Milosavić iz TSC-a pojačao Vardar

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.09.23. | 12:03

Perspektivni vezista zadužio dres makedonskog kluba

I najtrofejniji makedonski fudbalski klub Vardar dobio je srpski štih! Nakon što je u rukometni klub stiglo nekoliko igrača iz komšiluka, u fudbalski klub je prešao Mihajlo Milosavić (19).

Omladinski reprezentativac Srbije bio je u sastavu TSC-a, ali je odlučio da više minuta na terenu potraži u Makedoniji. Od Miloševića se očekuje da Vardaru bude od velike pomoći, posebno u ofanzivnom delu, gde skopskim crveno-crnima nedostaje kreativan igrač koji će stvarati šanse za golove za napadače.

Izabrane vesti

Upravo je to profil Milosavića, koji će zajedno sa još jednim novajlijom od pre nekoliko dana –

Filipom Duranskim – biti zadužen za kreiranje igre makedonskog fudbalskog brenda. Vardar se suočava sa bitkom za opstanak do kraja sezone, ali stvari su zasad bolje jer su se pomakle sa mrtve tačke. U prethodnom kolu Prve lige Vardar je savladao Makedoniju Đorče Petrov i osvojio prva tri boda.

Trenutno Vardar vodi Aleksandar Vasoski, bivši makedonski reprezentativac, koji je na mestu trenera nasledio Bobana Grnčarova sa kojim se klub razišao posle prva tri kola. Očekuje se da će Milosavić debitovati za Vardar posle reprezentativne pauze, kada ekipa gostuje Tikvešu u Kavadarcima.


tagovi

TSC Bačka TopolaMihajlo MilosavićVardar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara