sve 30+ kilavci.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Borjan ce sad 36, Sanogo i Milunovic 34, Kanga 33 i to ako ima 33, Katai, Pesic, Rodic i Dragovic 32, Gobeljic 31, Ivanic 30 a i na klupi Ben, Krsticic, Srnic, Kulibali, Popovic.
3

3x3

pre preko 1 godinu

@BG Hajde da sada i zanemarimo godine al je fazon što velika većina gore nabrojanih ima ugovore još 3 godine.Kako li će igrati tek u zadnjoj godini ugovora kad im je sad duša u nosu.
@

@3x3

pre preko 1 godinu

Zato se treba sto pre resiti tih igraca, prvenstveno da se krene od ovih sa klupe. Jednostavno ni Borjan nije nezamenjiv, eno ga Ilic u Kortrajku, Rosic je isto dobar golman, tu je i Vasiljevic. Ado je isto mlad igrac koji moze mnogo da donese na terenu a i u buducnosti kad se bude prodavao, Mitrovic isto lagano u prvih 11 umesto Kataija. Nadam se da Milojevic razmislja isto i da na tom spisku ima mladih igraca. Trebaju nam snazniji i spremniji igraci koji su motivisani, zeljni uspeha i velike scene, kojima nije dusa u nosu i uz to imaju kvalitet. Ovo sa starijim igracima je krenulo jos od Vladana Milojevica, kao vece su nam sanse za Evropu, ne trebamo da igramo sa 11 omladinaca ali sa prvih 11 koji su mladi a vec igraju ozbiljno u svojim ligama, u toj nekoj konferenciji, LE, svakako da.
A

Auuuu

pre preko 1 godinu

Dom penzionera
p

prejadno...

pre preko 1 godinu

bot Vito korleone sam sebi daje pluseve kakav nesrecnik .
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ahahahah ahahahah evo plačem. Idi bre mali...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Moram da odgovorim u vezi sa mojim komentarom dole da je tri za tri,da je cela Budimpesta pricala o tome i da se sve zna za Gost556 i ovog lika Kako te nije sramota.Namerno sam napisao ovaj komentar da vidim reakcije jel realno da ste poverovali?Naravno da nije tri za tri da je Zvezda obe utakmice zelela da pobedi ali je Ferencvaros jednostavno bio bolji.Takodje naravno da ne znam sta je cela Budimpesta pricala ili bilo ko niti me interesuje i naravno da se nista ne zna to je to samo sam hteo to da znate.Uzgred navijao sam za Zvezdu normalno jer Zvezda je nas klub predstavlja Srbiju kao i moj Partizan eto to je to.
I

I meni

pre preko 1 godinu

su 33 i muče me leđa jer previše sjedim na poslu. Mogu li i ja u Zvezdu?! Nejasno je da se jednom godišnje dovodi po jedan propali napadač iz Francuske. Zašto baš napadač i zašto uvijek neki koje bole leđa, noge i ne mogu da trče?! Da li neko odgovara za ovakve poslovne poteze?!
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati kada svaki put pred utakmicu istumba tim. Ajde sjasi i bezanija iz kluba.
a

alooo

pre preko 1 godinu

Neke moramo da izvršimo, a druge jer su nam pojedini igači u velikom opterećenju" Kakvom crnom opterecenju???
a

auuu jbt

pre preko 1 godinu

Kaze kako su neki igraci pod opterecenjem i da ce biti rotacija a onda kaze kako igraci mogu da igraju do kraja polusezone sve utakmice????
n

neverovatno...

pre preko 1 godinu

"ali ta dva trenutka nepažnje su nas skupo koštala." Sta prica ovaj lik? Pa nisu samo te dve sanse imali vec mnogo vise, cela defanzivna postavka je bila losa....
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

Izvini, igrate da se ne obrukate ili da pobedite?
s

strasnoooo

pre preko 1 godinu

“Igrači imaju snage u svojim nogama da odigraju svih 15 mečeva do kraja" "Neke moramo da izvršimo, a druge jer su nam pojedini igači u velikom opterećenju, Jel shvata lik koliko je kontradiktoran?????

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Заиста су упрегнуте све снаге да се унесе немир и нервоза у Звезду. Улог је велик, сви знамо, директно место у Лиги шампиона. Зато су и удари јаки. То баш пуно говори и о људским и спортским квалитетима противника. Треба се радовати победама своје екипе и поштено покушати освојити титулу, запамтите: КО ДРУГОМ ЈАМУ КОПА САМ У ЊУ УПАДА!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Bilo bi dobro da pojasnis poblize sta si mislio....Ne vidim, kako to Partizan moze da bude kriv, ako nasi igraju kao bolesne babe ??? Uvek je neko drugi kriv, ili sta ??? Klasicni spin - kada Partizanu lose ide- kriva Zvezda...kada Zvezdi lose ide - kriv Partizan. Ajde bre ljudi, budite ozbiljni makar koliko toliko, pa ne pisite gluposti.

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

За ЦалеБ... Замисли текстове да је Срнић у другом тиму а не Звезди после оног несрећног пенала... Кулибали дечко, можда стварно не зна, је дочекан као да право из авиона треба да даје голове. Чуј незграпан је и не сналази се. А Садик је одмах давао голове?... Не може се мерити различитим метама. Ево на пример Мениг је прошле сезоне био неупотребљив, сачекали га, "новинари" и "навијачи" га нису черечили за сваку грешку као Павкова или Бена (нашег уз Кангу, Драговића и Санога) најбољег играча. Изгубила Звезда утакмицу (од екипе која је победила и Трабзон и Монако) и одмах катастрофични текстови. За уношење немира у екипу - не треба бити много паметан па видети то. Укратко, пустите људе да играју. Имаћемо тешко и дуго домаће такмичење. Тако да: ПОДРШКА КЛУБУ, ТИМУ И ТРЕНЕРУ! (није фудбал игра за нестрпљиве)

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

А број негативних гласова на ђој први пост показује да су стварно све снаге упрегнуте.

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

И за крај ко се имало бавио фудбалом зна и види каква су класа Срнић и Гобељић за Кристијана Белића. Е сад, погледајте шта је све о њима двојици ружно написано до сада (сваку грешку под микроскоп па од муве настане слон), а колико се овај трећи представља великим играчем без примећивања његових грешака ("енергичан је, да није такав то не би био он!" смехотресно дечко је обичан безосећајни силеџија на терену)
K

KG

pre preko 1 godinu

Od kad Tomic ne igra Radnicki je napravio tri pobede.
z

zzzz

pre preko 1 godinu

Kulibalija muci fudbal…
1

1981

pre preko 1 godinu

Šta je ovo? Kakve su ovo izjave? Jesi pre neki dan pričao kako Evropa nije prioritet po principu mož da bidne a i ne mora? Ajde sad polako da se pokupite svi i da napustite naš klub i t i i oni koji su te doveli. Sramota!
B

Bg

pre preko 1 godinu

I sta ako je to izjavio ? Treba da odustane skroz od 6 bodova ? I da odustane ni to ne bi valjalo ! Naravno da smo jos u igri i covek ispravno govori, a nije dao takvu izjavu kako ti kazes vec je rekao da je prvenstvo prioritet sto je istina jer imamo direktnu LS i 20+ miliona evra ! Covek je kvalitetan trener i sve smo bolji sa njim, pre nedelju dana je sve bilo top a sad zbog nesrecnog poraza u Budimpesti daj da ga sklanjamo. Definitivno je ovo podrucje uzasno za rad, sto zbog uslova, sto zbog publike i fotelja strucnjaka koji nit imaju strpljenja, nit se razumeju u sport.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Dokle više te alibi priče. Kralju nismo pobedili i kraj priče. Pusti te kukumavke bili smo ovo, bili smo ono itd itd itd. Bili smo bolji kada su oni poveli sa 2:1 jer su branili rezultat. To je završena priča. Kakav bre crni Kulibali, kakva crna ledja. Kad god vidite da neki igrač nije kvalitet, ili kada imate neki problem sa nekim igračem vi kažete povredjen, ili mala povreda. Kao što je bilo sa Ohijem, Pavkovom, Kangom, Degenekom itd. To može nekada da prodje, ali ta priča ne prolazi uvek. Taj koji je doveo Kulibalija i dao mu 500 hiljada evra platu, a takvih igrača je bilo bar 30, takvih igrača ima 3, 4 svake sezone, taj koji ih dovodi treba krivično da odgovara. Ali oni idu u takav bezobrazluk da čak i neće da kažu jbg pogrešili smo, nego se prave ludi. A to je sve zbog toga što nikome ne polažu račune. A kada bi polagali račune, druga pesma bi to bila. EJJJJJ PRODAŠ OHIJA I PAVKOVA GOL IGRAČE ZA KIKIRIKI A DOVEDEŠ PEŠIĆA KOJI DA JEDAN GOL NA PET UTAKMICA, I OVOG KULIBALIJA SEZONSKOG RADNIKA SA PLANTAŽA. Šta radite, šta muljate.
a

alooo

pre preko 1 godinu

Koliko ste jadni sa tim orkestriranim pljuvanjem prema Pesicu, mnogo ste bre jadni...
n

notorious

pre preko 1 godinu

Ti gol igraci Ohi i Pavkov zajedno na 10 utakmica nisu dali gol
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Ohi ja za ovog Pesica nebeska sila. Doveden kao igrac koji ce da daje golove a on obican pajvan.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@@ Kako vas nije sramota da uporedjujete Ohija i Pavkova sa Pešićem. Pešić neće dati za sezonu golova koliko je Ohi dao za polusezonu. A o Pavkovu koji je davao golove velikim klubovima u Evropi, ovde u derbiju, o tome neću ni da pričam. Nikada Ja nisam pljuvao Pešića, nego kritikovao da nije gol igrač i da je previše arogantan i pun sebe, a sve to bez pokrića. O Kulibaliju neću ni da pričam, za to se ide u zatvor.

Pakal

pre preko 1 godinu

Podrška Milojeviću. Preuzeo je tim u veoma lošem momentu, loše selektiran i fizički nespreman. Objektivno gledano, Zvezda je po kvalitetu treći tim u grupi LE I tako treba i posmatrati njen učinak. Neka on napravi rezove na polusezoni, odradi zimske pripreme pa mu se onda moze suditi. Do tada - puna podrška.
e

ej bre...

pre preko 1 godinu

Kada je razbijao sve na pocetku sezone nije bio lose selektiran????
G

Gost123

pre preko 1 godinu

moze li dan proci bez njegovih baljezgarija
К

Какав

pre preko 1 godinu

Бре Кулибали јеси ли ти нормалан, бо те Терзић и Мркела,, иди док још мало образа тог имаш. Овај квази ДР је већ проблеме кренуо да склања, тако што блати ФСС, пере се од евентуалног губитка титуле, а има прво место, еееееј, па ко је бре овде луд
r

realno123

pre preko 1 godinu

Interesantno da niko ne krivi trenera, kome je posao da izvuce maksimum iz igraca, da ih psihicki pripremi pre svega, a ja tu ne vidim nikakav napredak. Svi kao Terza ovaj onaj, a mi poceli tesko da pobedjujemo u prvenstvu , 3 boda iz 4 utakmica u evropi... Pa sto niko ne spomene kako smo uzeli bragi 4 boda, jel smo bili bolji mozda ili oni, ali na kraju se pamti da smo otisli u 1/8 finala, uspeh i to je to... tako da ajde videcemo , mozda gresim, ali ja bih vec na polusezoni razmisljao o nekoj novoj opciji.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Tri za tri cela Budimpesta je pricala o tome sve se zna.
G

Gost556

pre preko 1 godinu

ajde pali grobarcicu....
K

Kako te nije sramota...

pre preko 1 godinu

A ti znas sta se prica u Budimpešti , ti si zaista za posmatranje....
G

Gost677

pre preko 1 godinu

A zasto je stankovic morao da ide nije mi i dalje jasno????
B

Beli grad

pre preko 1 godinu

Zato sto je jedan covek iz vrha drzave bio ljut zbog ispadanja od Makabija, informacija je proverena i nista vise necu pricati a ti sam zakljuci. To je neko ko voli za sve da se pita i da bude glavni apsolutno svuda.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Da zvezda igra ovako slabo kod milojevica vladana i stankovica obojica bi visila na terazijama , što je najgore oni brane ovog trenera... pisu izgovore kao nije prošao pripreme, Stankovic mu ostavio tim u raspadu i ostale lazi koji ponavljaju , ne to je smesan izgovor.... mi osim te jedne utakmice nismo odigrali kvalitetnu utakmicu u prvenstvu...Pisete izgovore za decu.
i

i m Jose Mourinho

pre preko 1 godinu

Svakih par dana izadju izjave kao udarna vest Milojevića, mnogo se prica a manje radi to ne valja... Misljenja sam da izjave Gvardiole, Klopa i Murinja brojčano ne mogu ni da pridju Milojeviću , ko mu je menadzer ili ko ga gura uporno svaka mu dala !